تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 81 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 810

نام تاپيک: FIFA Manager 10

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان کسی نسخه کامل بازی رو میدونه کجا میشه دانلود کرد؟؟؟؟ و اینکه چقدر فضا روی هارد برای نسبش باید خالی باشه؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Hirad HRD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

این اقا حمید هم معروف شد دیگه
    پس با این اظهار نظر ها من نتیجه میگیرم که کار خاصی انجام نشده تو این نسخه. اصولا توی بازی منیجر. مهمترین چیز بازیکنان است که تغیر باشگاه میدهند.
    پس بهتره فوتبال منیجر بازی کنید ( این فقط یک پیشنهاده ) چون هم دردسرش کمتره ( احتیاج نداشتن به پچ و ... ) و هم گرافیک بالایی نمی خواهد. فضای زیادی رو هماشغال نمیکنه.
    چرا شما ها نظرتون رو درباره فوتبال منیجر نمگوئید ؟ مگه میشه کسی فیفا منیجر بازی کنه. ولی فوتبال منیجر بازی نکرده باشه. اخه فوتبال منیجر چند سال زودتر از فیفا اومد
    دوست من امروز فوتبال منیجر 2010 گرفتم
    من ادعا میکنم از سال 1997 تا به حال دارو فوتبال منیجر و بازی میکنم ولی فیفا منیجر رو هم دارمش ولی به قول تو FM حرفه ای تره

داره خودمونی میشه lampard_1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

به نظر من که فیفا منیجر فوق العاده تکه نسبت به فوتبال مینجر.چون این امکاناتی که برای یه باشگاه در نظر گرفتن و به گفته شما مدیرعاملی میکنی خیلی عالیه چون همه زیر و روی فوتبال رو میفهمی.مخصوصا شدید با بازیکن ساختن حال میکنم.این نسخه 2010 که انگار خیلی به این مسئله پرداخته و قویتر شده اینجور که بازی میکنم.تا حالا که مشکلی ندیدم

داره خودمونی میشه djsnowman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

از نظر game play بازی بهتر شده دیگه کمتر حرکات احمقانه انجام میدن , مثلا قدیما تک تک به تک میشد به جای اینکه بره جلو پاس عقب میداد بعضی مواقع یا پیستونها میرفتن جلو بعد یک دفعه کلی بر می گشتن عقب پاس عقب میدادن و لی این دفعه بهتر شده داوری هم خیلی بهتر شده , منتهی خیلی کم کارت میده کلا بازیکنا هم خیلی جوانمردانه بازی می کنن که حال نمیده !(همه نگران ساقاشوننن!)
    در هر صورت من انتظار تغییر بیشتری داشتم ولی میشه گفت دیگه باگی نداره فقط هنوز اون مشکل دیدن وضعیت جدول تو جام باشگاه ها حل نشده .
    یک چیز جدید هم اضافه شده که انتخاب بازیکن سال دنیاست .
    در ضمن میتونی بیای لب خط داد بزنی و یک سری دستورات را بدی به بازیکنات که تا حدود زادی تاثیر گذاره منتهی اگر زیادی ایرانی بازی در بیاری (یعنی خیلی بیای لب خط) داور اخراجت میکنه !
    یک موارد دیگه ای هم بود که یادم نمیاد.

5. 2 کاربر از djsnowman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان من این بازی رو از زمانی که total club maneger بود دارم بازی میکنم سال 2001 یا 2002 هر سال هم با جذابیت این بازی روئ دنبال می کنم به طوری که دیگه فوتبال واقعی هم وقت نمی کنم تماشا کنم
    بازی فوق العاده ایی است .بگیرید و لذتش رو ببرید

7. این کاربر از saeidhidari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

منیجر انقدر هر سال گند زد که منم فوتبال منیجری شدم.دو تا فایل دانلود میکنی کل عکسهاش میشه مثله فیفا منیجر.
    واقعا فیفا منیجر هر سال ضدحالتر از پارساله!

9. این کاربر از Amin Asterix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کسی تونسته آپدیت یک را نصب بکنه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ناسلامتی تو ی هر تایپیکی از ادیت هم صحبت میشه ،یه چندتانرم افزار معرفی کنید ،یکی هم بگه این تصویر مربی توی کدوم فایله تایه کاری کنم ونگر بشه مربی رزوهام یا ... چون منکه تیم رو برمیدارم ،بیرونش میکنند

تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

ناسلامتی تو ی هر تایپیکی از ادیت هم صحبت میشه ،یه چندتانرم افزار معرفی کنید ،یکی هم بگه این تصویر مربی توی کدوم فایله تایه کاری کنم ونگر بشه مربی رزوهام یا ... چون منکه تیم رو برمیدارم ،بیرونش میکنند
    یعنی چی نرم افزار ادیت؟
    خود منیجر یک ادیتور داره که میشه دیتابیس تیم ها را تغییر داد.
    تصویر مربی ربطی به رزرو شدن مربی نداره.
    شما باید ادیتور منیجر را باز کنی و بعد به قسمت مربوط به آرسنال بری و سمت چپ , تب مربوط به استاف را وارد بشی و در آنجا جناب ونگر را بکنی مربی روزروهاتون.
    کسی تونسته این پچ آپدیت یک که خود منیجر برای دانلود گذاشته را نصب بکنه ؟
    وقتی روش کلیک میکنی که نصب کنی میگه شما نمیتونی فیفا منیجر 10 را داشته باشی و بعد از دوباره اینستال کردن منیجر این پچ را نصب کن که وقتی این کار میکنی دوباره همین ارور را میده !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دوستان کسی نسخه کامل بازی رو میدونه کجا میشه دانلود کرد؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •