.:HAMED:. عزیز شما چرا اینقدر مخالف گیم هستید.
.:HAMED:. عزیز شما چرا اینقدر مخالف گیم هستید.
قربونت من كجا مخالف گيمم؟.:HAMED:. عزیز شما چرا اینقدر مخالف گیم هستید.
اوني كه مخالفه اين دوستمون آقاي ALI HONDA هستش
شايد هم مخالف نگيم موافق هم نيست
از پستهاش مشهوده
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
دوست عزيزم بازي خوبه و خيلي لذت بخشه
غذا خودن خوبه و خيلي لذت بخشه و همه چيز خوبه و لذت بخشه
اما حد و اندازه اي داره
ما اگه چيزي مگيم و مخالفت ميكنيم در مورد اين بيش از حد بازي كردنه
خودتون میدونید ولی اثرات خیلی بدی داره منم دوست دارم این بازیارو1000000000000000بارتموم کنم ولی برای خودم ظرر داره مگه نشنیدی که سلامتی از همه چیزبهتره ؟به فکر خودتون باشید راستی ما خودمون گیمریمااااااااااااااا
اعتیادی که بازی های اینترنتی مثل تریبال وارز میاره بازی های کامپیوتری نمیارن
همیشه ذهنت مشغوله
ولی یک نکتهبازی نکنیم چی کار کنیم بریم سریال زن دوم رو ببینیم
![]()
دوست عزیز این همه کار تو این دنیا هست نمیگم بازی نکنین میگم به اندازه![]()
الان دوستمون حامد می گن که برید دوچرخه سواری کنید ...ورزش کنید..یا کارهای دیگه..
اصل ماجرا این هست که کلا تو این کشور سرگرمی خاصی نیست واسه همین بیشتر ملت میرن سراغ گیم.
به جرات میشه بگم گیمرهای ایرانی بسیار سر تر و حرفه ای تر از کل دنیا هستن چون با دل و جان بازی می کنن.
روحیه و احساسات مون هم بنا به فرهنگی که داریم که بیشتر سنتی هستش به خوبی روشن و بیان نمیشه
بهگفته دوستمون یک والدین می تونه به یوبی سافت شکایت کنه ..که تاثیر بد داره ..ولی این جا
اکثر والدین ها اصلا چیزی به نام روحیه در فرزند نمی بینن.
شده یکی از بچه های 6 ساله فامیل ما انقدر فیلم خشن با پدرش دیده بود که
یک روز چاقو برداشته بود از پشت می خواست حلقوم بچه دیگرو ببرو که ملتی ریختیم جلوشو گرفتیم.
ولی هیچ وقت این والدین پی نمی برند که بابا علت این موضوع از دیدن بیش از حد فیلم برخلاف درجه سنی بود.
انصافا فقط يه بار اونطوري كه گفتم بياين دوچرخه سواري ببينين چهحالي ميده
بعده دوسه ماه كه عضلاتتون آماده شد خيلي لذت ميبرين از دوچرخه سواري
راستي موارد مشكوك رو به گشت ها نگين چون هيچ كاري نميكنن من تا حالا دوسه بار جلوشونو گرفتن و گزارش تخلف كردم گفتن برو شكايت كن
آره دیگه.مشکل اینجاست.تو خارج جماعت میرن با GF شون حال میکنن مارو به جرم ارتباط نامشروع اعدام می کنن.اونا میرن نمایشگاه ، سینما ( فیلمای درست و حسابی ) می بینن، ورزشگاه های درست و حسابی،مسابقات ورزشی مثل فوتبال میبینن.ما چی؟ خوب معلومه نخودچی![]()
راست میگه گیمر ها تو این کشور زیادن مخصوصا جدیدن که قدرت فیلترینگ ایران تو دنیا4شده قدرتش اونقدر زیاد شده که کلا گوگل رو تحت تاثیر قراردادهحرف شما درسته تو ایران گیمر ها از همه دنیا بیشترن
همه هم فکر میکنن اوستان نه؟ دوست عزیز گفتم والدین دنیا نه کشور خودمون که تو ایران فرهنگش تکه! خیلی چیزا اشتباهن مثلا ما تو اتاقمون داریم تلوزیون میبینیم لامپ آشپز خونه علکی روشنه میبینی؟
بابا جون دچرخه سواری خیلی عالیه عظله پشت پا میاره آه ولی ..
خلاصه حوصله میخواد نه؟
من که دوم بازی می کردم حس کشتن ادمها رو داشتم یادت بخیر جوونیییییییییییییییییییی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)