نظر شخصی خودم ...در مورد عکسها... اگه درست نیست بگید اقا مقداد خوشحال میشم
عکس اولی رو ببینید .. با اینکه قبلا هم گفتیم که زوم تنها ملاک نیست و یک عکس زوایای دیگه دارهاما تو همین زومها هم براتون دلیل میارم...
به تنه درختان نگاه کنید ...
و رگه های درختان رو در 3 تا عکس مقایسه کنید ... پیکسون که رگه ای نشون نداده !... به این میگن نشون دادن جزئیات و رنگ ها
رنوار هم رگه هاش خوب نیست مخصوصا از بین 3 تای درخت جلو< درخت اخری
ولی 8510 بیشترین جزئیات از رگه های درختان رو نشون داده ..
در مورد برش از ماشین هم خسته نباشید عکس شارپ که روشن تر هستش رو با عکس معمولی در جاهای تاریک مقایسه میکنید
اگر Innov رو کنار بزاریم
pixon بهتر گرفته دلیلش هم میتونم به لاستیک یا تایر ماشین سواری اشاره کنم .. با اینکه عکس رنوار خیلی روشن هست ولی تایر ماشینو نشون نداده ولی پیکسون نشون داده همینطور خودروی شاسی بلند رو ... اما رنوار تو انعکاس نور از شیشه داره که نشان دهنده تنظیم نورشه که مشکل داره(به دلیل این که روشنیش فقط برای قسمتهای براق هست مثل شیشه یا رنگهای زرد و تنظیم نیست .. در حالیکه پیکسون همه جارو مثل هم گرفته )
با این وجود gsmarena به رنوار امتیاز بیشتری در کل نسبت به پیکسون ... و به 8510 امتیاز بیشتر نسبت به هر 2 داده .. بخاطر همون مسئله ای که عرض کردم که مقایسه در همه ابعاد انجام میشه و فقط عکسو نمیگیرن زوم کنن ببیند کدوم وضوحش بیشتره ...
بهتر نیست به نظر سایتهای بی طرف احترام بزاریم ...چون فکر میکنم کسانی که میرن دروبینهارو مقایسه میکنند مقایسه کلی انجام میدن و در این کار حرفه ای هستند حداقل از ما حرفه ای تر و کارشون اینه ...
.gif)