تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 25 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 244

نام تاپيک: Captain Tsubasa

پروفشنال dashmojtaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

Pcsx2 رو خواستم روی سیستم دیگه ای نصب کنم اون اولیو که نصب کردم موقع اجرا همون ارور msvcr100.dll رو داد رفتم اون جدیده رو نصب کردم باز موقع اجرا این ارور رو میده :

علت چیه ؟ چیکار باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

یکی منو راهنمایی کنه فقط سه روزه گیر نصبشم دیگه خسته شدم!
    اگه میدونستم این Pcsx2 اینقد اسیری داره که براش ویندوزو با کل برنامه هاش مجبور شم عوض کنم !! عمراً این بازیو دانلود میکردم ..

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نمی دونم شاید به ویستا و 7 نمی خوره کلا من از اول هم گفتم کلا ویندوز بیش از اندازه گیر سه پیچی هستن این ویستا و 7 اصلا حال نکردم با هیچ کدوم

4. این کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من چند تا سوال داشتم لطفا راهنماییم کن 1.از اولین بازی میخوام بدونم وقتی شوت میزنی دوتا دکمرو میده دکمه سوم از کجا باید بفهمیم ؟ 2.اینکه این هایپر شوت هایی که کداشو زدی تو بازی اول کدوماش کار میکنه من یکیشو کامل زدم هیچی نشد یعنی میشه مثلا بازی اول یه شوت مثل عقابی حریف زد البته نه مثل اون یعنی قدرتی زد مثل مدل های سگا لطفا یه توزیح کامل در مورد شوت کردن و هایپر ها و اینکه اگه درست بزنیم چی میشه؟ 3.تو بازی اول یه بار سه دفعه برا دربازه بان مربع زدم زد هایپر خودش اما چند بار دیگه این کارو کردم هیچی نشد .....ممنون شاید این جا 10 نفر گیر این سوالان دمت گرمممممممممممممممم

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان من چند تا سوال داشتم لطفا راهنماییم کن 1.از اولین بازی میخوام بدونم وقتی شوت میزنی دوتا دکمرو میده دکمه سوم از کجا باید بفهمیم ؟ 2.اینکه این هایپر شوت هایی که کداشو زدی تو بازی اول کدوماش کار میکنه من یکیشو کامل زدم هیچی نشد یعنی میشه مثلا بازی اول یه شوت مثل عقابی حریف زد البته نه مثل اون یعنی قدرتی زد مثل مدل های سگا لطفا یه توزیح کامل در مورد شوت کردن و هایپر ها و اینکه اگه درست بزنیم چی میشه؟ 3.تو بازی اول یه بار سه دفعه برا دربازه بان مربع زدم زد هایپر خودش اما چند بار دیگه این کارو کردم هیچی نشد .....ممنون شاید این جا 10 نفر گیر این سوالان دمت گرمممممممممممممممم
    جواب همه سوالات تو توی صفحات قبلی بود کافیبود می خوندیشون. ولی خوب به هر حال من باز هم برای شما توضیح می دم که البته قبلا هم به یک کاربر دیگه توضیح داده بودم:

1. قرار نیست سومی رو بدونی وقتی علامت سوال هست یعنی اینکه به اندازه 25 درصد احتمال داره یکی از 4 دکمه رو بزنی که درست هست. یعنی اگه شانسی درست بزنی اون علامت سوال رو شوت معمولی شما هایپر میشه. این مورد کاملا شانسی هست و هیچ وقتی هم ثابت نیست. همیشه تصادفی یکی رو علامت سوال میاره موقع شوت های عادی.

2. توی بازی اول Story Mode تسوباسا تنها دو نوع شوت مخصوص داره یکش برگردان هست که باید هوایی بهش پاس برسه وقتی داخل محوطه جریمه هست. اگه هم زمینی پاس برسه بهش یه شوت مخصوص والی می تونه بزنه البته یه شوت قدرتی هم داره که فرقی با شوت معمولی نداره فقط قدرتش بیشتره و به قول شما تصویر هیچ جک و جونوری نمیاد این روند تا بازی پنجم ادامه داره و توی اون بازی تسوباسا شوت چرخشی یاد میگیره بازی بعدش آخرای بازی طبق event که گفتم شوت درایو ققنوسی یاد می گیره. یعنی شما با زدن شوت عادی نمی تونی جادو کنی حتما باید یاد بگیری شوت های جادویی که از فاصله دور می زنه حداقل دو تا TP می بره ازت. توی بازی اول تا چهارم تسوباسا بلد نیست شوتی بزنه. عجله نکن

3. دروازبان شما وقتی جادوی هایپر می زنه که دقیقا همون کدی که شوت زننده زده رو تو هم بزنی مثلا اگه بازیکنی که به شما شوت می زنه 3 بار مربع بزنه شما هم با دروازبانت 3 بار مربع بزنی جادوی هایپر می زنه هر بار باید دقت کنی ببینی شوت زننده داره چه دکمه هایی رو می زنه. این مورد حداقل 3 بار گفته شده بود. البته مشخص توی اول کار هستی با انجام بازی ها به چیزهایی بر می خوری که برات سوال خواهد بود. کافیه پست های ابتدایی تاپیک رو بخونی جواب سوال هات اونجاست. یا توی سوال هایی که توسط سایر کاربرا پرسیده شده. می تونی جواب سوال هات رو بگیری و نیازی نباشه که صبر کنی تا من بیام جواب بدم اینطوری کارت زود راه می افته

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

ایکس پی بوده عزیزم! اونم سرویس پک سه

آقا درست شد خداروشکر حالا نمیدونم چجوری ولی انگار درست شد ! البته کاری که کردم این بود(جهت اطلاع کسانی که شاید مثل من بشن):
    روی همون فایل فشردهه کلیک راست کردم بعدش run as بعدم گزینه دومی (the flowwing user) بعد همون پسورد که موقع نصب ویندوز وارد کردم و بعدم برای خروج از حالت فشرده پسورد فایلو زدم .. حالا دیگه Pcsx2.exe موقع اجرا اروری نمیده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اقا خیلی ممنون دمت گرم واقا حال دادی فقط یه سوال دیگه پس اون همه کد هایی که زدی چیه؟؟؟و اینکه با بازیکنئ های معمولی که شوت هایپر انتخاب میکنی جای علامت سوالا چی باید بزنی ؟؟؟همیشه ثابته؟؟؟؟؟البته تو story mode

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اقا خیلی ممنون دمت گرم واقا حال دادی فقط یه سوال دیگه پس اون همه کد هایی که زدی چیه؟؟؟و اینکه با بازیکنئ های معمولی که شوت هایپر انتخاب میکنی جای علامت سوالا چی باید بزنی ؟؟؟همیشه ثابته؟؟؟؟؟البته تو story mode
    مال بازیکنانی هست که شوت مخصوص دارن خارج از story Mode مود مقابل هم هست مثلا می تونی فرانسه رو برداری برای اینکه با پیر یا ناپلئون شوت اسلایدر یا کنون رو هایپر بزنی باید از اون کد ها باید استفاده کنی.

برای بار چندم علامت سوال یعنی انتخاب شانسی باید نداریم شانسی باید یکی رو بزنی شاید درست در بیاد قاعده خاصی نداره چه بازیکنن معمولی چه خود تسوباسا. وقتی شوت معمولی می زنی یکش رو علامت سوال میده که باید شانسی بزنی.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مال بازیکنانی هست که شوت مخصوص دارن خارج از story Mode مود مقابل هم هست مثلا می تونی فرانسه رو برداری برای اینکه با پیر یا ناپلئون شوت اسلایدر یا کنون رو هایپر بزنی باید از اون کد ها باید استفاده کنی.

برای بار چندم علامت سوال یعنی انتخاب شانسی باید نداریم شانسی باید یکی رو بزنی شاید درست در بیاد قاعده خاصی نداره چه بازیکنن معمولی چه خود تسوباسا. وقتی شوت معمولی می زنی یکش رو علامت سوال میده که باید شانسی بزنی.
    این بازی همش شانسیه! من یه روز تمام وقت گذاشتم تا مهارتم تو بازی بالا بره در حالیکه بیشتر کارا دست خود بازیه دریبل ، تکل ، بازی همبازیا ، وقتی توپ دست حریفه درباره گرفتن دروازه بان و همینطور شوت زدن خیلی وقتا با اینکه دکمه هایی که میگه رو میزنم اصلاً هیچکدوم توی دایره ها نمایش داده نمیشه برعکس وقتی اشتباه میزنم گاهی همشونو درست نشون میده و میشه گفت همش بازی شانسیه البته شایدم من بلد نشدم به هرحال اصلاً گیم پلی جالبی نیست این ژاپنیا سلیقشونم مثل قیافشون میمونه .. این بازی فقط اعصاب منو به هم ریخت اتومو هم هنوز نبردم!
    یادمه زمان فوتبالیستهای میکروهم اکثر چیزاش شانسی بود
    اگر من اشتباه میکنم و اینا که گفتم قلق خاصی داره لطفاً بهم بگین ممنون

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

این بازی همش شانسیه! من یه روز تمام وقت گذاشتم تا مهارتم تو بازی بالا بره در حالیکه بیشتر کارا دست خود بازیه دریبل ، تکل ، بازی همبازیا ، وقتی توپ دست حریفه درباره گرفتن دروازه بان و همینطور شوت زدن خیلی وقتا با اینکه دکمه هایی که میگه رو میزنم اصلاً هیچکدوم توی دایره ها نمایش داده نمیشه برعکس وقتی اشتباه میزنم گاهی همشونو درست نشون میده و میشه گفت همش بازی شانسیه البته شایدم من بلد نشدم به هرحال اصلاً گیم پلی جالبی نیست این ژاپنیا سلیقشونم مثل قیافشون میمونه .. این بازی فقط اعصاب منو به هم ریخت اتومو هم هنوز نبردم!
    یادمه زمان فوتبالیستهای میکروهم اکثر چیزاش شانسی بود
    اگر من اشتباه میکنم و اینا که گفتم قلق خاصی داره لطفاً بهم بگین ممنون
    بله خوب درست حدس زدی شدیدا اشتباه قضاوت کردی. اولا هیچ چیز بازی شانسی نیست دخالت شانس توی این بازی صفر هست همه چیز بر حسب اعداد و قدرتها هست. اینکه شما نمیتونی در مورد دوئل های هم تیمی ها و در مورد دروازبان دخالت کنی بر می گرده به اینکه option رو دست کاری کردی. وقتی وارد بازی می شی گزینه بالای Story Mode رو می زنی وقتی بازی میاد بالا انتخاب روی Story Mode هست یه دونه مری بالا و وارد تنظیمات میشی 3 بار بالا رو می زنی که بیای روی تنظیم battle Mode و captain رو به تیم تغییر میدی وقتی روی این گزینه قرار بگبری می بینی که یه فلش هست عقب جلو کنی تغییر پیدا میکنه باز هم تاکید میکنم وقتی وارد تنظیمات شدی سه تا گزینه میای بالاکه روی اون گزینه قرار بگیری و یک بار جلو میزنی تا تغییر کنه به مود تیم حالا می تونی دوئل های خودت و بقیه رو کنترل کنی. البته این مسئله توی همون پست سوم تاپیک ذکر شده بود که خوب ما دیگه عادت کردیم که دوستان اهمیتی به این پست های کامل و کلی نمی دن. در هر هر حال بازم اگه مشکلی بود بی تعارف بپرس و شک نکن جواب می دم ما اینجا هستیم که شما از همه چیز لذت ببرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •