نوشته شده توسط smmn
سلام مهران عزيز
خيلي خيلي ممنون![]()
فقط اين لينكها تا چند وقت ديگه فعالند؟ آخه من الان امكان دانلود ندارم![]()
![]()
![]()
نوشته شده توسط smmn
سلام مهران عزيز
خيلي خيلي ممنون![]()
فقط اين لينكها تا چند وقت ديگه فعالند؟ آخه من الان امكان دانلود ندارم![]()
![]()
![]()
سلام...نوشته شده توسط Dianella
Dianella جان لینک ها فکر کنم حالا حالا ها ! کار کنن ... شما نگران اون موقع که میخوای دانلود کنی نباش ... هر وقت میخواستی دانلود کنی بگو خودم در خدمتم![]()
با تشکر مهران...
درود بر دوستاننوشته شده توسط smmn
من از عاشقان موسیقی سنتی و بویژه استاد بزرگ و بینظیر این هنر ارزشمند و انسانی یعنی
استاد محمدرضا شجریان
هستم.
smmn عزیز این آلبومی که شما میگین مربوط به همین کنسرت آخری استاد توی تهران میشه یا نه؟
ممنون از خبرتنوشته شده توسط smmn
چگونه از موسيقي اصيل ايراني بيشتر لذت ببريم؟
يكي از مشخصه هاي هنر ايراني ظرافت بسيار آن است. اين ظرافتهاي بسيار زياد باعث ميشوند كه گاهي اغلب افراد كم توجه اين هنر را نفهميدني و در نتيجه حتي آنرا كم ظرافت ببينند!! مثلا بعضي موسيقي اصيل ايراني را يكنواخت ميدانند. دليلش هم مشخص است. اين افراد به دليل درك نكردن عمق موسيقي و سطحي بودن سطح شنيداريشان نميتوانند متوجه ريزه كاريها و ظرافتهاي عميق اين هنر شوند و در نتيجه آنچه به گوششان ميخورد آواهايي است كه به نظرشان تكراري مينمايد. مثلا معماري زيباي دوران صفويه به نظر بيشتر افراد چيز آنچنان زيبايي نيست. شايد شنيدن تعاريف آنها توسط ديگران باعث شود كه به اين گونه آثار توجهي بكنند بدون اينكه درك چنداني از آن نصيبشان شده باشد.
خب ! چاره چيست؟ چكار كنيم كه مثلا از آواز 45 دقيقه اي استاد شجريان لذت ببريم و خسته نشويم و تازه چند بار در روز هم انرا گوش كنيم؟
هر كس نظري دارد لطفا بيان كند.
در پستهاي بعدب بيشتر در اينباره صحبت ميكنم.
من فکر میکنم یکی از دلایلش تربیت نشدن گوش و ذائفه برای موسیقی سنتی باشه
به دلیل تفاوتهایی که موسیقی ما با موسیقی غربی داره
( وجود ربع پردهها ) این موسیقی ممکنه به نظر کسانی که با اون آشنا نیستن
مثل بیشتر جوونهای امروزی که با موسیقی پاپ و راک و . . . بزرگ شدن
ممکنه نامطلوب و ناهنجار به نظر برسه. همون طور که یک قطعه موسیقی کلاسیک
غربی برای کسی که فقط موسیقی سنتی گوش کرده ناموزون به نظر میرسه
این نظر من بود . . . تا نظر دوستان چی باشه
Last edited by hemo; 16-09-2006 at 17:00.
به نظر من حرف شما درست است. خيلي ها مشكل گوش موسيقيايي دارند. از طرفي روند زندگي امروزي شتاب بسيار بيشتري نسبت به گذشته دارد لذا ريتم تندتر و خشن تري از موسيقي مطابق شرايط زندگي امروزي است. مثلا وقتي سوار ماشين هستيم خود به خود موسيقي با ريتم تندتري را خواهان هستيم تا زماني كه مثلا در اتاقي نشسته ايم.
اما آنجه مهمتر است حال دروني فرد است. اگر شخص درون آرامي داشته باشد ديگر اتفاقات سطحي محيط نميتواند آنچنان تاثيري روي ذائقه شنوايي يا حس زيباشناسي او وارد اورند. براي همين فرقي نميكند كه او در كجا و چه شرايطي به موسيقي گوش ميدهد البته محيط تاثير ميگذارد اما نه تاثير محتوايي.
..تا بعد
سلام
در مورد موضوع بحثتون فكر مي كنم الان بيشتر هم سن و سالان ما طالب هيجان سطحي و زودگذر هستن كه البته موسيقي هاي سبك غربي به خوبي اين ويژگي رو دارا هست. ولي موسيقي سنتي ايران در عين ظاهر ساده اي كه داره خيلي خيلي عميق هست. چه ريتمهاي آروم اون كه به نظر يكنواخت و خسته كننده مياد و چه ريتم هاي شورانگيز. و به نظرم بيشترين دليل زيبايي اون تنوعي هست كه بر روي يك ضرب ساده (يك دو سه چهار) ايجاد مي كنه و اين جابجايي ضربها رو از سطوح ساده به پيچيده ميرسونه و اگه شخصي واقعا بخواد با نواي موسيقي به اشفتگيهاي ذهني و روحيش نظم بده بهترين انتخاب به نظر من موسيقي سنتي ايران هست چون ناخودآگاه در ذهن خيلي پايدار مي مونه و اثراتش عميق و طولاني هست. ولي سبكهاي امروزي غربي بيشتر به احساسات لحظه اي انسان جواب ميدن.
موفق و پيروز باشين همگي![]()
Dianella عزيز، من فكر ميكنم كه شما به موسيقي ضربي ايراني علاقه خاصي داريد. اين ضربيها كه بيشتر با دف و تنبك اجرا ميشوند در موسيقي خانقايي نمود خيلي بيشتري دارند. روند ريتمها از كند به تند و در هماهنگي كامل با حال دروني ميباشد.
اما ضربيها را ميتوان در ديگر سازهاي ايراني و كلا در رديف ايراني يافت. چه انهايي كه مشخص و شناخته شده اند و چه انهايي كه در دردون نغمه ها نهفته اند. به نظر من در تمام گوشه هاي اواز ايراني ضربيهاي زيادي نهفته است كه ميتوان از آنها لذت عميق برد.
...و اما يك معرفي:
اثري بنام "كولي كوبي" كه در آن تقريبا از تمام سازهاي ضربي و كوبه اي دنيا استفاده شده است. اين اثر يك هماهنگي جهاني بين سازهاي كوبه اي سراسر دنيا ايجاد كرده است از شروه خوانيهاي بوشهري گرفته تا كولي هاي رومانيايي و...
نگاهي به گذشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)