چرا توصیه نمی شه؟ مگه چه مشکلی داره؟
چرا توصیه نمی شه؟ مگه چه مشکلی داره؟
با وجود XP Mode در ویندوز 7 دیگه نیازی به XP وجود نداره در ضمن وقتی نسخه نهایی 7 بیاد (مهر ماه) دیگه به ویستا هم احتیاجی نخواهید داشت.
این توصیه رو شرکت hp به کاربراش کرده
لطفاً منبع رو بگید.
من تو پشتیبانی انلاین بهم گفته شد
ولی شما اگر با این جمله مشکل داری خوب برعکسش رو عمل کن![]()
من می گم اگر این حرف منبع درست و حسابی نداره چرا باید اینجا مطرح بشه. اگر هم داره که هیچی!
منبعش منم
حالا خدا رو شکر تمام شرکتا پشتی بانی انلاین دارن می تونی بپرسی![]()
سلام دوست عزیز.بزرگترین منبع عقل انسانه! شما رو 250 گیگ هارد بخوای 3 تا سیستم عامل نصب کنی باید حداقل 3 تا پارتیشن + 1 پارتیشن دیتا داشته باشی که هر پارتیشن میشه حدود 62.5 گیگ که تو هر کدوم هم ویندوز یه بخشی از فضا رو میگیره هم نرمافزارهای مورد استفادش که فرض کنیم هر کدوم 10 گیگ رو گرفت رو هم شد 30 گیگ.نرم افزار های دیگه + دیتا هم کلی فضا میگیره.+ امکانش هست که بوت لودر ها با هم مچ نشن و در کار هم اختلال ایجاد کنند و مجبور بشین از نرم افزارهایی همچون VMware Workstation برای مدیریتشون استفاده کنید که فکر نکنم این نوت بوک دارای سخت افزار خیلی قوی ای برای اجرای این سیستم عامل داشته باشه! در کل به نظر من هم اینجا جای مناسبی برای اینجور بحث ها نیست و اگر تمایل به بحث بیشتری دارید میتونید یه تاپیکه جدید ایجاد کنید.
بهترین ویندوز 7 هستش اونم فعلا بویلد 7227 اینم لینک دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به طور كلي با توجه يه اينكه نصب چند تا سيستم عامل عملاگ جدا از هم انجام ميشه و حين كاركرد تداخلي ندارن در صورتيكه مشكلي به لحاظ حجم هارد ندارين هيچگونه ممانعتي نداره و هيچ كسي هم نمي تونه به لحاظ فني بهش دست رد بزنه.
اما اين كه دوستان مي گويند چند تا سيستم عامل با هم نباشه در واقع ريشه ديگري دارد.
اگر در جريام باشين شما مي تونين با يك ماشين مجازي از داخل ويندوز ويستا مثلا اكس پي را ران كنين
و يا هر نوع ديگري...
براي نوت بوكها اين حالت اصلا توصيه نميشه چون باطري سه سوت تخليه خواهد شد.
اگه در پي سي مي خواهين اين كار رو كنين بايد از
Microsoft Virtual PC
استفاده كنين و از توي يك سيستم عامل يكي ديگه را اجرا كنين در حاليكه هر دو در حال كار هستن!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)