آقا ما هنوز گوشی رو نگرفته مزاحمتامون شروع شد. میشه بگید چهجوری؟برای من کیبورد سخت افزراری عربی داره ولی فارسیها رو مربع نشون میده کیبرد نرمافزاریشم فارسی نداره.
اون چند تا کلیک رو میفرمایید ؟!![]()
آقا ما هنوز گوشی رو نگرفته مزاحمتامون شروع شد. میشه بگید چهجوری؟برای من کیبورد سخت افزراری عربی داره ولی فارسیها رو مربع نشون میده کیبرد نرمافزاریشم فارسی نداره.
اون چند تا کلیک رو میفرمایید ؟!![]()
راستی من کابل TV هم گرفتم. یه خروجی جک 3.5mm و ورودی شارژ هم روش هست.
با تلویزیون خونه تست کردم. خیلی خیلی عالی جواب داد.
اگر دوستان کسی سوالی تو اون زمینه داره در خدمتم.
سلام
انشا ا... به پای هم پیر شوید!
از مسیر زیر شروع کنید:
1)
این اولین تنظیم، مهمترین و اصلی ترین مورد است که اگر گزینه اش را ببنید و فعال باشد، تمام است.
( اگر این گزینه موجود نبود، در اخر این پست راهی بیان شده. )
2)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بهتر است فرم را یکبار OK کنید و بعد مجدد بازش کنید و تنظیم بعدی را انجام دهید:
3)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تنظیم هم خودکار اعمال میشود، با این وجود در اخر چکی کنید، ضرر ندارد:
بحرحال، در آخر هم یکبار گوشی را ریست کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
( همان خاموش و روشن کردن گوشی کافی است و حتماً نمیخواهد دکمه ریست زیر کاور را بزنید )
دقت کنید که اگر گزینه Regional Settings را باز کنید تنظیم Multilingual Support را باطل میکند و باید مجدد عملیات 2) را انجام دهید و گوشی را ریست کنید.
=====
اگر گزینه اول اصلاً موجود نبود و یا از دسترس خارج بود:
از تلفنها و اطلاعات مورد نیاز Backup بگیرید سپس فایل زیر را پیدا و اجرا کنید ...
حتماً هم backup بگیرید و هم نماد آیکونهای (شکل) اعمال قبلی را حفظ کنید!!! چون بعد از اجرای این برنامه گوشی هارد ریست و کلاً عربی میشود!!!!
یعنی تمام منوها و فرامین عربی میشود.
ولی اصلاً نگران نشوید!
پس از انجام اولین فرمان فوق و یک ریست گوشی مجدد انگلیسی میشود.
(((
فقط مسیر آیکونی فرمان اول را حفظ کنید کافی است.
با اجرای صحیح فرمان اول و ریست، محیط مجدد انگلیسی میشود و بعد هم میتوانید دو تنظیم دیگر را انجام دهید تا ساپورت فارسی هم اضافه شود.
)))
پیامها را تایید کنید تا کارش را ادامه دهد ... ok و yes و...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
=====
اعمال را با حوصله و صبر انجام دهید.
موفق باشید.
اون گزینه که وجود نداره هیچ اصلا تو آدرسی که فرمودید این فایل کب هم نیست.
تو شاخه ویندوز mssp2 و بعدش هم mute چیزی به اسم multilanguage نیست اصلا![]()
سلام
خوب گمانم مشکلی خاصی نداشته باشد.
نهایتش ان است که MOBiDIV را دانلود و نصب میکنید.
در همین سایت بچه ها لینک دادند، خودم هم گمانم نسخه ای داشته باشم.
((
آن فایل در واقع برنامه MOBiDIV 3.0 است که انگار به نوعی مخصوص عربی سفارشی شده.
ولی برنامه استاندارد MOBiDIV 3.0 هم بعضاً به راحتی در اینترنت پیدا میشود و دوستان روی محصولات HTC نصب میکنند.
))
ورژن رام تان چند است؟
Settings->All Settings->System->Device Informatio
آیکون Multilingual Support را چی، اصلاً ندارید؟
Settings->All Settings->System->Multilingual Support
Last edited by _H2_; 15-02-2010 at 13:42.
ROM Version: 1.19488.0 (51***) WWE
ROM date: 05/16/09
Radio version 3.44.25.27
Protocol verion: 61.25t.25.19u
Multilingual Support در setting>system اصلن نیست.
کدوم ورژن MOBiDIV رو دانلود کنم؟ (MOBiDIV رو که نصب کردم کیبرد نرمافزاری هم فارسی میشه یا باید Rescoو اینها نصب کنم؟)
(راستی ورژن رادیوم مناسبه؟ دیروز چند نفر تماس گرفتند میگفتند صدا خیلی قطع و و صل میشه حالا نمیدونم از خطها بود یا رادویوی من مناسب نیست. اگر از رادیو منه میشه راهنمایی کنید؟)
Last edited by phoenix333; 15-02-2010 at 08:33.
سلام
به خط و انتن دهی و... بستگی دارد. بعید میدانم از گوشی باشد.دیروز چند نفر تماس گرفتند میگفتند صدا خیلی قطع و و صل میشه حالا نمیدونم از خطها بود یا رادویوی من مناسب نیست
((
نمیدانم بالاخره با گارانتی گرفتید یا نه، مجدد زنگ نزدم و پیگیری نکردم ولی بالاخره انشاا... رام رسمی 6.5 را نمایندگی بیاورد آپگراید میکنم، گرچه فعلاً هم که مشکل خاصی ندارد، مشکل آنتن و دوربین و... هم که مثل جریان HD2 ندارد.
))
میخواستم با ورژن خودم مقایسه کنم و ببینیم نسخه ای که در ROM گوشی خودم قرار دارد را برایتان اپلود کنم یا نه.راستی ورژن رادیوم مناسبه؟
فقط دو رقم اخر فرق دارد که نباید اختلاف زیادی باشد.
هم نسخه داخل خود ROM گوشی و هم نسخه عادی MOBiDIV را که در اینترنت وجود دارد برایتان آپلود کردم:
نسخه داخل ROM خودم:
cid-9b2bdd1b12ce8c7d.skydrive.live.com/self.aspx/Software/MD3.0ArbRhodium.cab
نسخه استاندارد:
cid-9b2bdd1b12ce8c7d.skydrive.live.com/self.aspx/Software/MD3.0.cab
( دقت کنید که این فایلها را نباید extract کنید، این فایلها را عیناً در گوشی کپی و بعد اجرا کنید )
=====
اگر شما یا سایر دوستان خواستید گوشی را هارد ریست کنید تا به تنظیمات کارخانه بازگردد روش کار در Pro2 چنین است.
- اول گوشی را کامل خاموش میکنید.
- بعد دکمه Talk و End و Power را با هم فشارداده و نگه دارید.
( Talk و End همان دو دکمه پایین دست راست و چپ هستند و Power هم که بالا است و گوشی را روشن و خاموش میکند )
- بعد باید پیغامی ظاهر شود که همین مطلب را اعلام کند و از شما تعییدیه میخواهد.
( اگر پیام ظاهر نشد و گوشی عادی روشن شد، سه دکمه فوق را صحیح و با هم فشار نداده بودید )
- حالا میتوانید سه دکمه قبلی را ول کنید و برای تایید هارد ریست دکمه Volume Up را بزنید.
( دکمه Volume Up همان سمت چپ است و صدا را زیاد میکند )
- اگر هم نخواستید هارد ریست شود و پشیمان شدید یک دکمه دیگر را بزنید تا عملیات لغو شود.
=====
pdf دفترچه فارسی گوشی هم دارم، اگر کسی ندارد(که بعید است!) میتوان اپلود کنم.
موفق باشید.
بابا انقدر هم تعطیل نیستیم، یه سه سالی پیپیسی داشتیم
اتفاقن جاتون خالی دیشب یه هاردریست مشتی کردیم
ممنون بابت فایلها ، تست میکنم جوابش رو همینجا میگم
بعدا نوشت: آقا اولیش (برای خودتون) رو که نصب کردم گفت اکسپایر شده برای شما بیشتر از این نمیتونید استفاده کنید و اینحرفها. همه نوشتهها هم عربی شد اون هم بهصورت حروف جداجدا و برعکس. دومیش (استاندارده) رو نصب کردم اون هم جواب نداد.
MOBIDIV Build 417 رو از یک جای دیگه دانلود کردم. به همون ترتیبی که شما فرموده بودید عمل کردم کاملن درست شد. اون فایل رو هم برای دوستانی که احیانن مشکل فارسی دارند و دو فایل بالا جواب نداده آپلود کردم که بتونن استفاده کنن.
دانلود :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by phoenix333; 15-02-2010 at 15:05.
مسئلهای که الان باهاش درگیر هستم:
کیبرد RESCO رو نصب کردم. انصافا کیبرد خیلی عالی داره فقط مسالهای که هست :
خودش خیلی کوچک و راحت نمیشه دکمهها رو فشار داد (مثل White Light ) . اسکینهای بزرگ هم یا دکمه تبدیل به فارسی ندارند (مثل Touch Skin) ، یا وقتی تو صفحه میآن اعداد و حروف سر جای خودشون تو کیبرد نیستن (مثل AeroGlass Skin)
اسکینها اینجاست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فکر میکنم از برای pro2 باید VGA استفاده کرد نه QVGA. ولی متاسفانه VGA ها یکی از مشکلات فوق رو دارند.
نمیدونم منظورم رو تونستم برسونم یا نه. کسی راه حلی سراغ داره ؟ اینجا ظاهرن یکی vga برای aero رو گذاشته ولی نمیشه دانلود کرد.کسی پیشنهادی داره؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(یه مکاتباتی با سازنده skin داشتم ازش خواستم برام vgaش رو ایمیل کنه. اگر گذاشت حتما برای دوستان هم میذارم.
خودم هم دارم به iniش ور میرم که درستش کنم. به یه جاهایی هم رسیدم ولی خیلی وقت گیره و معلوم هم نیست درست بشه دقیق یا نه. در هر صورت اگر از هر راهی به نتیجه رسیدم، حتمن میذارم اینجا بقیه هم استفاده کنند)
به هر حال اگر کسی راه بهتری داره بگه
Last edited by phoenix333; 15-02-2010 at 16:55.
چندتا علامت تعجب خیلی خیلی بزرگ تو سرمه که هنوز باورم نمیشه این غول با این همه ادعا این نواقص رو داشته باشه. kjam جزغله من با اون ویندوز 5 اینارو داشت
1- منوی TASKS کجاست ؟!؟ باور نکردنیه که تو touchflo تسکس نیست و نمیشه بهش اضافه کرد. (دوستان اگر ترفندی بلدن بگن که من خیلی خیلی لنگ این موضوعم)
2- چهطور میشه پروفایل صدا اضافه کرد؟ منظورم برنامهای مثل pocketalarm هست که چند تا موقعیت مثلا خانه، کار، خواب و اینها باشه که بشه واسه هرکدوم زنگهای مختلف با صداهای مختلف انتخاب کرد و تو تاچفلو نشون داده بشه.
3- چراغ led کاجم وقتی میسدکال داشتی یا اساماس یا هر اتفاق دیگهای که میافتاد به رنگ نارنجی درمیاومد و با یه نگاه از دور به گوشی میشد فهمید یه اتفاقی افتاده و تند تند چشمک میزد ولی این انگار نه انگار یه اتفاقی یه جایی افتاده.
4- تقویم شمسی هم اینطور که بوش میآد رسما رو تاچفلو تعطیله دیگه؟
یه جورایی خیلی خورد تو ذقم![]()
Last edited by phoenix333; 15-02-2010 at 22:29.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)