دو بار این پستو دادم ولی کسی جوابی نداد![]()
دو بار این پستو دادم ولی کسی جوابی نداد![]()
به خاطر ترافیک شدیدی که روی پورت حاکم هستش خیر.
متشکرم.امیدوارم قبول کنند.
اگه اینطوری باشه که خیلی بده.من قبلا تونستم به
filefayer
لینک انتقال بدم ولی حالا نمیتونم
کسی نمیدونه ؟
ولی به نظر من با این روش کسانی که سرعت دانلود پایین دارند توی مشکل می افتند خیلی بهتر بود تا اجازه انتقال به سایت های دیگه داده میشد تا کاربر می تونست با خیال راحت و در موقع مناسب فافلش رو دانلود کنه .
البته من یک پیشنهاد دیگه هم دارم و اون هم اینکه اجازه دسترسی به rapid.bia2offline فقط برای ایران ها محیا باشه تا فقط ایرانیها بتونند از اون استفاده کنند و به این روش از هدر رفت منابع سیستم جلوگیری میشه .
مثلا میشه با وارد کردن رنج آی پی ایران در کنترل پانل ( سی پانل ) این کار رو کرد
چون من کمی جستجو کردم و دیدم سایت های خارجی rapid.bia2offline رو ایندکس کرده اند و به کاربرانشون معرفی می کنند !
imageshack این قابلیت رو بای دانلود از تورنت اضافه کرده پس باید توی imageshack اول ثبت نام کنید و بعد یوزر و پسورد رو در کادرهای مربوطه در اسکریپت رپیدلیچ وارد کنید .
البته من تست کرده ام متاسفانه هنوز imageshack برای کاربرهای رایگان اجازه دانلود از تورنت نمیده
سلام
چنین مشکلی رو داشتیم
یعنی روی سرور جدیدی که انجام داده بودم این محدودیت مثل اینکه جواب نداده بود و مشکل فنی داشت در نتیجه اون چند روز پیش کل پهنای باند توسط خارجی ها !!! استفاده شد که مشکل رو برطرف کردم
فقط هموطنان عزیز ایرانی.،
سلام و خسته نباشید به همه دوستان من وقتی آدرس سایت رو وارد می کنم یه صفحه باز میشه با این عنوان
Apache 2 Test Page چکار کنم؟؟؟؟؟؟
الان درسته . اینکه فقط ایرانیها از امکانات سرور شما استفاده کنند درسته .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)