42 اینچ هست 1800 بگردی می تونی تا 1760 هم پیدا کنی با چونه .
42 اینچ هست 1800 بگردی می تونی تا 1760 هم پیدا کنی با چونه .
Last edited by Ami R 940; 20-08-2009 at 23:03.
گارانتی ها ارزش پول دادن رو ندارن فوقش خراب هم شد که نمیشه ! همون 800 700 ی رو می دی واس تعمیرش. و گرنه هم 300 400 میزاری رو پولی که به گارانتی ندادی که حدود 50 60 درصد هست روش نوش رو اصلان می خری !(البته خرید از بانه)
حالا من اطلاع ندارم قیمت این تلویزیون بانه چقدره .اما با توجه به تجربه خودم و خریدم از اونجا معمولا تی وی هایی که در تهران هست و 2 تومن قیمت دارن در بانه با 1.150 1.200 و حتی کمتر میشه خرید .
بانه ارزش داره اگه ماشین شخصی داری برو . هم مسافرت کردی هم جاده بسیار بسیار خوشگلش رو میبینی دلت باز میشه هم صرفه جویی در هزینه .
در مورد قیمت پایین اومدن حالا حالا ها بش فکر نکن . مگه اینکه شرکت گارانتی کننده محصولات پاناسونیک جشنواره ای چیزی بزاره مثل پارسال قیمتا بشکنه معمولا اوایل زمستون به دلیل کم خرید بودن تی وی در این فصل اقدام به برگزاری جشنواره به مدت یه ماه میکنن و اشانتیون یه کارت حافظه میدن و قیمتا هم یه 10 یا فوقش 15 درصدی کم می کنن .
موفق باشی .
Last edited by Ami R 940; 20-08-2009 at 23:02.
مهدي جان ميز با حمل شد ٥٥٠
البته انصافا خيلي زيباست
G10 هم PIP رو ساپورت نميكنه
البته به ظر من زماني ارزش داره كه دو تيونر وجود داشته باشه ولي اين چيزي كه امروزه تحت اين نام تو اكثر LCD ها ميبينيم تك تيونر و نمايش از دو سرس مجزاست
من هم دنبال خريد g10 هستم، البته چون بحث قيمته حاضرم برم بانه يا حتي اگر اطمينان از ارسال باشه برام بفرستند اما ...
تا امروز چند تا شماره تلفن فروشنده كه از بانه كه گير آوردم، ميگن فقط سري x , c توي بانه هست ...
آيا كسي خبر داره كه واقعا سري G به بانه اومده و قيمتش چنده تا بتونم براي رفتن تصميم گيري كنم ؟
در كرج كمترين قيمتي كه تونستم پيدا كنم 1800 بود ( كه فقط تلويزيون را بخرم)
با تشكر.
دوستان با این تعریفهایی که کردین و خوندن این چندتا سایت خارجی تصمیمم از sony برگشت و میخوام برم این g10 رو بخرم فقط یه خواهش دارم اینکه یه ذره از ایرادهاش رو هم بگین مسلما بی ایراد نیست.
چندتا سوالم دارم :
1.این مشکل سوختگی پیکسل و موندن سایه رو تصویر حل شده دیگه؟
2.آیا از سری x سونی سرتره؟
3.این که میگن پلاسما مایع هست و هر چند وقتی باید پرش کنی قضیش چیه
راستی میخوام میز و سینما هم بگیرم براش. در مورد میز سوالم اینه که از یافت آباد بگیرم ارزونتر از جمهوری نیست.
بعد برای سینما بودجم 400 تا 500 تومنه چی بگیرم خوبه؟
اگه خدا بخواد فردا میخوام برم جمهوری اگه امشب جواب بدید ممنون میشم.
دوست عزیز شما بهتره به جای استناد به حرف دیگران و سایتهای اینترنتی (هر چند این سایتهایی که معرفی شدن همگی معتبر هستند) تجربه شخصی خودتون رو ملاک قرار بدین و در نهایت تصمیم گیری نهایی رو خودتون انجام بدین.
1.مشکل سوختگی پیکسلها در پلاسما پنلها در حال حاضر به میزان زیادی حل شده این مشکل در مورد تلویزیونهای CRT یا لامپ تصویری قدیمی هم وجود داشت و اتفاقا تلویزیونهای CRT برای به وجود اومدن مشکلی شبیه به این مستعد تر هم بودن ولی مسلما شما و خیلی دیگه از دوستان و آشنایان شما سالیان دراز از اونها استفاده کردین بدون اینکه همچین مشکلی رو در اونها مشاهده کنید و یا متوجه همچین مشکلی بشین!
مقدار بروز این مشکل در برندهای مختلف و مدلهای مختلف متفاوت هست ولی صورت کلی قضیه این هست که آمارهایی که در سالهای اخیر از میزان این مشکل در پلاسما پنلها گزارش شده فوق العاده ناچیز بوده دقیقا مثل مشکالاتی که در مورد سوختن پیکسلها در LCD ها گزارش شده ولی از اونجایی که این تلویزیون یک وسیله الکتریکی هست نمیشه به طور قطعی به کسی در مورد به وجود نیومدن مشکل برای اون اطمینان داد همونطور که نمیشه برای یک LCD از به وجود نیومدن پیکسل سوخته و مسائل از این دست اطمینان داد.
وجود قابلیتی به اسم Pixel Orbiter هم از بروز مشکل در این پنلها جلوگیری میکنه با تمام این وجود گفته میشه که در نسل جدید پلاسماها اگر مشکلی هم به وجود بیاد این مشکل موقتی هست و با گذشت مدتی خود به خود پیکسل رفرش میشه و به حالت عادی بر میگرده.
با وجود همه این حرفها و حدیثها استفاده از اونها در مکانهایی مثل سالن فرودگاه ها و ... که ممکنه یک جمله برای ساعتهای طولانی بدون حرکت و تغییر روی صفحه باقی بمونه پیشنهاد نمیشه!
و به کاربر ها هم توصیه میشه برای مدت طولانی صفحه نمایش رو بر روی یک عکس ثابت رها نکنن چون این مسئله برای همه نمایشگرها مضر هست و دلیل وجود Screen Saver هم در کامپیوتر همین مسئله هست!
2.این پنل در تستهای سایتهای مختلف از سری X سونی در مجموع عملکرد بهتری داشته.
3.جل الخالق !!!
من امروز از یه نمایندگی پاناسونیک پرسیدم v10 کی به ایران میاد طرف گفت اصلا این مدل موجود نیست منم همون موقع عکس سایت پاناسونیکو ریخته بودم رو موبایلم بهش نشون دادم اونم زنگ داد به یجا تو شرکت یه خانومی بهم گفت که تو لیست ارسال محصولات آینده این مدل هست ولی ملوم نیست کی میادش.
سلام ، يك سوال سخت : آياواقعا تصوير g10 بهتر از مدلهاي قديمي مثل PY800 هست ؟
ديروز با ذوق و شوق فراوان رفتم در يك مغازه g10 را ديدم و با فروشنده مشغول صحبت شدم كه فروشنده گفت " تجربه ما نشون داده هميشه قديمي ها سرتر بودند !!! "
از قضا g10 و py800 را كنار هم روشن داشت : g10 روي پايه تقريبا تا ارتفاع سينه ام و py800 v روي ديوار و درارتفاع از سر به بالا
فيلمها از تبليغات پاناسونيك بود و حدود 10 دقيقه اي فقط خيره به هر 2 شدم :
1- رنگ بندي ها فوق العاده شبيه و من نتونستم فرقي تشخيص بدم
2- در رنگ سياه كاملا py800 تيره تر بود در حاليكه g10 به روشني ميزد ،
حتي فروشنده براي اثبات بيشتر تلويزيون ها را خاموش كرد و صفحه py800 خيلي مشكي تر و مات تر درحاليكه g10 به روشني ميزد و كمي مثل آبي نفتي بود !!!
يك صحنه كاملا مشخص هم تصوير ستاره ها در شب بود كه كاملا مشكي py800 برتر بود و g10 به روشني ميزد
3- در جزئيات تصوير ، فقط در يك صحنه كه بافت يك پارچه با نقوش توري مانند را نشون ميداد كاملا در py800 بافتها مشخص بود اما در g10 لبه هاي بافتها شفاف نبود و وضوح خيلي كمتر بود !!! البته در ساير تصاوير متوجه نشدم
4- انعكاس نور هم روي صفحه ها خيلي زياد بود هم در py800 و هم در g10
5- در هيچ كدوم احساس مات بودن تصوير و روشنايي كم يا درخشش بيمورد مثل LCD ها را نداشتم و تصاوير عالي بودند (درحاليكه سري x و pv70 كنارشون مات تر بودند )
خوب راستش شديدا شك كردم، كه برتري g10 واقعا وجود داره يا فقط تبليغاته يا در فيلمهاي خاص تبليغاتشون نقاط ضعف ديده نمي شه يا ....
لطفا كسانيكه دقت و تجربه و درك بهتر از مشاهده تصاوير دارند كمك كنند ، وضعيت چيه ؟ از نظر زمينه مشكي، سطح سفيد، كنتراست ، انعكاس نور و ....
همچنين اگر امكان داره سري s را هم مقايسه كنيد كه ميشه 1400 خريد و سري هاي x , c چطورند ؟
متشكرم
شما باید کنترل جفتشون رو میگرفتی و کنتراست جفتشون رو روی 100 در حالت داینامیک قرار میدادی اونوقت متوجه تفاوتشون میشدی.البته اینم اضافه کنم که سورس منبع هم خیلی مهم هست چون هر چی رزولوشن سورس منبع پائین تر باشه شما تفاوت رو کمتر حس میکنی ممکنه سورسی که شما تماشا میکردی از نظر شدت روشنایی هم در حدی بوده که هر دو پنل یکسان به نظر میرسیدن ولی دمویی که ما از این دو پنل بقل هم دیدم به راحتی مشخص میکرد که G10 فوق العاده شفافتر هست البته این فقط نظر من نبود آقا محمد هم که با من بودن همین نظر رو داشتن.
بالاترین شدت روشنایی یک LED پنل 80 ft.lambert اندازه گیری شده در حالی که در پلاسمای G10 این مقدار به اندازه 92.2 Ft.lambert بوده و در پنل Py800 که همون Z800 در آمریکا هست این عدد در بالاترین حالت 47 ft.lambert
هست .
موفق باشی
Last edited by *Alucard*; 23-08-2009 at 15:50.
مدسی اقا مهدی جوابه دندان شکنی بود
واقعا این فروشندها خجالت نمیکشن؟ برای سود بیشتر دست به هر کاری میزنن حتی تغییر تنظیماته تلویزیون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)