تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 42 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 418

نام تاپيک: ا ATI Radeon HD 5000 Series ا

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

فکر نکنم .................
    5750 با 4850 مقایسه میشه و 5770 با 4870 مقایسه میکنن..........

2. این کاربر از kourosh4 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

از لحاظ نرخ فریم در بازی ها رقیب 4870 محسوب میشه.
    5750 با 4850 مقایسه میشه و 5770 با 4870 که در هر دو مورد کارایی در تمام بازی های DX10 به نفع 4800 هست...

4. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

Dirt 2 benchmarks - DX 9 vs. DX 11

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    به فریم ریت 5750 و 5770 توجه کنید. به نظرم برای لذت بردن از DirectX 11 به همراه فعال بودن AA و Quality های بالا، انتخاب مناسبی نیستند.

6. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Mahdi_Moosavi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

Dirt 2 benchmarks - DX 9 vs. DX 11

به فریم ریت 5750 و 5770 توجه کنید. به نظرم برای لذت بردن از DirectX 11 به همراه فعال بودن AA و Quality های بالا، انتخاب مناسبی نیستند.

من با نظر شخصی شما موافق نیستم ...

فکر می کنم AVG FPS نزدیک به 30FPS مناسب باشه ... الان فیم های موجود Full HD هم با همین FPS رایپ می شن .

ضمن اینکه در حالت DX 9.0 هیچ چیزی از رقابای هم قیمت ( شاید هم گران تر ) خودش کمتر نداره ....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

فکر می کنم AVG FPS نزدیک به 30FPS مناسب باشه
    مخالفم. یک کارت خوب از نظر من باید به طور متوسط حداقل 40 فریم بده. مغز من که تفاوت زیادی بین 30 فریم و 40 فریم حس میکنه. تو خود سایت بالا هم زده این بازی از 40 FPS به بالا نرم و روان اجرا میشه.
    Dirt 2 is playable absolutely smoothly only at a frame rate higher than 40 fps
    حتی در TomsHardware هم performance بالاتر از 40 رو good دونسته و پایین تر رو low

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    - در ضمن باید به low FPS هم توجه کرد. که هر دوی اینها در بعضی جاها زیر 30 فریم بودند.
    الان فیم های موجود Full HD هم با همین FPS رایپ می شن .
    نظری ندارم. ولی احتمالا باید بین FPS فیلم و بازی تفاوت هایی وجود داشته باشه. یعنی اگه 30 FPS در فیلم مناسبه، آیا در بازی ها هم مناسب و قابل قبوله؟
    ضمن اینکه در حالت DX 9.0 هیچ چیزی از رقابای هم قیمت ( شاید هم گران تر ) خودش کمتر نداره ....
    من حرفی از DirectX 9 نزدم. من دقیقا به DirectX 11 و فعال بودن AA اشاره کردم. چرا که مردم این کارت رو در وهله ی اول به خاطر DirectX 11 خواهند خرید نه DirectX 9.0c
    Last edited by Yi Yi; 25-11-2009 at 15:42.

9. 2 کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

مخالفم. یک کارت خوب از نظر من باید به طور متوسط حداقل 40 فریم بده. مغز من که تفاوت زیادی بین 30 فریم و 40 فریم حس میکنه. تو خود سایت بالا هم زده این بازی از 40 FPS به بالا نرم و روان اجرا میشه.

حتی در TomsHardware هم performance بالاتر از 40 رو good دونسته و پایین تر رو low

- در ضمن باید به low FPS هم توجه کرد. که هر دوی اینها در بعضی جاها زیر 30 فریم بودند.
    نظری ندارم. ولی احتمالا باید بین FPS فیلم و بازی تفاوت هایی وجود داشته باشه. یعنی اگه 30 FPS در فیلم مناسبه، آیا در بازی ها هم مناسب و قابل قبوله؟
    بحث فلسفی این موضوع بر میگرده به سطح توقع اشخاص ... برای مثال با سطح توقعی که شما داری با توحه به Chart های لینک بالا حتی Radeon HD 5850 ( دومین کارت گرافیک قدرتمند Single GPU حال حاضر دنیا ) هم از دور خارج میشه !

حالا اگر یه نگاه اجمالی به PC Gamer های دور و برت بندازی ( واقعیت رو در نظر بگیریم ) شاید حتی 20FPS هم برای خیلی ها مناسب به نظر میرسه ...

من حرفی از DirectX 9 نزدم. من دقیقا به DirectX 11 و فعال بودن AA اشاره کردم. چرا که مردم این کارت رو در وهله ی اول به خاطر DirectX 11 خواهند خرید نه DirectX 9.0c
    خب شما فرض کن کسی با سطح توقع مشابه شما بخواد Radeon 5770 رو خریداری کنه .. بلاخره در بدترین شرایط میاد قید DX 11 رو با 5770 می زنه ! ( یعنی فرض بر اینکه اصلا Radeon 5770 از DX 11 در Game پشتیبانی نمی کنه ) آیا مصرف توان کمتر ، قلبلیت های دیگه DX 11 و حرارت کمتر Radeon 5770 نسبت به مدل های مشابه ارزش اینو داره که اینطور نتیجه گیری کنیم ؟ :

اصلا منظور از عبارت " انتخاب مناسبی نیستند " در عرایض شما چه مفهومی داره ؟

یعنی انتخاب بهتری تو رنج قیمت ( 210 - 220 ) با توجه با در نظر گرفتن تمام شرایط که تو تاپیک های قبلی بحث شد وجود داره ؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

بحث فلسفی این موضوع بر میگرده به سطح توقع اشخاص ... برای مثال با سطح توقعی که شما داری با توحه به Chart های لینک بالا حتی Radeon HD 5850 ( دومین کارت گرافیک قدرتمند Single GPU حال حاضر دنیا ) هم از دور خارج میشه !

حالا اگر یه نگاه اجمالی به PC Gamer های دور و برت بندازی ( واقعیت رو در نظر بگیریم ) شاید حتی 20FPS هم برای خیلی ها مناسب به نظر میرسه ...
    آها این شد ادامه بحث فعال کردن فیل*ترهای تصویری که باید قبول کرد میانگین فریم 30 هم مورد قبول نیست چه برسه به 20!!

ببین برای بازی روان با هر تنظیمی باید حداقل فریم 30 باشه شاید از نظر شما این توقع بالایی باشه ولی گیمرهای حرفه ای به این موضوع اهمیت میدن حالا اینکه تو یک صحنه شلوغ فریم ما بشه 20 بعد تو مکانهای بسته و ...باشه 50 میانگین بگیم بالای 30 بوده مورد قبول نیست...یعنی میانگین فریمی که اصلاحا قابل بازی باشه برای گیمرها مد نظر نیست!

خب شما فرض کن کسی با سطح توقع مشابه شما بخواد Radeon 5770 رو خریداری کنه .. بلاخره در بدترین شرایط میاد قید DX 11 رو با 5770 می زنه ! ( یعنی فرض بر اینکه اصلا Radeon 5770 از DX 11 در Game پشتیبانی نمی کنه ) آیا مصرف توان کمتر ، قلبلیت های دیگه DX 11 و حرارت کمتر Radeon 5770 نسبت به مدل های مشابه ارزش اینو داره که اینطور نتیجه گیری کنیم ؟ :
    من میگم برای کسی که بخواد در آینده نزدیک به 5800 و 300 ارتقا بده یا الان باید پاور مناسب داشته باشه یا اون موقع ارتقا بده پس این بحث مقایسه مصرف 5770 و 260 از نظر من منتفیه!از نظر کاربردها کسی که الان 260 رو میگیره تمام بازی های موجود جز یک بازی رو با کارایی بهتر (کاملا محسوس) نسبت به 5770 اجرا می کنه و این خودش مدت زمانی رو میگیره تا 5800 افت قیمت داشته باشن و 300 عرضه بشه و اون موقع که بازی های 11 نسبتا بیشتر میشن وقت ارتقا به DX11 هست نه از الان کارایی 90% بازی ها رو فدای یک یا دو بازی DX11 کنیم حالا یکی از قابلیتهای بحث شده Eyefinity هست ببینم مهدی جان از نظر شما کسی با 5770 از این قابلیت استفاده می کنه؟!یعنی گیمر حرفه ای که می خواد 3 یا 6 ال سی دی رو با رزولوشن فوق بالا استفاده کنه میاد 5770 می خره ببین تو اون تاپیک هم گفتم نصف این ویژگیهایی که شما بهش استناد می کنی(مصرف کم اورکلاک دما مناسب DX11-Eyefinity و...) برای رده میانی و پایین یعنی 5770 و 5750 از سری 5700 صادق نیست!برای 5800 هست!پس اگه گیمر حرفه ای نیستیم این نصف قابلیتها به چه درد می خوره و اگه هستیم با این قابلیتها نمی تونیم تنظیمات رو بالا ببریم و فریم خوبی هم داشته باشیم نمی تونیم هزینه سه ال سی دی رو بپردازیم برای 5770 و ...

ضمن اینکه برتری های مشخص اورکلاک مموری دما و نویز رو در برند/مدلهای بالای این سری کاملا قبول دارم

حالا اگه کسی به طور حرفه ای بازی نمی کنه یعنی اولا قصد ارتقا در آینده نزدیک نداره دوما این مرزبندی فریمها خیلی براش مهم نیست قطعا به خاطر مصرف دما اورکلاک بهتر و آینده DX11 خب 5770 توصیه میشه

حالا اگه فکر می کنی جایی از صحبتهام اشتباه هست بیا در موردش بحث کنیم ولی باید همه چیز رو تفکیک کنیم...
    Last edited by Kianoosh; 25-11-2009 at 17:48.

12. این کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

آها این شد ادامه بحث فعال کردن فیل*ترهای تصویری که باید قبول کرد میانگین فریم 30 هم مورد قبول نیست چه برسه به 20!!

ببین برای بازی روان با هر تنظیمی باید حداقل فریم 30 باشه شاید از نظر شما این توقع بالایی باشه ولی گیمرهای حرفه ای به این موضوع اهمیت میدن حالا اینکه تو یک صحنه شلوغ فریم ما بشه 20 بعد تو مکانهای بسته و ...باشه 50 میانگین بگیم بالای 30 بوده مورد قبول نیست...یعنی میانگین فریمی که اصلاحا قابل بازی باشه برای گیمرها مد نظر نیست!

من میگم برای کسی که بخواد در آینده نزدیک به 5800 و 300 ارتقا بده یا الان باید پاور مناسب داشته باشه یا اون موقع ارتقا بده پس این بحث مقایسه مصرف 5770 و 260 از نظر من منتفیه!از نظر کاربردها کسی که الان 260 رو میگیره تمام بازی های موجود جز یک بازی رو با کارایی بهتر (کاملا محسوس) نسبت به 5770 اجرا می کنه و این خودش مدت زمانی رو میگیره تا 5800 افت قیمت داشته باشن و 300 عرضه بشه و اون موقع که بازی های 11 نسبتا بیشتر میشن وقت ارتقا به DX11 هست نه از الان کارایی 90% بازی ها رو فدای یک یا دو بازی DX11 کنیم حالا یکی از قابلیتهای بحث شده Eyefinity هست ببینم مهدی جان از نظر شما کسی با 5770 از این قابلیت استفاده می کنه؟!یعنی گیمر حرفه ای که می خواد 3 یا 6 ال سی دی رو با رزولوشن فوق بالا استفاده کنه میاد 5770 می خره ببین تو اون تاپیک هم گفتم نصف این ویژگیهایی که شما بهش استناد می کنی(مصرف کم اورکلاک دما مناسب DX11-Eyefinity و...) برای رده میانی و پایین یعنی 5770 و 5750 از سری 5700 صادق نیست!برای 5800 هست!پس اگه گیمر حرفه ای نیستیم این نصف قابلیتها به چه درد می خوره و اگه هستیم با این قابلیتها نمی تونیم تنظیمات رو بالا ببریم و فریم خوبی هم داشته باشیم نمی تونیم هزینه سه ال سی دی رو بپردازیم برای 5770 و ...

حالا اگه کسی به طور حرفه ای بازی نمی کنه یعنی اولا قصد ارتقا در آینده نزدیک نداره دوما این مرزبندی فریمها خیلی براش مهم نیست قطعا به خاطر مصرف دما اورکلاک بهتر و آینده DX11 خب 5770 توصیه میشه

حالا اگه فکر می کنی جایی از صحبتهام اشتباه هست بیا در موردش صحبت کنیم باید همه چیز رو تفکیک کنیم...

افت های FPS به صورت Minimum ترین حالت اتفاق افتاده در حین گرفتن Benchmark دلایل بسیار عدیده دارند ، از جمله این دلایل می شه Opcode اطلاعات و Texture بین حافظه اصلی سیستم و حافظه گرافیکی کارت گرافیک ( Dedicated Video Memory ) ، باگ ها و خطاهای موجود در موتور های گرافیکی و سامانه مدیریت حافظه موجود در GPU که اصطلاحا GART نامیده میشه و حتی بعضی از افکت های بسیار سنگین مثل explosion ، Deep Smoke و ..... که وجودشون در حال حاضر در گرافیک رایانه ای اجتناب ناپذیره و حتی قدرتمند ترین پردازنده های گرافیکی هم از پسشون بر نمیان ... در واقع این مشکلات با گرافیک رایانه ای به گونه ای آمیخته شدن .

پس ولو اینکه کلا بحث Performance بحث کاملا پیچیده ای هست ، از نظر خیلی شخصی بنده و خیلی از کارشناسان این مقوله ، در نظر گرفتن Minimum FPS در بنچ مارک های رایج کار غلطی نیست ولی کار درستی هم محسوب نمیشه ، در حال حاضر هم خیلی از سایت های معتبر از قرار دادن Minimum FPS در بنچ مارک هاشون خودداری می کنن . این از این موضوع ...

سطح توقع بنده هم همون 30FPS هست ... چیزی که در بنچ مارک های نام برده در DIRT 2 مدل 5770 از پسش بر اومده !

من میگم برای کسی که بخواد در آینده نزدیک به 5800 و 300 ارتقا بده یا الان باید پاور مناسب داشته باشه یا اون موقع ارتقا بده پس این بحث مقایسه مصرف 5770 و 260 از نظر من منتفیه!
    خداوکیلی خودت یه کم فکر کن ! این جملت خیلی خنده داره !!

ما داریم کاملا علمی دو مدل مختلف رو از نظر مصرف انرژی مقایسه می کنیم ، شما داری برای ارتقاء سیستم طرف هم جلو جلو تصمیم می گیری ! بابا این آخه دیگه چه طرزه فکریه ؟! باور کن این طرز فکر رو من تو عمرم ندیدم جای دیگه ای !

اومدیم طرف بودجش برای خرید سیستم به شدت محدود بود ....

اومدیم با حذف یارانه ها برق گرون شد ...

اومدیم اصلا طرف شاید اصلا نخواست سیستمش رو ارتقاد بده ....

جان مهدی دوباره شروع نکن !

این بحث از نظر شما منتفیه ! از نظر من هیچ وجه علمی نداره !

از نظر کاربردها کسی که الان 260 رو میگیره تمام بازی های موجود جز یک بازی رو با کارایی بهتر (کاملا محسوس) نسبت به 5770 اجرا می کنه و این خودش مدت زمانی رو میگیره تا 5800 افت قیمت داشته باشن و 300 عرضه بشه و اون موقع که بازی های 11 نسبتا بیشتر میشن وقت ارتقا به DX11 هست نه از الان کارایی 90% بازی ها رو فدای یک یا دو بازی DX11 کنیم
    با در در نظر گرفتن هزینه پاور و رد بند قبلی عرایض شما این " کارایی بهتر ( کاملا محسوس ) " رو شما از کجا آوردی ؟ تو همین بنچ مارک Dirt 2 به نظر شما اختلاف 5 - 3 FPS " کاملا محسوس " حساب میشه ؟!

حالا یکی از قابلیتهای بحث شده Eyefinity هست ببینم مهدی جان از نظر شما کسی با 5770 از این قابلیت استفاده می کنه؟!یعنی گیمر حرفه ای که می خواد 3 یا 6 ال سی دی رو با رزولوشن فوق بالا استفاده کنه میاد 5770 می خره
    اولا من کی در مورد Eyefinity با شما بحث کردم ؟ لینک داری ؟

دوما Eyefinity از کی تا الان از از قابلیت های Direct X 11 محسوب میشه ؟

سوما کی گفته که Eyefinity فقط جنبه استفاده در Game اونم از نوع سنگینش داره ؟

اون تاپیک هم گفتم نصف این ویژگیهایی که شما بهش استناد می کنی(مصرف کم اورکلاک دما مناسب DX11-Eyefinity و...) برای رده میانی و پایین یعنی 5770 و 5750 از سری 5700 صادق نیست!برای 5800 هست!
    چرا مصرف انرژی کم برای سری 5700 صادق نیست ؟

چرا قابلیت اورکلاک برای سری 5700 صادق نیست ؟

مگر همه قابلیت های موجود DX 11 در Game خلاصه میشه ؟ ( حتما یه مطالعه عمقی در مورد Direct X 11 داشته باش ) .

این طرز فکر نوبرشه به خدا !

حالا اگه فکر می کنی جایی از صحبتهام اشتباه هست بیا در موردش صحبت کنیم باید همه چیز رو تفکیک کنیم...
    فکر می کنم تا اینجا اگر کسی بحث های منو شما رو دنبال کرده باشه مسئله براش روشن شده ... مشکل شما اینه که هر بار به دلایل مختلف کلا صورت مسئله رو عوض میکنی ( به جای بحث علمی ، بعد زمان و مکان و تخیل و .... برداشت شخصی خودت رو وارد صورت مسئله می کنی ) .

وقتی می بینم حتی پس از گذشت ساعت ها بحث در اینجا و یاهو مسنجر حتی شما مسائلی رو که با شفافیت قبول کردی که اشتباه کردی رو منکر میشی من کلا از این به بعد سعی می کنم با شما بحث نکنم ، چون جز هدر رفتن وقت خودم و بقیه کاربران و هزینه سرور این انجمن تحت وب خصوصی ، هیچ پیشرفتی در نتایج این بحث نمی بینم .

موفق باشی .

وسلام

14. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

موافقم. سطح توقع رو هم باید در نظر گرفت.
    امار ندارم. ولی 20 فریم خیلی کمه و فکر نکنم طرفداران زیادی داشته باشه!!
    اصلا منظور از عبارت " انتخاب مناسبی نیستند " در عرایض شما چه مفهومی داره ؟
    منظور کاملا روشنه. ابتدای عرایضم نوشتم : "برای لذت بردن از DirectX 11 به همراه فعال بودن AA و Quality های بالا"
    یعنی درست یا غلط نتیجه گیری کردم که این کارت ها وقتی DirectX 11 به همراه AA و AF بالا و دیگر امکانات گرافیکی فعال باشه، فریم مناسبی ( از دیدگاه من ) نخواهند داد.
    به عبارت دیگه مهم ترین خواسته ی من از یک کارت گرافیک رو برآورده نمی کنه. اون خواسته هم دادن فریم متوسط بالای 40 و فریم حداقل بالاتر از 30 در تنظیمات بالاست.
    در عرایضم دقیقا اشاره کردم برای کدام هدف مناسب نیستند. ""برای لذت بردن از DirectX 11 به همراه فعال بودن AA و Quality های بالا" و این جمله اصلا و ابدا به معنای مناسب نبودن سری 57XX برای دیگر کارها نیست. اینکه برای دیگر کارها مناسبند یا نه یک مسئله ی دیگه است.
    افت های FPS به صورت Minimum ترین حالت اتفاق افتاده در حین گرفتن Benchmark دلایل بسیار عدیده دارند ، از جمله این دلایل می شه Opcode اطلاعات و Texture بین حافظه اصلی سیستم و حافظه گرافیکی کارت گرافیک ( Dedicated Video Memory ) ، باگ ها و خطاهای موجود در موتور های گرافیکی و سامانه مدیریت حافظه موجود در GPU که اصطلاحا GART نامیده میشه و حتی بعضی از افکت های بسیار سنگین مثل explosion ، Deep Smoke و ..... که وجودشون در حال حاضر در گرافیک رایانه ای اجتناب ناپذیره و حتی قدرتمند ترین پردازنده های گرافیکی هم از پسشون بر نمیان ... در واقع این مشکلات با گرافیک رایانه ای به گونه ای آمیخته شدن .
    اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم، شما دارید میگید که سخت افزار در min FPS موثر نیست. بلکه مسئولش نرم افزاره؟ اگه منظورتون اینه، سوال پیش میاد که پس چرا در کارت های گرافیک مختلف min FPS هم متفاوته؟ چرا هر چقدر کارت قوی تر باشه، Min FPS هم بالاتره؟
    به شخصه برای من min FPS مهمه. چرا که FPS در تمام مراحل یک بازی یکسان نیست. مرحله ای ممکنه پر از جزئیات و تکستر و explosion و انواع افکت ها باشه. برای من مهمه این مرحله یا قسمت رو کارت گرافیک با چه FPS ای اجرا میکنه.

16. این کاربر از Yi Yi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    زمین خدا ..

11

اگه منظورتون رو درست متوجه شده باشم، شما دارید میگید که سخت افزار در min FPS موثر نیست. بلکه مسئولش نرم افزاره؟ اگه منظورتون اینه، سوال پیش میاد که پس چرا در کارت های گرافیک مختلف min FPS هم متفاوته؟ چرا هر چقدر کارت قوی تر باشه، Min FPS هم بالاتره؟
    به شخصه برای من min FPS مهمه. چرا که FPS در تمام مراحل یک بازی یکسان نیست. مرحله ای ممکنه پر از جزئیات و تکستر و explosion و انواع افکت ها باشه. برای من مهمه این مرحله یا قسمت رو کارت گرافیک با چه FPS ای اجرا میکنه.
    خوبه ... تا حدی متوجه منظور شما شدم .

سوال خوبی بود ..

سخت افزار هم موثر هست ولی اینگونه مسائل نرم افزاری هم موثر هستند ، معمولا با عرضه شدن درایورهای جدید کارت های گرافیک ، اینگونه مشکلات کم کم حل می شن یا به حداقل می رسن ..

ببین یه مثال ساده برات می زنم :

شما فرض کن با ایجاد یک افکت سنگین با 5870 یه افت فریم سنگین داری که به صورت لحظه ای متوسط 50FPS ی که داری رو به 12FPS می رسونه ... حال همون لحظه با 5770 شاید اون افت به 7FPS برسه ...

در هر دو حالت بالا شما به صورت محصوص افت کارایی رو احساس می کنی و میشه گفت در هر دو حالت هم در اون لحظه دیگه عملا بازی تقریبا از کنترل شما خارج میشه ...

مسائل مربوط به مشکلات نرم افزاری و ترانسفر اطلاعات هم کاملا تصادفی و غیر قابل پیش بینی هستند ، ممکنه که شما بار اول که بنچ مارک می گیری پیش بیاد و بعد 3 بار بنچ مارک گرفتن پشت سرهم دیگه مشکلی پیش نیاد ..

در صورتی که شما در حالتی که به صورت عملی در حال استفاده از سیستم هستید مصلما این قدر نکته بین نخواهید بود و این موارد معمولا کاملا تصادفی پیش میاد ..

بازم سوالی بود در خدمتم .

18. این کاربر از Mahdi_Moosavi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •