همین بازی ایران-بسنی
بازی زیاد قشنگی نبود ولی چون از اول تا آخرش ناراحت بودم ولی آخر سر با 3تا گل تیم 1حال اساسی کردم
میگم بهترین بود.
همین بازی ایران-بسنی
بازی زیاد قشنگی نبود ولی چون از اول تا آخرش ناراحت بودم ولی آخر سر با 3تا گل تیم 1حال اساسی کردم
میگم بهترین بود.
برزیل-ایتالیا فینال جام جهانی 1994
آخرین بازی رئال-بارسلون که بارسلون پرگل برد...
باشگاهی : منچستر vs چلسی...فینال جام باشگاههای اروپا...فصل 2008-2007( همونیکه به پنالتی کشید و منچستر برد ، سالش رو درست گفتم دیگه ؟؟)
ملی : ایران vs استرالیا
راست میگی ایران استرالیا که سرآمد همه است ...
اخیرا:
بارسا رئال - برگشت - لالیگا
که بارسا نهایتا 6-2 و در مجموع 8-2 برد.
از همون شروع بازی به بابام گیر داده بودم که 6 تا نشه فایده نداره. حسابی حال داد.
بارسا چلسی - برگشت - قهرمانان
که بارسا صعود کرد.
وقتی اینییستا آخر بازی گل زد بیشترین ابراز خوشحالی چند سال اخیر رو داشتم و فریاد بلندی زدم که سابقه نداشت.
بارسا منچستر - فینال قهرمانان
که بارسا 2-0 برد.
بدجوری خواهان شکست منچستر و رونالدو بودم و خیلی چسبید. اونم تو فینال.
...
قبل از اینا شاید برگرده به زمان رونالدینهو در بارسا.
ایران استرالیا
ایران آمریکا (98)
رئال منچستر (اون دریبل رویایی ردندو به هنین برگ یادتون هست؟)
رئال بایر لورکوزن و گل تماشایی زیدان
برزیل فرانسه(98)
میلان لیپرپول جام باشگاهها که لیورپول برد
چلسی لیورپول جام باشگاههای فصل قبل
منچستر بایرن مونیخ فینال 99
همه ی بازیهای پست بالا بعلاوه ی
بازیه لیورپول-ختافه تو فینال باشگاههای اروپا 3 هیچ عقب بود لیورپول... ولی 4 تا زد برد بازی رو...فک کنم ختافه بود یا مایورکا یا... 2002 اینا بودش
بارسلونا و رئال ، که در سانتیگو برنابئو بود و فکر کنم سه تا گل بارسا زد و رونالدینیو بازی حیرت انگیزی از خودش نشون داد که در پایان همه هواداران رئال هم داشتند رونالدینیو را تشویق می کردن .
بارسلونا و رئال ، آخرین بازی که بارسا 6 تا گل زد.
ایران و ژاپن مقدماتی جام جهانی 2006 که در آزادی بود و 7 تا از تماشاگران هم به علت ازدهام جمعیت جان دادند ، بازی با دو گل هاشمیان و یک گل از ژاپنی ها تموم شد .
ایران و استرالیا ، مقدماتی 98 در ملبورن که واسه همه یه خاطره هست ........
همونی که به خاطر بارونی بودن پای جان تری لیز خورد و نتونست ضربه خوبی بزنه و به این شکل منچستر قهرمان شد .همونیکه به پنالتی کشید و منچستر برد
فکر کنم تیم مقابل لیورپول دپرتیووآلاوز بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)