تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 20 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 192

نام تاپيک: دقيقترين مقايسه Sony Ericsson Xperia X1 و Samsung I900 Omnia

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

چرا این دو صفحه n95 و n95 8gb علاوه بر اندازه ی صفحه فرقایه دیگه هم دارن یه نگاه به عکسای زیر بنداز

همونطور که تو عکس می بینی 8gb علاوه بر بزرگی کیفیت تصویر بهتری هم داره و این باعث میشه تا دلچسب تر به چشم بیاد تازه x1 از n95 8gb دو دهم هم بزرگتره و صفحه هم هرچی بزرگتر بشه این 0.2 کمتر به چشم میاد اینجا بزرگی0.2 با امنیاست و کیفیت چهار برابر با اکسپریا

راستی برا این که بحث کاملتر بشه دوتا اسکرین شات از پلیر این دو گوشی هم می زارم:

فکر کنم باسه اکسپریا هم خوشگل تره هم کاملتر
    Last edited by Hamid..God; 19-07-2009 at 19:27.

2. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Amin.M.1986's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

اول در جواب اون دوستی (amir_70)که میگن بهت فشار میاد عرض کنم شما سعی کن طوری صحبت کنی که دور از منزلت یک انسان مودب نباشه.. دوما نمیدونم چرا اینجا تا حرف میزنم یکی موضع میگیره.. قربون شکل همتون شما خودتون قضاوت کنید که این دلیل نیست یه نفر که گوشی رو تازه خریده میگه گوشیم ترک نخورده و کلی هم خوشحاله.. این خودش بدترین تبلیغ واسه اکسپریا هست که یکی میاد حدود نیم میلیون پول میده و هنوز چند وقت نیست گوشی رو خریده میاد با کمال خوشحالی میگه گوشیم ترک نخورده.. آقا جون بیاین حرفی نزنیم که باعث کل کل بشه.. از همه خواهش میکنم از این به بعد هیچ حرفی زده نشه مگر یه دلیل علمی در کنارش باشه.. با تشکر
    Last edited by Amin.M.1986; 19-07-2009 at 19:10.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

لینک زیر هم یه سری بزنین جالبه

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این نمودارم به نظرم جالب اومد:

این عکسم به اول پست اول اضافه بشه فکر کنم خوب باشه

این نمودار معتبره؟ اگه معتبر باشه خیلی جالبه.. راستی لینکی که گذاشتی رو لطفا دوباره چک کن من نتونستم بازش کنم.. ممنون

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    طهرون

پيش فرض

به جای اینکه بگین چه خوب حتمن مشکل حل شده میگین که..........
    به این میگن چی........
    بهتره این حرف ها زده نشه چون تاپیک علکی پر میشه و بعد قفل میشه.
    مننم اشتباه کردم جواب پست علکیه شما را دادم.
    البته با این پست ادمو وادار به جواب دادن میکنی.
    دوست گلم یعنی چی بگم : حتما حل شده؟!!!!!!!!! ایشون میگه من تازه خریدم.. گوشی همون اول که ترک نمیخوره یه مدت طول میکشه.. قبول دارید فکر کنم

آخر فروم باز Hamid..God's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اینم عکس جالبیه امید وارم آقای گل مهمدی از این عکسایی که می زارم استفاده کنند

امین جان لینکم چک کردم سالمه باز دوباره می زارم:
    Last edited by Hamid..God; 19-07-2009 at 19:24.

7. 2 کاربر از Hamid..God بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

لینک زیر هم یه سری بزنین جالبه

این نمودارم به نظرم جالب اومد:

این عکسم به اول پست اول اضافه بشه فکر کنم خوب باشه

يه مقدار در مورد نمودار توضيح بده
    تا بهمراه توضيحات بذارم پست نخست
    در ضمن لينك سالمه
    اینم عکس جالبیه امید وارم آقای گل مهمدی از این عکسایی که می زارم استفاده کنند

امین جان لینکم چک کردم سالمه باز دوباره می زارم:
    من عكسهاي بهتري دارم
    ولي اگه قرار باشه بذارم بايد از هر دو گوشي بذارم

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوست گلم یعنی چی بگم : حتما حل شده؟!!!!!!!!! ایشون میگه من تازه خریدم.. گوشی همون اول که ترک نمیخوره یه مدت طول میکشه.. قبول دارید فکر کنم
    اقا يه مقدار خودتو كنترل كن
    شما اگه شك داري بايد 3 ماه صبر كني تا معلوم بشه كه ترك برميداره يا نه
    حتما در گوشيهاي جديد اين مشكل برطرف شده

10. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahroo_z1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    داروسازی

پيش فرض

سلام . دوستان شما منظور منو متوجه نشدین و برداشت دیگه ایی کردین. اولا من صرفا اگر حرفی از گوشی N95 معمولی و 8گیگ زدم هدفم صرفا زدن مثالی ملموس برای تفاوت بین 0.2 اینچ بود نه اینکه کیفیت صفحه نمایش اونا رو بخوام با امنیا یا ایکسپریا مقایسه کنم. ثانیا دوستان در این مثالی که بهتون زدم من اصلا اهمیتی به برایتنس یا کنتراست یا شفافیت صفحه نمایش N95 معمولی و 8 گیگ نمیدم.من صرفا از بزرگتر بودن صفحه نمایش 8گیگ خوشم اومده چرا که ایکونها و فونتها رو بزرگتر نشون میده بازیها بزرگتر نشون داده میشن خوندن مطالب و PDFها و سایتهای اینترنتی راحت تره و غیره.
    در مورد مثالی که برای کیبورد زدم هم به همین صورت هدفم صرفا زدن مثالی ملموس برای سلیقه ایی بودن بحث داشتن یا نداشتن کیبورد بوده نه اینکه بخوام ایفونو با دو گوشی دیگر مقایسه کنم.
    دوستان بازم تاکید میکنم که هدف من از این دو مثال صرفا برای نشان دادن سلیقه ایی بودن این دو مورد (صفحه نمایش و کیبورد) بوده . امیدوارم این دفعه تونسته باشم منظور خودمو به دوستان فهمونده باشم. با تشکر از دوستان.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    به امید روزی که ایران نباشم

پيش فرض

اقا يه مقدار خودتو كنترل كن
    شما اگه شك داري بايد 3 ماه صبر كني تا معلوم بشه كه ترك برميداره يا نه
    حتما در گوشيهاي جديد اين مشكل برطرف شده
    قربون آدم چیز فهم

اول در جواب اون دوستی (amir_70)که میگن بهت فشار میاد عرض کنم شما سعی کن طوری صحبت کنی که دور از منزلت یک انسان مودب نباشه.. دوما نمیدونم چرا اینجا تا حرف میزنم یکی موضع میگیره.. قربون شکل همتون شما خودتون قضاوت کنید که این دلیل نیست یه نفر که گوشی رو تازه خریده میگه گوشیم ترک نخورده و کلی هم خوشحاله.. این خودش بدترین تبلیغ واسه اکسپریا هست که یکی میاد حدود نیم میلیون پول میده و هنوز چند وقت نیست گوشی رو خریده میاد با کمال خوشحالی میگه گوشیم ترک نخورده.. آقا جون بیاین حرفی نزنیم که باعث کل کل بشه.. از همه خواهش میکنم از این به بعد هیچ حرفی زده نشه مگر یه دلیل علمی در کنارش باشه.. با تشکر
    تو رو خدا نگاه کن یه پست ساده رو چه جور میپیچونن
    اقای عزیز رنگ گوشی من مشکیه و از همون اولش هم تا حالا فقط یه نفر رو تو تایپیک اکسپریا در همین سایت دیدم که بگه گوشی مشکی ترک خورده این مشکل ترک اساسآ مشکل رنگ نقره ایه در ضمن شما از کجا فهمیدید که من این جمله رو در کمال خوشحالی گفتم؟؟حالت من ارام بود و فقط خواستم به حرف مریخ جوابی داده باشم

دوست عزیز شما اگه مثل مریخ جون میگفتید بهتر بود و یا اینکه میگفتید ایشالا مشکلی پیدا نمیکنه یا اینکه میگید دندون رو جگر بذار مال شما هم میشکنه ها؟؟؟آدمی که خودش ادب رو رعایت نمیکنه نباید از دیگران هم انتظار ادب رو داشته باشه

نمیدونیم چرا اینجا هر کی هر چی میگه یه ایرادی ازش میگیرن اینطور پیش بره فردا پس فردا از سلام و خداحافظیمون هم ایراد میگیرن

دوستان همه ببخشید بحث یه کم منحرف شد
    Last edited by amir_70; 19-07-2009 at 22:35.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام . دوستان شما منظور منو متوجه نشدین و برداشت دیگه ایی کردین. اولا من صرفا اگر حرفی از گوشی N95 معمولی و 8گیگ زدم هدفم صرفا زدن مثالی ملموس برای تفاوت بین 0.2 اینچ بود نه اینکه کیفیت صفحه نمایش اونا رو بخوام با امنیا یا ایکسپریا مقایسه کنم. ثانیا دوستان در این مثالی که بهتون زدم من اصلا اهمیتی به برایتنس یا کنتراست یا شفافیت صفحه نمایش N95 معمولی و 8 گیگ نمیدم.من صرفا از بزرگتر بودن صفحه نمایش 8گیگ خوشم اومده چرا که ایکونها و فونتها رو بزرگتر نشون میده بازیها بزرگتر نشون داده میشن خوندن مطالب و PDFها و سایتهای اینترنتی راحت تره و غیره.
    در مورد مثالی که برای کیبورد زدم هم به همین صورت هدفم صرفا زدن مثالی ملموس برای سلیقه ایی بودن بحث داشتن یا نداشتن کیبورد بوده نه اینکه بخوام ایفونو با دو گوشی دیگر مقایسه کنم.
    دوستان بازم تاکید میکنم که هدف من از این دو مثال صرفا برای نشان دادن سلیقه ایی بودن این دو مورد (صفحه نمایش و کیبورد) بوده . امیدوارم این دفعه تونسته باشم منظور خودمو به دوستان فهمونده باشم. با تشکر از دوستان.
    خب وقتي دو گوشي صفحه نمايششون از لحاظ مشخصات يكي باشه طبيعتا اوني كه بزرگتره بهتره
    حتي اگه يكدهم اينچ بزرگتر باشه
    بعدشم در سايزهاي كوچيكتر دو دهم بيشتر حس ميشه
    مثال ميزنم
    صفحه كا800 دو اينچ هست
    و مال ان73 2.2 اينچ
    در اينجا .2 اينچ تا حدودي به چشم ميخوره و در نگاه اولش ميشه تشخصي داد كه بزرگتره (حالا كاري به كيفيت ندارم)
    اما .2 در صفحه هاي 3 اينچي كمتر به چشم مياد
    و بيشتر هم باشه شايد به چشم نياد
    مثلا تفاوت صفحه 3.8 با 4 اينچي شايد به چشم نياد
    واسه همين در ان95 8 گيگ كه دو دهم بزرگتره اين دو دهم بيشتر به چشم مياد تا در امنيا و xperia
    و شما هم حق دارين ان 95 8 گيگ را انتخاب كنين (البته از ديگر لحاظ هم 8 گيگ قويتره حالا بيخيال)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •