یکی دیگه از نوابغ بدون تکرار رخت بر بست.
به دوستارانش تسلیت میگم![]()
یکی دیگه از نوابغ بدون تکرار رخت بر بست.
به دوستارانش تسلیت میگم![]()
مسائل اخلاقیش هیچوقت ثابت نشد......
اون تمام عمر(منظور عمرش در دوران معروفیتش!) رو صرف شاد کردن بچه ها کرد.....خیلی های دیگه چیکار کردن؟!! (منظور همون دوستانیه که ادعای اسلامی بودن و نمی دونم اسم های حرفه ای سیصد حرفی دارنه....اونا تا حالا چند تا بچه کوچیک که چیزی حالیشون نیست رو سیر کردن؟!چند تاشونو بردن کنار ساحل مصنوعی بازی کنن؟1چند تاشونو بردن چرخ و فلک گنده سوار کنن؟!چند تا بچه دعاش پشت و پناهشونه؟!اصلا چند تا ادم دعاش پشت اینهاست؟! )
من تسلیت می گم به خودم که یه همچین هنرمندی از دست رفت....واقعا هنرمند به معنای واقعی بود...
من فک می کنم طرف الان بخاطر دعای اون همه بچه که توی شهربازی مدرن داخل خونش بازی کردن اونو تا طبقات حتی بالای بهشت هم برده......منم براش دعا می کنم چون اهنگاش خیلی جالب بود و ما رو سرگرم کرد.....
دیگه کسی از مسائل اخلاقی ایشون شکی نداشت فقط ماها فک کنم داریم این مسئله رو ادامه می دیم.....داداش ایشون بیماری قلبیش از همون روزی که این مسئله رو نمی دونم کدوم رسانه اعلام کرده بود و ایشون بخاطرش به دادگاه احظار؟!شده بود شروع شد.....
Last edited by senaps; 27-06-2009 at 04:36.
تسلیت میگم واقعا وقتی عنوان تاپیک رو دیدم فکر کردم اولش شوخیه!
واقعا مثل مایکل دیگه پیدا نمیشه
من از کوچیکیم آهنگاش رو گوش میدادم
سطان پاپ بود...
بنیان گذار رقص مخصوص به خودش بود و بعد ها خواننده ها و رقاص های دیگه ازش یاد گرفتن.
تمامی موزیک ویدئوهای مایکل رو میتونید امروز از شبکه NR1[number one ترکیه که ازدیشب به مناسبت مرگش پشت سر هم پخش میکنه رو ببینید
فرکانس 11096
Vertical
30000
همچنین اخبار لحظه به لحظه و ویدئوهایی از زندگینامه مایکل پخش میکنه
مراسم ختم کی برگزار میشه.ممکنه از کانال ماهواره پخش بشه.
الان که تو خبر ها زده بود پلیس دنبال دکتر شخصی شه .میخواد ببینه چه دارویی مصرف کرده.
هر کی که خبر د ار شد حداقل یم صلوات نثار روحش بکونه........صلوات بر مایکل و ال مایکل.........دی
واقعاً نابغه بود ...
و تکرار نشدنی
کسی که مرز ها رو توی موسیقی برداشت ...
سیاهپوست ها رو به تلویزیون ها آورد ... سبک موزیک ویدئو ها رو عوض کرد (از این حالت که خواننده عین بوق وایسه جلو میکروفون قر بده به حالت قیلم تبدیل کرد)...
کارش واقعاً درست بود![]()
دیروز که زدم BBC ، سایت 1:30 به وقت تهران ، دیدم Breaking News هست و توی LA ، جلوی بیمارستان بودند (سایعت 2:00 PM به وقت LA)
به هر حال ، روحش شاد ، چه خوب ، چه بد.
ولی یک سری عقایدی داشت با عقل جور در نمیامد ، مثلا یادتونه نمیزاشت کسی قیافه دخترهاشو ببینه؟
خیلی قشنگ می رقصید
بیشتر هم میتونست عمر کنه
50 ؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)