تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 12 اولاول ... 789101112 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 114

نام تاپيک: فرهنگ رانندگی : چقدر با این واژه آشناییم ؟

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

متاسفانه شما این رو میگید
    من خودم به شخصه شاهد بودم راننده محترمی درست وسط خیابون گه داشت با پر رویی تمام هم به من که با بهت نگاش میکردم گفت چیه چت شده؟دارم میرم یه چیزی بخرم بیام دیگه منم با احترام تمام موقع رد شدن از کنار اتومبیلشون که درست راهبندان ایجاد کرده بود شماره ماشینر و برداشتم به دوستم که افسر راهنمایی هستش تحویل دادم و ازشخواستم روزی یک برگه توقف و سد معبر بنویسه تا حوس پارک وسط خیابون نکنه و این دوستم هر روز صبح توی چهار راه برگه رو به من نشون میده و مکان رو هم همونجایی دیده بودم مینویسه .
    البته ایشون خانوم محترمی بودن که افسوس خوردم که فرزندشون هم کنارشون بود
    کی میخوایم یاد بگیریم عجله دلیل قانع کننده ای برای تخلف نیست؟

2. 4 کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

بخش زیادی از این بیفرهنگی مربوط به روش بد تربیتی است که از کودکی شکل میگیرد.حق دیگران را خوردن و وارد حریم این و آن شدن یک ارزش و زرنگی محسوب شده و کسی که از این کار سر باز زند بیعرضه قلمداد میشود..اکثریت هم همرنگ جماعت میشوند تا رسوا نگردند..
  4. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال خودروهای امریکایی diyukis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    گرگان

پيش فرض

تمام مسائل تربیتی که دوستان اشاره کردن درسته.اما می خوام سوالی بپرسم.سوالم اینه بعضی هایییییی که خودشون مرد قانون هستند چرا قانون گریزن؟؟؟سرباز نیروی انتظامی پشت فلان ماشین نشسته هیچ کاری هم نداره با سرعت130 کیلومتر خیابونا رو رد میکنه یا همون افسرهاش.بنده نوعی وقتی میبینم اینا خودشون رعایت نمیکنند نظرم در مورد رعایت قانون عوض میشه.مشکل اینه الان با پول گواهینامه میدن.150 تومن میدی 1 ماهه گواهینامه می گیری.بلا به دور بعضی از این خانومای راننده هنوز پدالها رو از هم تشخیص نمیدن اما چون خوشتیپ بوده و خوشگل رفته امتحان اون آقای افسر هم نذاشته خانم زیاد زحمت بکشه.بی خیال هر چی بگم کم گفتم.

6. 4 کاربر از diyukis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

چند شب پیش داشتم تو پیاده رو قدم میدم یه چیز جالب دیدم که تا حالا در عمرم مشاهده ننموده بودم!
    جناب ماشین سوار خیلی قشنگ و با حالتی خرامان و با اعتماد به نفس عجیبی با ماشینش وارد پیاده رو شد و به راهش ادامه داد من همینطور داشتم بهش نگاه میکردم... اصلا عینه خیالش نبود. پیش خودم فکر کردم لابد نفهمیده و فرق پیاده رو با خیابان رو بلد نیست... تازه بوق هم زد،،، یعنی آهای عابر پیاده! برو کنار من دارم میام... پیاده رو هم مال منه!.
    پس مواظب باشید؛ حتی پیاده رو ها هم امن نیستن!

موتور سوارا هم که اکثرشون به هیچ صراطی مستقیم نیستن! اگر بتونن زیرت میگیرن و خیلی راحت هم میرن. پس اصلا با این قشر محترم کاری ندارم...

نرود میخ آهنین در سنگ.. باید آموزش های اساسی رو از پیش دبستانی و ابتدایی بهمون آموزش بدن که آقا جان پیاده رو همونطور که از اسمش پیداست: (پیاده = شخص پیاده و رو = رفتن) مخصوص انسانها و حیوانات شاخته شده، نه ماشین آلات.

8. 2 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mehdipesse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

تمام مسائل تربیتی که دوستان اشاره کردن درسته.اما می خوام سوالی بپرسم.سوالم اینه بعضی هایییییی که خودشون مرد قانون هستند چرا قانون گریزن؟؟؟سرباز نیروی انتظامی پشت فلان ماشین نشسته هیچ کاری هم نداره با سرعت130 کیلومتر خیابونا رو رد میکنه یا همون افسرهاش.بنده نوعی وقتی میبینم اینا خودشون رعایت نمیکنند نظرم در مورد رعایت قانون عوض میشه.
    ببخشيد من با اين حرف موافق نيستم بايد ديد دليل رعايت قانون چي هست.
    اولا بايد در نظر داشت كه در مورد قوانين راهنمايي و رانندگي حرف پليس بالاتر از تمام قوانينه اينكه فلان پليس از ديدگاه من قانون رو رعايت نكرده نميتونه دليل قانون شكني باشه
    در ثاني بعقيده من قوانين راهنمايي و رانندگي ارزشش اگه از مهمترين كتب ديني و اجتماعي و فرهنگي و ... بالاتر نباشه پايين تر نيست چون در واقع اين قوانين جهت كمك به حفظ زندگي خودمون و بقيه كساني كه با ما مواجه ميشن بكار ميره (آمار 23000 كشته در سال در نتيجه تصادفات رانندگي كه توي دنيا بي نظيره)
    Last edited by mehdipesse; 28-12-2009 at 01:13.

10. این کاربر از mehdipesse بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز لوگان's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اون دفعه اومدم باشه خودم آمار بگیرم چند نفر از مردم با دو دست رانددگی میکنن:
    یکم آمار گرفتم از 20 نفری که دیدم 19 نفر با یه دست رانندگی میکردن به چه وضع:
    1- یکی چایی میخورد و یکی هم داشت ساندویج میخورد
    2- بقیش هم که کلا یه دستی با سرعت بالا

یکی هم یکی از دوستام میگفت که یکی بدون دست (ماشین اتومات) رانندگی میکرد و فرمون رو با پاش گرفته بود و سر پیچ رو هم میرفت جلل خالق

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

آدم گاهی وقتا از این همه بی قانونی خجالت میکشه.به نظر من برای رانندگی تو ایران ،باید حس ششم خودت رو بیشتر از سایر حس هات تقویت کنی...مثلا یهو راننده جلویت قصد میکنه که کنار خیابون نگه داره.ماشین بدون راهنما از پارک میپیچه جلوت.آقا اصلا انگار ماشین بعضیا راهنما نداره.آخه یکی نیست بگه د@#$#$ این زدن راهنما راحتترین کاریه که میتونه راننده برای جلوگیری از بروز خیلی اتفاقات وحشتناک انجام بده.من یه بار داشتم تو به جمعی راجب راهنما نزدن بعضیا حرف میزدم،خدا شاهده همه منو یه جوری نگاه میکردن.یکی گفت:تو تازه گواهینامه گرفتی؟گفتم آره...میخندید.
    این یعنی همون چیزی که روشنفکران بهش میگن:تبدیل شدن ارزشها به ضد ارزشها.عوض شدن جای رفتار خوب با بد و ...دیگه دارم به حرف یکی از آشنایانمون که راننده قدیمی هست ایمان میآرم که میگفت:هم در جامعه و علی الخصوص خیابون کسی برندست که زورش بیشتره!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

5 امشب تصادف کردم

رفقا امشب تصادف کردم. انقدر حالم گرفته است که هنوز هم خوابم نمی بره. ساعت 5.15

جریان این بود:

من برای اولین بار برای یه کاری ماشین رو تنهایی بردم بیرون.

من ساعت 23.15 داشتم تو بلوار مرزداران میومدم،( بالای پل یادگار) دیدم خلوته، یه مقدار سرعت گرفتم، فقط یه موتور بود تو خیابون جلوم. من تو لاین سبقت بودم و اون هم تو لاین سمت راست.(این پل دو هر طرفش، دو لاین داره) به 100 متری اش که رسیدم ، گاز رو شل کردم تا اگه یه وقت اومد تو لاین من ، اتفاقی نیفته.

اما وقتی دیدم که جلوش ماشینی نیست، مطمئن شدم و گاز دادم.

راستی ماشینی که داشتم یه سمند el هست. یعنی همون مدلی که آشغال ترین سمنده و ترمزش هم abs نیست. و حتی نمایشگر ساعت رو هم نداره.

تقریبا سرعتم 100 یا 110 بود که رسیدم نزدیکی اش. تقریبا 5 متری اش بودم که ناگهان اومد تو لاین من.

حساب کنید که من با 110 دارم میام و اون موتوری که خدا ازش نگذره، داشت نهایتا با 40 تا میومد و تو 5 متری من ، پیچید جلوم. تازه مرتیکه ی .... یه دستی هم داشت رانندگی میکرد، نمیدونم با موبایل داشت ور میرفت ؟ چی کار میکر؟

خودتون حدس بزنید چی میشه.

من پام رو محکم گذاشتم رویترمز . و بدبختانه، ترمز قفل کرد و من که دیدم با این وجود دارم میزنم به موتور ، فرمون رو دادم به راست تا ردش کنم، اما غافل از اینکه ترمز قفله. عقب ماشین شروع کرد به رفتن به چپ . من بر خلاف جهت چرخوندم،ماشین برگشت و به سمت عکس شروع کرد، چرخیدن. کمی زاویه چرخش کم شد و امیدوار شدم به کنترل ماشین،امافرمون سوم رو که برعکس چرخوندم، ماشین خیلی بیشتر شد زاویه اش، و خودم رو آماده کردم که چپ کنم.
    اما تو همین لحظه چرخجلوماشین خورد به جدول. اونهایی که روی این پل اومدن میدونن. که کناره های این جدول گارد ریل و اینها نیست، بلکه با سیمان و بلوک های سیمانی هست که تقریبا نیم متری ارتفاع داره و ماشین از روش نمیپره( حداقل زمانی که از بغل بزنه)

وقتی چرخ جلوخورد، بعد چند ثانیه چرخ عقب هم خورد. و ماشین تو لاین کناری متوقف شد. و تا چند ثانیه من مات و مبهوت بودم، و موتوری آشغال رو دیدم که یه نگاه به من کرد و دید که چی شدم، اما ترمز هم نکرد ببینه من زنده ام یا نه. و فرار کرد.

چند ثانیه طول کشید تا دود ها بخوابه.

پیاده شدم ببینم چی شده، دیدم سمت راست ماشین بدنه اش هیچی نیست. دیدم چرخ عقب قالپاقش خورد شده و دور رینگ و لاستیک پر شده سنگ ریزه. و چرخ جلو هم همینطور.

رفتم سوار شدم ، دیدم روشن نمیشه، هر چی استارت زدم دیدم روشن نمیشه.

مجبور شدم که زنگ بزنم به پدرم که خواب بود و خونمون هم چند دقیقه بیشتر فاصله نداشت. بگذریم که وقتی از پشت تلفن کلمه ی موتوری رو شنید تا یک ساعت به حال سکته کردن بود.

اومد و رفت ecu رو ریست کرد و ماشین سریع روشن شد.
    اما هر چی گاز داد، دید ماشین راه نمیره، و انگار ترمز دستی بالاست. دیدم مشکل از چرخ جلوه. و اومدیم چرخ رو عوض کنیم که دیدیم ، بله، پولوس کاملا شکسته و کج شده و اصلا چرخ کج شده.

خلاصه زنگ زدیم به امداد خودرو اومد و برای 500 متر یه بیست تومنی گرفت و گذاشتیمش در یه تعمیرگاه.

و من الان خیلی حالم گرفته است. چون اصلا از اون راننده ها نیستم که هول بشم یا دست فرمون نداشته باشم.

و چیزی که از همه بیشتر من رو سوزوند، این بود که تو اولین بار این اتفاق افتاد، و به هر حال یه جورایی اعتماد به نفس و غرور و این صحبت ها ما خدشه دار شد.
    اگه مثلا بعد یه سال این اتفاق می افتاد، شاید انقدر ناراحت نمیشدم. اما باور کنید که شاید هر کس دیگری هم بود با این ماشین ، شاید اتفاق بدتری هم براش می افتاد.
    یا چپ کردن یا زدن به موتوری.که 60% منجر به مرگش می شد و دردسر های بعد اش.

نمیدونم حالا چقدر خرجش میشه؟

رفقا عذرخواهی میکنم اگه زیاد شد، اما هدفم این بود که یه مقدار آروم بشم. ببخشید.

راستی یه سوال داشتم، اگه من ترمزم abs بود، چه اتفاقی می افتاد؟

و این که در صورت تصادف با موتور ، آیا من مقصر شناخته میشدم؟

به هر حال یه تجریه ای شد برام. و این اتفاق دلیلش حماقت و نفهمی اون موتوری در درجه اول و سرعت من و در درجه بعدی این ترمزهای نا مناسب ماشین بود. که حالا می فهمم که چقدر abs مهمه.

و باید بگم لطف خدا بود که اتفاق بدتری نیافتاد. خدا را شکر.

بازهم از دوستان عذرخواهی میکنم.

14. 2 کاربر از REZAt1980 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

جریان این بود:

من برای اولین بار برای یه کاری ماشین رو تنهایی بردم بیرون.

من ساعت 23.15 داشتم تو بلوار مرزداران میومدم،( بالای پل یادگار) دیدم خلوته، یه مقدار سرعت گرفتم، فقط یه موتور بود تو خیابون جلوم. من تو لاین سبقت بودم و اون هم تو لاین سمت راست.(این پل دو هر طرفش، دو لاین داره) به 100 متری اش که رسیدم ، گاز رو شل کردم تا اگه یه وقت اومد تو لاین من ، اتفاقی نیفته.

اما وقتی دیدم که جلوش ماشینی نیست، مطمئن شدم و گاز دادم.

راستی ماشینی که داشتم یه سمند el هست. یعنی همون مدلی که آشغال ترین سمنده و ترمزش هم abs نیست. و حتی نمایشگر ساعت رو هم نداره.

تقریبا سرعتم 100 یا 110 بود که رسیدم نزدیکی اش. تقریبا 5 متری اش بودم که ناگهان اومد تو لاین من.

حساب کنید که من با 110 دارم میام و اون موتوری که خدا ازش نگذره، داشت نهایتا با 40 تا میومد و تو 5 متری من ، پیچید جلوم. تازه مرتیکه ی .... یه دستی هم داشت رانندگی میکرد، نمیدونم با موبایل داشت ور میرفت ؟ چی کار میکر؟

خودتون حدس بزنید چی میشه.

من پام رو محکم گذاشتم رویترمز . و بدبختانه، ترمز قفل کرد و من که دیدم با این وجود دارم میزنم به موتور ، فرمون رو دادم به راست تا ردش کنم، اما غافل از اینکه ترمز قفله. عقب ماشین شروع کرد به رفتن به چپ . من بر خلاف جهت چرخوندم،ماشین برگشت و به سمت عکس شروع کرد، چرخیدن. کمی زاویه چرخش کم شد و امیدوار شدم به کنترل ماشین،امافرمون سوم رو که برعکس چرخوندم، ماشین خیلی بیشتر شد زاویه اش، و خودم رو آماده کردم که چپ کنم.
    اما تو همین لحظه چرخجلوماشین خورد به جدول. اونهایی که روی این پل اومدن میدونن. که کناره های این جدول گارد ریل و اینها نیست، بلکه با سیمان و بلوک های سیمانی هست که تقریبا نیم متری ارتفاع داره و ماشین از روش نمیپره( حداقل زمانی که از بغل بزنه)

وقتی چرخ جلوخورد، بعد چند ثانیه چرخ عقب هم خورد. و ماشین تو لاین کناری متوقف شد. و تا چند ثانیه من مات و مبهوت بودم، و موتوری آشغال رو دیدم که یه نگاه به من کرد و دید که چی شدم، اما ترمز هم نکرد ببینه من زنده ام یا نه. و فرار کرد.

چند ثانیه طول کشید تا دود ها بخوابه.

پیاده شدم ببینم چی شده، دیدم سمت راست ماشین بدنه اش هیچی نیست. دیدم چرخ عقب قالپاقش خورد شده و دور رینگ و لاستیک پر شده سنگ ریزه. و چرخ جلو هم همینطور.

رفتم سوار شدم ، دیدم روشن نمیشه، هر چی استارت زدم دیدم روشن نمیشه.

مجبور شدم که زنگ بزنم به پدرم که خواب بود و خونمون هم چند دقیقه بیشتر فاصله نداشت. بگذریم که وقتی از پشت تلفن کلمه ی موتوری رو شنید تا یک ساعت به حال سکته کردن بود.

اومد و رفت ecu رو ریست کرد و ماشین سریع روشن شد.
    اما هر چی گاز داد، دید ماشین راه نمیره، و انگار ترمز دستی بالاست. دیدم مشکل از چرخ جلوه. و اومدیم چرخ رو عوض کنیم که دیدیم ، بله، پولوس کاملا شکسته و کج شده و اصلا چرخ کج شده.

خلاصه زنگ زدیم به امداد خودرو اومد و برای 500 متر یه بیست تومنی گرفت و گذاشتیمش در یه تعمیرگاه.

و من الان خیلی حالم گرفته است. چون اصلا از اون راننده ها نیستم که هول بشم یا دست فرمون نداشته باشم.

و چیزی که از همه بیشتر من رو سوزوند، این بود که تو اولین بار این اتفاق افتاد، و به هر حال یه جورایی اعتماد به نفس و غرور و این صحبت ها ما خدشه دار شد.
    اگه مثلا بعد یه سال این اتفاق می افتاد، شاید انقدر ناراحت نمیشدم. اما باور کنید که شاید هر کس دیگری هم بود با این ماشین ، شاید اتفاق بدتری هم براش می افتاد.
    یا چپ کردن یا زدن به موتوری.که 60% منجر به مرگش می شد و دردسر های بعد اش.

نمیدونم حالا چقدر خرجش میشه؟

رفقا عذرخواهی میکنم اگه زیاد شد، اما هدفم این بود که یه مقدار آروم بشم. ببخشید.

راستی یه سوال داشتم، اگه من ترمزم abs بود، چه اتفاقی می افتاد؟

و این که در صورت تصادف با موتور ، آیا من مقصر شناخته میشدم؟

به هر حال یه تجریه ای شد برام. و این اتفاق دلیلش حماقت و نفهمی اون موتوری در درجه اول و سرعت من و در درجه بعدی این ترمزهای نا مناسب ماشین بود. که حالا می فهمم که چقدر abs مهمه.

و باید بگم لطف خدا بود که اتفاق بدتری نیافتاد. خدا را شکر.

بازهم از دوستان عذرخواهی میکنم.

خدا رو شکر کن که خودت سالمی چیزیت نشده ماشین فدا سرت از این احمقا زیاد پیدا میشه
    اگر ABS داشت دیگه چر خ ها قفل نمیکردن و راحت سرعت ماشین گرفته میشد و کنترل از دستت خارج نمیشد
    حالا خدا بیامرزه پدر این این پلیس راهنمایی و رانندگی که داره به ایران خودرو فشار میاره همه ماشینارو دیگه ABS دار کنه.

داره خودمونی میشه mehdipesse's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

بالاخره من نميدونم كي ميخوان اين موتور سيكلت سوارا رو به قول معروف ساماندهي كنن. كلاه ايمني هم اكثرا ندارن با كوچكترين برخورد مسافر آخرت ميشن و دردسر بي احتياطي شون باقي مي مونه.
    البته بد نبود شما هم قبل از سبقت بوق ميزديد تا حواسش جمع بشه
    بازم خدا رحم كرده كه خسارت جانيبراي اون يا شما پيش نيومده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •