دوستان کسی نسخه کامل بازی رو میدونه کجا میشه دانلود کرد؟؟؟؟ و اینکه چقدر فضا روی هارد برای نسبش باید خالی باشه؟؟؟
دوستان کسی نسخه کامل بازی رو میدونه کجا میشه دانلود کرد؟؟؟؟ و اینکه چقدر فضا روی هارد برای نسبش باید خالی باشه؟؟؟
دوست من امروز فوتبال منیجر 2010 گرفتم
من ادعا میکنم از سال 1997 تا به حال دارو فوتبال منیجر و بازی میکنم ولی فیفا منیجر رو هم دارمش ولی به قول تو FM حرفه ای تره
به نظر من که فیفا منیجر فوق العاده تکه نسبت به فوتبال مینجر.چون این امکاناتی که برای یه باشگاه در نظر گرفتن و به گفته شما مدیرعاملی میکنی خیلی عالیه چون همه زیر و روی فوتبال رو میفهمی.مخصوصا شدید با بازیکن ساختن حال میکنم.این نسخه 2010 که انگار خیلی به این مسئله پرداخته و قویتر شده اینجور که بازی میکنم.تا حالا که مشکلی ندیدم
از نظر game play بازی بهتر شده دیگه کمتر حرکات احمقانه انجام میدن , مثلا قدیما تک تک به تک میشد به جای اینکه بره جلو پاس عقب میداد بعضی مواقع یا پیستونها میرفتن جلو بعد یک دفعه کلی بر می گشتن عقب پاس عقب میدادن و لی این دفعه بهتر شده داوری هم خیلی بهتر شده , منتهی خیلی کم کارت میده کلا بازیکنا هم خیلی جوانمردانه بازی می کنن که حال نمیده !(همه نگران ساقاشوننن!)
در هر صورت من انتظار تغییر بیشتری داشتم ولی میشه گفت دیگه باگی نداره فقط هنوز اون مشکل دیدن وضعیت جدول تو جام باشگاه ها حل نشده .
یک چیز جدید هم اضافه شده که انتخاب بازیکن سال دنیاست .
در ضمن میتونی بیای لب خط داد بزنی و یک سری دستورات را بدی به بازیکنات که تا حدود زادی تاثیر گذاره منتهی اگر زیادی ایرانی بازی در بیاری (یعنی خیلی بیای لب خط) داور اخراجت میکنه !
یک موارد دیگه ای هم بود که یادم نمیاد.
دوستان من این بازی رو از زمانی که total club maneger بود دارم بازی میکنم سال 2001 یا 2002 هر سال هم با جذابیت این بازی روئ دنبال می کنم به طوری که دیگه فوتبال واقعی هم وقت نمی کنم تماشا کنم
بازی فوق العاده ایی است .بگیرید و لذتش رو ببرید
منیجر انقدر هر سال گند زد که منم فوتبال منیجری شدم.دو تا فایل دانلود میکنی کل عکسهاش میشه مثله فیفا منیجر.
واقعا فیفا منیجر هر سال ضدحالتر از پارساله!
ناسلامتی تو ی هر تایپیکی از ادیت هم صحبت میشه ،یه چندتانرم افزار معرفی کنید ،یکی هم بگه این تصویر مربی توی کدوم فایله تایه کاری کنم ونگر بشه مربی رزوهام یا ... چون منکه تیم رو برمیدارم ،بیرونش میکنند
یعنی چی نرم افزار ادیت؟
خود منیجر یک ادیتور داره که میشه دیتابیس تیم ها را تغییر داد.
تصویر مربی ربطی به رزرو شدن مربی نداره.
شما باید ادیتور منیجر را باز کنی و بعد به قسمت مربوط به آرسنال بری و سمت چپ , تب مربوط به استاف را وارد بشی و در آنجا جناب ونگر را بکنی مربی روزروهاتون.
کسی تونسته این پچ آپدیت یک که خود منیجر برای دانلود گذاشته را نصب بکنه ؟
وقتی روش کلیک میکنی که نصب کنی میگه شما نمیتونی فیفا منیجر 10 را داشته باشی و بعد از دوباره اینستال کردن منیجر این پچ را نصب کن که وقتی این کار میکنی دوباره همین ارور را میده !
دوستان کسی نسخه کامل بازی رو میدونه کجا میشه دانلود کرد؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)