من یه xbox kinect کامل برام ارودن یعنی هم xbox slim 250G هم دستگاه kinect که داخلش بود حدوده 450 ouro خرج برداشته خیلی دستگاه خوبیه ولی حیف که بازیاش تو ایران نیست درباره کپی خور شدن هم میتونه کپی خور شه همه ی وسایلش هم وایرلس هست
من یه xbox kinect کامل برام ارودن یعنی هم xbox slim 250G هم دستگاه kinect که داخلش بود حدوده 450 ouro خرج برداشته خیلی دستگاه خوبیه ولی حیف که بازیاش تو ایران نیست درباره کپی خور شدن هم میتونه کپی خور شه همه ی وسایلش هم وایرلس هست
البته خودم هنوز دانلود نکردم ولی فکر کنم همون چیزی که میخوای باشه!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
محتوای مخفی: Michael Jackson the Experience
محتوای مخفی: DanceMaster
سلام.
من می خوام کینکت بخرم.کسی می دونه قیمتش چند شده الان؟
سلام
دوستان من تنظيمات صدا رو تنظيم كردم ...
ولي نميدونم چه كلماتي رو ميشه استفاده كرد ؟
يعني زماني كه علامت ميكروفون كنار صفحه هست چه لغاتي ميشه به كار برد كه كاربرد داشته باشن ؟
ممنون
من تو يه كليپي كه داشت كينكت رو تنظيم ميكرد ديدم كه تو بخش تنظيماتش گفته بود هيچ حرفي نزنين. يعني در زمان تنظيم بايد محيط ساكت ساكت باشه!!سلام
دوستان من تنظيمات صدا رو تنظيم كردم ...
ولي نميدونم چه كلماتي رو ميشه استفاده كرد ؟
يعني زماني كه علامت ميكروفون كنار صفحه هست چه لغاتي ميشه به كار برد كه كاربرد داشته باشن ؟
ممنون
تا برسه به مرحله ي كالبرشن!
ويرايش:
من فكر كردم تنظيم نشده!!
من تو كليپ ديگه ايديدم كه يارو خودش يه سري چيزها رو به كيكنت معرفي ميكرد. ولي خوب من تا آخر اين هفته هيچي نميتونم بگم!
Last edited by Milad4171; 17-01-2011 at 22:33.
وقتی تو داشبورد هستین اول میگین xbox بعد میگن kinect تا بره kinect hub بعد از اون که رفتین kinecthub باز بگین xbox و دستورات زیر رو براش بگید:
dashboard
yes
no
sigh in
play disc
achivemants
cansel
close tray
این کلماتو فعلا تو بخش آفلاین به عنوان دستور قبول می کنه.....
.
.
از کجا میتونم بگیرم باز هاشو ؟؟ یا دانلود کنم بازیارو
دوستا قیمت این دستگاه به همراه یه XBOX360 خوب (از مدلاش سر در نمیارم) توی تهران چند در میاد؟ در ضمن من فیلم E3 رو تقریبا نزدیک به 2 سال توی سیستمم داشتم تازه دیدمش کفم برید....اونجایی که دختره نقاشی می کشه میده به پسره!!!! یا اونجایی که اون فیل رو 2 نفری درست می کنن خیلی باحال بود....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)