به به عجب حالتی داره این Marine من پنج دقیقه اولش را بازی کردم بازی ترسناک هم هست تو این حالت.........خوشمان آمد
بازم میگم دوستان افت فریم دارن؟
به به عجب حالتی داره این Marine من پنج دقیقه اولش را بازی کردم بازی ترسناک هم هست تو این حالت.........خوشمان آمد
بازم میگم دوستان افت فریم دارن؟
آره عزیز برای من هم افت فریم داره . مشکل از بازیه . شایدم کرک ؟ به هر حال من افت فریم دارم ولی فعلا باز یتعطیله چون سیو نمیشه. نمیدونم چرا؟
بازی برای من اصلا افت فریم نداره!
بابا یکی Save هاشو برای من آپلود کنه تا من هم بتونم بازی کنم.
مشکل اینجاست که اول مرحله 6 یعنی Pyramid شخصیت بازی از ارتفاع سقوط میکنه و میمیره!
هر کاری هم کردم درست نشد، انگار مرحله ناقص Load میشه!
برای من هم هیمن اتفاق میافتاد،بعد نمیدونم چی شد درست شد،حالا یکمشکل جدید دیگه که داره این هست که تکسچر های بعضی قسمت ها رو لود نمیکرد،حالا هم موقع کودین یک دفعه میپره بیرون!!!!
عجب داستانی شد این بازی ها واسه ما !!!!!
سلام
یکی از دوستان محبت میکنه بکه که بازی به چه نحو یعنی کجا و به چه نام سیو میشه . آدرس سیو بازی روبگه و یه سیو کوچولو هم قرار بده از همون اول بازی . می خوام به صورت دستی پوشه سیو درست کنم. شاید کشکل سیو نشدن بازی حل بشه.
با تشکر قبلی...
این آدرس فایل در ویندوز 7 :
C:\Users\XXXXXX\AppData\Local
این هم Save ناقص بنده، تا اول مرحله 6 باز شده:
بیشتر نتونستم برم، چون بازیم توی این مرحله مشکل داره و هیچکس هم زحمت آپلود Save اش رو برام نکشید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام علیکم
بره من نسخه 5 دی وی دی هست هنگتم گذاشتن دی وی دی 3 این پیغامو میده منم I ignore میزنم:
CRC Error : the file D:program file\sega\aliens vs predator\evns\pyramid\M06_pyramid.pc dose'nt match the file in the setup's .cab file. the medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor
لطفا کمکی بنمایید
سلام بره ن 5دی وی دی هست
هنگام گذاستن دی وی دی 3 این پیامو میده
CRC Error : the file D:program file\sega\aliens vs predator\evns\pyramid\M06_pyramid.pc dose'nt match the file in the setup's .cab file. the medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor
لطفا کمکی بنمایید
سیستمت چیه برادر؟آره عزیز برای من هم افت فریم داره . مشکل از بازیه . شایدم کرک ؟ به هر حال من افت فریم دارم ولی فعلا باز یتعطیله چون سیو نمیشه. نمیدونم چرا؟
سیستم شما چیه ؟کارت گرافیکت انویدیا هست؟از چه Driver استفاده میکنی؟بازی برای من اصلا افت فریم نداره!
من مشکل سیو نشدن ندارم و حالت Marine را تا اونجا رفتم که دختر شکمش درد میکنه میگذاریش تو یک محفظه شیشه ای فکر کنم حدود 30 درصد رفته باشم اگه نیاز داری من سیو میگذارم در اختیارت یا اگه من به اونجا که میگی نرسیدم که هیچی......
دوست عزیز ممنون ولی ارور داد . مشکل همیشگی رپید . ممکنه در سایت speedyshare.com اپ کنید
با تشکر...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)