سلام
اگر کارتریج جدیدی برای پرینتر Samsung ML-1915 (به جز کارتریج اولیه) خریداری کنم، آیا کاتریج جدید قابل شارژ و استفادهی مجدد (بدون نیاز به تغییرات سختافزاری در چیپ روی پرینتر و یا reset نرمافزاری) خواهد بود؟
سلام
اگر کارتریج جدیدی برای پرینتر Samsung ML-1915 (به جز کارتریج اولیه) خریداری کنم، آیا کاتریج جدید قابل شارژ و استفادهی مجدد (بدون نیاز به تغییرات سختافزاری در چیپ روی پرینتر و یا reset نرمافزاری) خواهد بود؟
بله عزیز.من خودم این مشکل رو دارم.رفته بودم از نمایندگیش پرسیدم به من گفت آره.فرقی نمی کنه.منتها اون به من گفت که یه چیپ روی کارتریج عوض می کنیم ولی اینجا صحبت از دستکاری کردن خود پرینتره.کسی هم که جواب نداد ا تا مطمین بشم که کدومش درسته.
من اوائل این فروم دیدم توضیح داده بودند که کارتریج اولیه سامسونگها چیپ نداره. سوالم برای این بود که بدونم کارتریجهایی که جدا میخریم چیپ دارند یا نه.
من میدونم چه جوری این کارتریج 1640 شارژ میشه 09366181932 شمارمه![]()
سلام دوستان من تازه اومدم تو جمع شما.این پرینتر 1640چه جوری ریست میشه(ریست نرم افزاری)
برای ریست دستگاه سامسونگ 1915 دو راه وجود داره . 1- نرم افزاری 2 - سخت افزاری که در اینجا روش سخت افزاری آموزش داده می شود . برای اینکار نیازی نیست روی پرینتر کاری انجام دهید . بلکه فقط نیاز به کارتریج است . برای این منظور ابتدا چیپ را از روی کارتریج بر داشته و همانطور که در شکل مشاهده میکتید پایه های 1 و 5 را به هم وصل می کنیم . کار تمام است . چیپ را روی کارتریج قرار داده و پرینت بگیرید . ( اگر دستگاه ریست نشد باید به روش نرم افزاری عمل کنید . که برای این روش باید فایل مورد نظر را یکبار خریداری کنید )
جهت کسب اطلاعات بیشتر و شارژ انواع کارتریج سامسونگ با آی دی من تماس بگیرید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منمون از راهنمایی شما. می شه توضیح بدید این چیپ دقیقا کجای کارتریج هست و چطوری میشه درش آورد؟ اگه این روش جواب ندند نر افرارش رو از کجا و لا چه قیمتی می شه تهیه کرد؟
با درود
پرينتر سامسونگ 1915 دارم كه تونر شو دادم شارژ كردن و جيپست شو عوض كردن ( اينطوري به من گفتن ) هنگام پرينت اگه تعداد صفحه ها زياد باشه به هم مي ريزه و مثلا هي 10 صفحه اول رو مي گيره چكارش مي شه كرد؟
ممنون
اشکالی که دوستمون گفتن بوجود نمی آید . چیپ روی کارتریج قرار دارد که با برداشتن محافظ پلاستیکی که روی آن قرار دارد در دسترس می باشد .
سلام دوستان من یه پرینتر سامسونگ SCX -4300 دارم که از دیروز هی می زنه Toner low ... اینو چه کارش باید بکنم ؟؟؟؟
من پست های قبلی رو خوندم ولی به جواب درستی نرسیدم ... ..!! شارژ کارتریج و ریست کردن چیپ این پرینتر چه جوریاست و میشه خودمم انجام بدم یا اینکه بدم بیرون هزینش چقدر میشه !!!!!
با شارژ تا چند برگ می تونم پرینت بگیرم ؟؟؟
ممنون میشم جواب بدید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)