ما هم بالاخره با کمک دوستان این بازی رو با تمام باگ هاش تموم کردیم،این بازی ائلین سری از این نوع بازی ها بود که انجام دادم و به شدت جالب و مفرح بود به دوستان توصیه می کنم بازیش کنن
![]()
ما هم بالاخره با کمک دوستان این بازی رو با تمام باگ هاش تموم کردیم،این بازی ائلین سری از این نوع بازی ها بود که انجام دادم و به شدت جالب و مفرح بود به دوستان توصیه می کنم بازیش کنن
![]()
آره منم همین جا گیر کردم اگه کلید رو پایین نگه دارم جادو میزنه اما تاثیری رو دشمن نداره میونید چراشاید باگ باشه
نه دوست عزيز باگ نيست ، من فكر ميكردم بايد اون كاري كه راهنما ميگه رو روي اينهايي كه نارنجك پرتاب ميكنند انجام بدم كه با راهنمايي resident-evil جان فهميدم بايد اون آدم هايي كه دارن اطرافمون ول ميگردن رو اينطوري بكنم ، شما هم همين كار رو بكنيد . يعني سه نفر رو با نگه داشتن Alt و بعد هم سه نفر ديگه رو با نگه داشتن و ول كردن هنگامي كه زانو ميزنن بكشين .
سلام جمع اقا من در قسمت tower heart تا اونجایی رفتم که به غول اتشی تو سطح شیبدار رسیدم
ولی خاموش کردم امروز که رفتم بازی کنم دیدم از کمی عقبتر اورده و مسیرو که ادامه میدم در جلو مسیر
با سنگ بسته شده .........نه راه پس پیدا کردم نه پیش ...اون سنگ جادویی هم به قسمت اونور مانع روبرو بردم
ولی نمی دونم چرا راه بسته شده...در صورتی که باید از سیو جلوتر می اورد (همون پشت مانع)
خوب اگه می تونید راهنماییم کنید..؟؟؟؟؟؟
please
این باگ بازیه منم همین مشکل رو داشتم چند صفحه قبل جوابش هست،بگرد پیدا می کنی
منم همین الان با کمک دوستان بازیو تموم کردم بازیه جالب وجذابی بود تجربه ای بود که
تا حالا در هیچ بازی دیگر نداشتم....
خوب میبینم که دوستان از من جلو زدن
البته چند روزیه به دلیل تحقیقات شدید برای خرید LCD و گوشی موبایل از بازی افتادم
اما امروز هم که یک مرحله دیگه رفتم
واقعا یک لذت عجیب و حس نهفته ای درون این بازی هست که به قول دوستان تجربه ایست بس جدید
اين مرده هايي كه ميتونيم برگردونيم به چه دردي ميخورن ؟
دوست من مرده های با ارزشی هستند که در طول بازی از دستشون دادی
و با خرید انها دوباره برمیگردند ..به نظر من گاهی یکی بخر
از اون خوباش...![]()
سيستم سيو بازي كمي ناجور هست! الان من نيم ساعت داشتم بازي ميكردم و آخرش هم به خاطر يك اشتباه فني مردم حالا مجبورم دوباره از اول بازي كنم . حالا اگه نمرده بودم و Autosave شده بود و دفعه بعد كه بازي رو لود ميكردم از اون چيزه ميومد كه مثل تله پورت هست و خونو جادو رو هم پر ميكنه و مجبور بودم اين همه راه رو پياده برم !
ولي خود بازي خيلي خيلي لذت بخش هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)