تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 16 اولاول ... 789101112131415 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 157

نام تاپيک: دوستان حرفه اي پيشنهادتون چيه؟

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

.. اما شما هی اصرار داشتی که این هم بهتر عکس میگیره و هم بهتر فیلمبرداری میکنه و بنده هم از تو عکسایی که گذاشتی نظرمو گفتم .. شما دیدی من برم یک عکس گلچین کنم بیارم بزارم؟
    یه بار دیگه شما برو پستها رو بخون من تا صفحه 5 و 6 هیچ پستی ندارم و شما تو این 5 صفحه کلا بهتر بودن عکسها و فیلمهای 8300 تاکید داشتی
    و اولین پستم در صفحه 5 بوده با سوال و پست دوم صفحه 6 که پیکسون با 8300 مقایسه کردم.
    من هم نرفتم عکس گلچینکنم تمام عکسهای پیکسون آپیت شده پیکسون با 2تای دیکه که همزمان گرفته شدند مقایسه کردم که تنها عکسهای همزمان با این شرایط هستند ویه کس نبوده 5 تا که میشه همش بوده تو لینک رنوار هم هست عکسهای بیشتر ولی پیکسون اونجا کاملا بی کیفیت بوده که همچین کاری نکردم
    من از گوشی های 8 مگا پکسلی 620 مگابایت عکس دارم و همه عکس هاشو از اینترنت گرفتم و فقط به یکی 2 عکس نگاه نکردم ملاکخرید گوشی هم برای من فقط بهترینبوده اگه پیکسون بهتر بود اونو میگرفتم.
    Last edited by meghdaad; 21-05-2009 at 15:01.

2. این کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

نظر شخصی خودم ...در مورد عکسها... اگه درست نیست بگید اقا مقداد خوشحال میشم
    عکس اولی رو ببینید .. با اینکه قبلا هم گفتیم که زوم تنها ملاک نیست و یک عکس زوایای دیگه دارهاما تو همین زومها هم براتون دلیل میارم...
    به تنه درختان نگاه کنید ...
    و رگه های درختان رو در 3 تا عکس مقایسه کنید ... پیکسون که رگه ای نشون نداده !... به این میگن نشون دادن جزئیات و رنگ ها
    رنوار هم رگه هاش خوب نیست مخصوصا از بین 3 تای درخت جلو< درخت اخری
    ولی 8510 بیشترین جزئیات از رگه های درختان رو نشون داده ..
    در مورد برش از ماشین هم خسته نباشید عکس شارپ که روشن تر هستش رو با عکس معمولی در جاهای تاریک مقایسه میکنید
    اگر Innov رو کنار بزاریم
    pixon بهتر گرفته دلیلش هم میتونم به لاستیک یا تایر ماشین سواری اشاره کنم .. با اینکه عکس رنوار خیلی روشن هست ولی تایر ماشینو نشون نداده ولی پیکسون نشون داده همینطور خودروی شاسی بلند رو ... اما رنوار تو انعکاس نور از شیشه داره که نشان دهنده تنظیم نورشه که مشکل داره(به دلیل این که روشنیش فقط برای قسمتهای براق هست مثل شیشه یا رنگهای زرد و تنظیم نیست .. در حالیکه پیکسون همه جارو مثل هم گرفته )
    با این وجود gsmarena به رنوار امتیاز بیشتری در کل نسبت به پیکسون ... و به 8510 امتیاز بیشتر نسبت به هر 2 داده .. بخاطر همون مسئله ای که عرض کردم که مقایسه در همه ابعاد انجام میشه و فقط عکسو نمیگیرن زوم کنن ببیند کدوم وضوحش بیشتره ...
    بهتر نیست به نظر سایتهای بی طرف احترام بزاریم ...چون فکر میکنم کسانی که میرن دروبینهارو مقایسه میکنند مقایسه کلی انجام میدن و در این کار حرفه ای هستند حداقل از ما حرفه ای تر و کارشون اینه ...
    اول از همه مقایسه ها بدون زوم هستند زوم 100٪ یعنی نه کوچیک شده نه بزرگ
    اگه شما میگید نباید عکس زوم کرد "با اینکه قبلا هم گفتیم که زوم تنها ملاک نیست" پس چرا شما اصرار داری تو زوم 30٪ مقایسه کنی چون در این ابعاد جزئیات که مهمترین بخش عکسه حذف شده
    کجا گفتن که "عکسو نمیگیرن زوم کنن" من که زوم نکردم در ابعاد اصلی مقایسه کردم اگه منظورت اینه که نباید عکس ها در ابعاد اصلی مقایسه کرد ولی روش درست مقایسه همینه، ساید شما کمتر جستجو کردی همین GSMARENA و Phonearena هم همین کارو کرده
    نمونش:
    لینک زیر از GSMARENA اگه بگردی بیشتر هم پیدا میکنی
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه نومنه دیگه هم تو همین تاپیک پست 78 آقا حسن هست.

و یه نومنه دیگه مربوط به دوربین عکاسی: حتما باید دلیل آورد. این برش ها رومن نزدم لینک خود سایت هم هست.

Sony Alpha DSLR-A200
    کد:

وبرش از آفتابی برش از فضای بسته

SX10 و SX1 هر 2 مثل هم عکس میگیرند و فرقی با هم ندارند که به اشتباه بعضی ها فکر میکنند که SX10 بهتره.
    Canon PowerShot SX10 IS - 20X - 420,000
    کد:

هر دو مدل کنون بهترین انتخاب هستند.
    Canon PowerShot SX1 IS - 10MP - 20X - Video FullHD - 550,000
    کد:

FZ28 کلا همه عکس ها روتوش میکه و این فکر به بیننده منتقل میکنه که عکس بدون نویزه در حالی که این روتوش باعث شده عکس ها تار و جزئیات حذف شوند.
    Panasonic Lumix DMC-FZ28 - 18X - 390,000
    کد:

شما که میگی "بهتر نیست به نظر سایتهای بی طرف احترام بزاریم" خودت هم باید بی طرف باشی، بله میشه در باره به عکس بد که تار افتاده دربارش اینطوری گفت به نظرم وضوحش بالاتره و رنگها هتر انداخته
    در صورتی که شفافیت شیشه ماشین در عکس رنوار به وضوح میشه دید و رنگ سبز بوته
    در حالی که پیکسون بوته طوسی و دون دون با نویز گرفته

4. این کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

جواب داده شده ...
    پایین تر این AVI که میشه Mp4 و غیره ، اصلا کیفیت خوبی ندارن .
    جواب خودم :
    وقتی که avi فرمتش از لحاظ حجم از mp4 بالاتره و فیلم 2 دقیقه ایش شاید نصف فیلم 2 دقیقه ای s8300 با پسوند mp4 البته بالاترین کیفیت mp4 به نام mpeg-4 بشه... دیگه بحث سر چیه ... ؟!
    یعنی انقد کیفیت فیلمبرداری 8300 بالاست که با این فرمت فوق العاده فشرده هم فیلماش حجمش دوبله رنوار هست ... حالا چه برسه اگه میخواست avi باشه که باید دوبل اینی میشد که هست

بنده هم همینو گفتم در جواب اقای dark fear...
    قبلا لینک دارم اگه سوالی داری اونجا بپرس
    جهت اطلاع:
    AVI چند نوع فرمت داره که یکیش DIVX ـه
    MP4 هم چندین ساختار متفاوت داره (اگه بخواهیم یه فایل تصویری تبدیل به MP4 کنیم اول ابعاد تعیین میکیم و بعد مگابیت تصویر وبعد نوع صدا و کیفیت صدا) که مثلا برای 8300 تصویر با کیفیت 7 مگابیت بر ثانیه که این برابر میشه با 875 کیلوبایت برثانیه و صدا از نوع AMR مونو با کیفیت 8 کیلو هرتزه.

البته اینم بگم 8300 خوب فیلم میگیره من مشکلی در فیلمبرداریشن ندیدم و تیکهای ریزی که موقع فیلمبرداری تو پیکسون وجود داشت در 8300 ندیدم.

یه دلیل هم برای اینکه مهم ابعاد تصویر نیست اینه که گوشی های چینی من یه نمونشو داشتم 1.3 مگا پیکسل بود وابعادش هم درست بود ولی به اون بی کیفیتی من تو VGA نوکیا هم ندیدم.
    و اون دوربین های عکاسی بالا همه 10 مگا پیکسل هستند ولی کیفیت A200 در فظای بسته ببینید.
    Last edited by meghdaad; 21-05-2009 at 15:45.

6. این کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای اینکه سو تفاهم ها کنار گذاشته بشه .. خوشحال میشم راهنماییم کنید به پستی که گفتم 8300 تو عکاسی بهتر از رنواره

اینم سوالی که دوستمون keyboy در مورد گوشی ها کرده بودن و اولین پستی بود که در مورد دوربیناشون صحبت کردم. ..

نقل قول:
    نوشته شده توسط keyboy
    كدوم يكي صداي اسپيكرش بهتره؟
    كدوم باطريش بهتره؟
    قيمتشون تا يه ماه ديگه چقدر ميشه؟

جواب خودم:

دوربین ان 95 5 مگا پیکسل هست ... و فیلمبرداری متوسطی داره
    در حالیکه رنوار و 8300 دوربین 8 مگا پیکسلی و فیلمبرداری عالی دارن
    باطریا در یک سطحه تقریبا خیلی تفاوت نداره ...
    ان 95 بزرگ و گنده هست و قیافه زنونه اصلا نداره ... ال جی رنوار و 8300 شیکه
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

و اینهم صحبتی بود که دوستمون کرد و بنده جوابشو داده بودم بدون اینکه قبلش در مورد دوربین هیچ کدوم از گوشی ها اظهار نظر کنم

نقل قول:
    نوشته شده توسط dark fear
    اگه زير 400 ميخاي حتما بين رنوار و s8300 انتخاب كن
    s8300 گوشي بسيار خوبيه و تمام چيزايي كه دوستمون گفتن درسته ولي بهتره
    معايب هم در كنار مزيت ها گفته بشه

از معايبش نسبت به رنوار يكي كيفيت عكس پايين ترشه يكي نداشتن فلش قوي يك نداشتن لرزشگير
    قوي مثل رنوار .. سرعت شاترش پايين تره يكي فيلمبرداريشه البته فيلمبرداري 8300 هم عاليه
    ولي يه عيب بزرگ داره كه حجم فيلما خيلي بالا ميشن اگه 2دقيقه فيلم بگيري حدود 50 مگ حجيم
    ميشه ! اما رنوار avi با انكودينگ divX فيلم ميگيره كه علاوه بر افزايش كيفيت حجم رو هم كاهش
    ميده ...

جواب بنده

حرف شما کاملا منطقیه....
    اما شما مطمئنید کیفیت عکسش از رنوار پایینتره ؟! هنوز که بررسی انجام نشده ... اگرم باشه در حدی نیست که به چشم بیاد یا با چشم قابل تشخیص باشه ...
    لرزش گیرش به نظر من خیلی قوی اگر جایی خوندین که لرزش گیر نداره اطلاعات اشتباهی داده بهتون ...
    در مورد فلش هم بگم که اگر 8300 فلشش ضعیفه رنوار هم فلش قوی نداره و زیاد تفاوتی نمیکنه ... فلش قوی تو 8 مگا پیکسلی ها متعلق به c905 سونی هست که البته دوربینش ضعیفه

سرعت عکس گرفتن در 8300 فوق العادست و به محض اینکه عکس رو مگیری سریعا به عکس بعدی میری و اصلا مکسی نداره ...

در مورد فیلم برداری هم بگم که فیلمبرداری 8300 از رنوار بهتره .. حداقل تو زولوشون تصویر ...720*480 با 30 فریم در ثانیه
    رنوار 640*480 با 30 فریم در ثانیه

خوب شما صحبتهای دوستان رو تایید کردی و ادمه دادی ... بنده هم جواب دادم ... همونطور که چند تا عکس گذاشتین .. دوستمون حسن اقا یک عکس گذاشتن .. گفتین تخریب رنواره ! !!!!
    Last edited by pulp_152; 21-05-2009 at 21:47.

8. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه بار دیگه شما برو پستها رو بخون من تا صفحه 5 و 6 هیچ پستی ندارم و شما تو این 5 صفحه کلا بهتر بودن عکسها و فیلمهای 8300 تاکید داشتی
    و اولین پستم در صفحه 5 بوده با سوال و پست دوم صفحه 6 که پیکسون با 8300 مقایسه کردم.
    من هم نرفتم عکس گلچینکنم تمام عکسهای پیکسون آپیت شده پیکسون با 2تای دیکه که همزمان گرفته شدند مقایسه کردم که تنها عکسهای همزمان با این شرایط هستند ویه کس نبوده 5 تا که میشه همش بوده تو لینک رنوار هم هست عکسهای بیشتر ولی پیکسون اونجا کاملا بی کیفیت بوده که همچین کاری نکردم
    من از گوشی های 8 مگا پکسلی 620 مگابایت عکس دارم و همه عکس هاشو از اینترنت گرفتم و فقط به یکی 2 عکس نگاه نکردم ملاکخرید گوشی هم برای من فقط بهترینبوده اگه پیکسون بهتر بود اونو میگرفتم.

جوابتونو بالا دادم ...

منم نگفتم پیکسون از رنوار بهتره ... گفتم 8300 از پیکسون بهتره تو عکسبرداری و فیلم برداری به گفته سایت

اتفاقا اگه دیده باشین یکی از گوشی هایی که به همه معرفی یکنم همن رنوار هست چون به نظر منم گوشی خوبیه تو همین تاپیک هم معرفی کردم ... در حالیکه پیکسونو یادم نمیاد جایی معرفی کرده باشم ... بخاطر قیمتش البته

10. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اول از همه مقایسه ها بدون زوم هستند زوم 100٪ یعنی نه کوچیک شده نه بزرگ
    اگه شما میگید نباید عکس زوم کرد "با اینکه قبلا هم گفتیم که زوم تنها ملاک نیست" پس چرا شما اصرار داری تو زوم 30٪ مقایسه کنی چون در این ابعاد جزئیات که مهمترین بخش عکسه حذف شده
    کجا گفتن که "عکسو نمیگیرن زوم کنن" من که زوم نکردم در ابعاد اصلی مقایسه کردم اگه منظورت اینه که نباید عکس ها در ابعاد اصلی مقایسه کرد ولی روش درست مقایسه همینه، ساید شما کمتر جستجو کردی همین GSMARENA و Phonearena هم همین کارو کرده
    نمونش:
    لینک زیر از GSMARENA اگه بگردی بیشتر هم پیدا میکنی
    کد:

یه نومنه دیگه هم تو همین تاپیک پست 78 آقا حسن هست.

و یه نومنه دیگه مربوط به دوربین عکاسی: حتما باید دلیل آورد. این برش ها رومن نزدم لینک خود سایت هم هست.

Sony Alpha DSLR-A200
    کد:

SX10
    شما که میگی "بهتر نیست به نظر سایتهای بی طرف احترام بزاریم" خودت هم باید بی طرف باشی، بله میشه در باره به عکس بد که تار افتاده دربارش اینطوری گفت به نظرم وضوحش بالاتره و رنگها هتر انداخته
    در صورتی که شفافیت شیشه ماشین در عکس رنوار به وضوح میشه دید و رنگ سبز بوته
    در حالی که پیکسون بوته طوسی و دون دون با نویز گرفته

خوب یکی از ملاک های سایتهای بزرگ برش از زوم هستش (ملاک های دیگه برای تشخیص ندارن؟(مثل رنگ بندی و نویز و کیفیت عکسها در سایز 1024*768 که سایز استاندارد هست و غیره !!!؟ ) اگر ندارن بگید که بنده هم مطلع بشم و دیگه نگم..

.. منظور از زوم همون برش هست و متوجه منظورتون از اول هستم ...

بنده کی اصرار کردم تو زوم 30 درصد مقایسه انجام بشه؟!

از اول حرفم این بود که تفاوتا زیاد نیست هر 4 تا گوشی .. یعنی پیکسون ... رنوار .. 8510 ... 8300 .. عکسبرداری خوبی دارن و تفاوت ها به حدی نیست که الان منه نوعی وقتی میخوام یکیو بخرم تو عکسبرداری احساس ضعف یا کمبود کنم .. چون نسبت به نیازهامون خوبه ... مخصوصا برای دوستمون keyboy که عکسبرداری حرفه ای مد نظرشون نیست و تو پست اول هم در این مورد گفتن...که 8 بودنش هم مهم نیست .. چه برس که 8 باشه و خیلی تفاوت نداشته باشه ...

حالا که مقایسه انجام شد گفتم تنها زوم نکنید و برش بزنید .. ( برش از زوم) ملاک های دیگه ای هم هست .. مثل رنگ بندی و نویز تصویر که نمونشو اقا حسن گذاشتن

در مورد صحبت اخرتون هم قبلش گفتم درسته شفافیت شیشه ماشین در رنوار بهتره ولی اون شفافیت بخاطر انعکاس نوری هست که دوربین گوشی تنظیم نیست ...

با اینکه تو عکس ماشین پیکسون شفافیت شیشه ماشینش کمتر از رنواره اما بدلیل اینکه شفافیت تصویرش یکنواخته (لاستیک ماشین ...خودروی شاسی بلند و ... همه یک جور هستند..) بهتر گرفته

اما رنوار شفافیت شیشه ماشینش زیاده اما تو قسمت لاستیک ماشین خودروی سواری شفافیتش کمتر از پیکسون هستش ... در عکسهای دیگه هم بعضی جاها رنوار بهتر انداخته بعضی جاها هم 8510 و پیکسون ...

اگر برش از زومو بردارین بهترین عکس قطعا متعلق به innov خواهد بود ...
    Last edited by pulp_152; 21-05-2009 at 22:20.

12. 2 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

قبلا لینک دارم اگه سوالی داری اونجا بپرس
    جهت اطلاع:
    AVI چند نوع فرمت داره که یکیش DIVX ـه
    MP4 هم چندین ساختار متفاوت داره (اگه بخواهیم یه فایل تصویری تبدیل به MP4 کنیم اول ابعاد تعیین میکیم و بعد مگابیت تصویر وبعد نوع صدا و کیفیت صدا) که مثلا برای 8300 تصویر با کیفیت 7 مگابیت بر ثانیه که این برابر میشه با 875 کیلوبایت برثانیه و صدا از نوع AMR مونو با کیفیت 8 کیلو هرتزه.

البته اینم بگم 8300 خوب فیلم میگیره من مشکلی در فیلمبرداریشن ندیدم و تیکهای ریزی که موقع فیلمبرداری تو پیکسون وجود داشت در 8300 ندیدم.

یه دلیل هم برای اینکه مهم ابعاد تصویر نیست اینه که گوشی های چینی من یه نمونشو داشتم 1.3 مگا پیکسل بود وابعادش هم درست بود ولی به اون بی کیفیتی من تو VGA نوکیا هم ندیدم.
    و اون دوربین های عکاسی بالا همه 10 مگا پیکسل هستند ولی کیفیت A200 در فظای بسته ببینید.

مشکل اینجاست که سوالی ندارم .. .وگرنه اونجا میپرسیدم ...

در مورد گوشی های چینی درسته (فیلمبرداری ندارن در کل)... ولی حجم فایلهاشونو اگه بخوای تبدیل به دایویکس کنی کمتر از نوکیا در همون سطح هستش...

حرف شما درسته تنها سایز مهم نیست بعضی وقتا میبینی یک دوربین عکاسی 3.2 از 5 هم بهتر میگیره ...

بنده هم میگم که تو فیلمبرداری مخصوصا در گوشی های مارک دار سایز فیلمبرداری از 720*480 به 768*480 تاثیر زیادی داره ... مخصوصا اگر مقدار فریم یکسان باشه ... اگر مقایستون بین گوشی با دوربین دیجیتال میبود حرفتون منطقی بود چون تفاوت سایز لنزها و عوامل دیگه تاثیر زیادی دارن

با این حال در پستهای قبلی نگفتم ... و بیشتر تاکیدم بر تئوری بودن و رزولوشون تصویر بوود ... و گفتم که هنوز بصورت عملی مقایسه ای انجام نشده ...

یک سوال از شما ...

به نظر شما اگر فرمت رنوار mp4 ی میبود که 8300 هست .. حجم فیلمهاش از اینی که هست بیشتر میشد یا کمتر؟

بیشتر توضیح میدم .. اگر فرمت ها یکسان میبود و از یک فرمت استفاده میکردند .. حجم کدوم بیشتر میشد؟
    Last edited by pulp_152; 21-05-2009 at 22:45.

14. این کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز merikh_merikh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ahvaz

پيش فرض

سلام.
    دوستان من تاپيک را نخوندم و نميدونم به کجا رسيده فقط پست اول را خوندم و الان فقط نظرمو ميگم.
    به نظره من ان82 ميتونه گزينه ي خوبي باشه و ايرادي نداره.

16. 2 کاربر از merikh_merikh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

بروبچ بیخیال بشید، قراره keyboy گوشی بخره و ما فقط راهنمایی میکنیم. پالپ جان درست میگی شما، تفاوت عکاسیشون اونقدر نیست که وقتی یکی از گوشی هارو بگیریم حسرت اون یکی رو بخوریم!

به نظر شما اگر فرمت رنوار mp4 ی میبود که 8300 هست .. حجم فیلمهاش از اینی که هست بیشتر میشد یا کمتر؟

بیشتر توضیح میدم .. اگر فرمت ها یکسان میبود و از یک فرمت استفاده میکردند .. حجم کدوم بیشتر میشد؟
    اگه دقیقا یکسان باشند، من فکر می کنم s8300 بیشتر بشه به خاطر اینکه رزولوشن بیشتری داره.

18. این کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض

حجم MP4 به حجم تصویر مربوط میشه که هر فریم که یک عکس VGA یا WVGA با چه حجمی ذخیره میشه
    که مثلا N95 و N82 با کیفیت صدای48 کیلوهرتز ACC مونو و حجم 3 مگابیت بر ثانیه ذخیره میشه
    و N93 با کیفیت صدای48 کیلوهرتز ACC استریو و حجم 3 مگابیت بر ثانیه ذخیره میشه
    که حجماین سهتا هر 14 ثانیه حدود 5 مگابایته
    و 8300 با کیفیت صدای8 کیلوهرتز AMR مونو و حجم 7 مگابیت بر ثانیه ذخیره میشه
    که حجم هر 11 ثانیه 9 مگابایته که یه دلیل بیشتر بودن حجمش بیشتر بودن سایز نسبت به VGA هست
    و 8510 با کیفیت صدای8 کیلوهرتز AMR مونو و حجم 2 مگابیت بر ثانیه ذخیره میشه که هر 14 ثانیه 3 مگابایته.
    پس نمیشه گفت همیشه MP4 یه حجم ثابت داره این بستگی به حجم ذخیره تعریفی فریم از طرف سازنده داره
    که در یک فرمت MP4 با یک سایز میشه میزان حجم تصویر مگابیت برثانیه بالا پایین کرد و حجم کمتر یا بیشتر داشت
    حالا اگه 8300 مگابیت بر ثانیه 3 بود کیفیت فیلمش نسبت به الآنش بی کیفیت بود ولی بدون تغییر سخت افزاری مگابیتش 10 میشد کیفیت تغییر نمیکرد فقط بیخودی حجم بیشتر میشد
    AVI در DIVX رنوار کیفیت صدا 64 کیلوهرتز MP3 و حجم مگابیت بر ثانیه 2.5 مگابیت بر ثانیه است. یعنی کیفیت صدای بهتری داره و حجم ذخیره تصویرش با حفظ کیفیت کمتره. سیستم فشرده با کیفیت تر از DIVX فعلا وجود نداره.
    و یه موضوع دیگه اینگه قدرت فشرده سازی DIVX بیشتر از MP4 در صورت حفظ کیفیت پس اگه MP4 بخواد با DIVX برابری کنه باید MP4 حجم بیشتری داشته باشه که 8300 هم همیطوره

برای کیفیت لاستیک، پیکسون لاستیک بهتر ننداخته.
    یعنی پیکسون همه جا رو تار کرده مثل شیشه ماشین و بوته طوسی رنگ گرفته و فقط از لاستیک خوب عکس میگیره.

برای ابعاد تصویر هم این مدل ها از سری DSLR سونی هستند به ترتیب تولید
    A200 زرولیشن 10 مگاپیکسل
    A300 زرولیشن 10 مگاپیکسل
    A350 زرولیشن 14.9 مگاپیکسل
    A700 زرولیشن 13 مگاپیکسل
    A900 زرولیشن 25 مگاپیکسل
    که بعد از A200 فقط A900 تونست کیفیت و دقت و وضوح بیشتری داشته باشه. با وجود اینکه A350 و A700 مگاپیکسل بیشتری داشتند و همه از یک کارخانه تولید شده بودند.

در رابطه با کیفیت عکس و مقایسه مهمترین وضح عکسه که تنها راه مشخص شدن مقایسه در ابعاد واقعی هست.
    و اگه یه عکس 8 مگا پیکسل که ابعادش 86 در 64 سانتیمتره بخواهیم در عکاسی به عکسی در ابعاد 12 در 9 ساتیمتر تبدیل کنیم جزعیات و نویز ها حذف میشوند و عکس کمی تار میشه حالا اگه عکس شارپ باشه کمتر تار میشه.
    و سرد بودن نقطه منفی برای دوربینی که تمام جزعیات به خوبی نمایش داده نیست چون میشه قبل از عکس گرفتن در تنظیمات فلوئورسنت یا ابری برای گرم عکس گرفتن فعال کرد ولی اگه یه دوربین بیش از حد گرم یا سر باشه ایراد حساب میشه که یه سری از دوربین های کامپکت سونی این مشکل دارند و دیوار سفید را زرد مایل به نارنجی نمایش میدهند.

20. این کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •