یعنی می فرمایید اصلا دیگه نمی شه از سایت شارژ 2000 خرید و یا حالا حالا ها نمی شه منظورتون همینه
یعنی می فرمایید اصلا دیگه نمی شه از سایت شارژ 2000 خرید و یا حالا حالا ها نمی شه منظورتون همینه
فعلا که نمیشه.
دو روزه کسی که واسه ما شارژ میاورد هم میگه نمیتونه بگیره.
منظورم هم این بود که تا چند وقت دیگه لازم نیست این همه دردسر بکشیم و از سایت بخریم چون از روشهای دیگه مثل خودپرداز یا شرکتها پخش میشه.
فکر نکنم نتونیم از سایت بخریم دوست عزیز اگه نشه پس چرا سایتو راه انداختن و داره برای یه عده کار می کنه البته با قسمت دوم حرفتون موافقم که از طریق شرکتها ممکنه این کار رو انحام بدن که در اون صورت برای ما دیگه صرفه آقتصادی نداره ولی فکر نکنم سایتو از کار بندازن
ممنون از شما
سلام دوستان
من مطمئنم اگه کسی هم راه گرفتن شارژ رو بلد باشه بهتون نمیگه مگه عقلشو از دست داده که واسه خودش رقیب درست کنه من خودم قبلا روزی 1000 تا میگرفتم الان 200 تا به زور میده نول هم زیاد میده امیدوارم هر چه زودتر مشکلش حل شه
اگه شرکتیش بیاد که کار همه زار میشه
کار و کاسبی میخوابه ما رو این کار برای درآوردن قسطامون خیلی حساب کرده بودیم![]()
ممنون می شم یه لینک از دمو بزاری آیا این نرم افزار شما در حال حاضر کار می کنه کدوم شهر تشریف دارید برای خرید حضوری و ... تو ضیحات بیشتر در باره نرم افزار البته اگه قیمت رو هم همینجا بگید خیلی بهتره چون از این قبیل نرم افزار ها بسیار هست
ممنون از شما
Last edited by SatSat; 18-08-2009 at 09:51.
من دموی نرم افزارتون رو میخوام در صورت صحت کارکرد ازتون خریداری میکنم
iman_f64@yahoo.com
too
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته همینجا بذارید بهتره
آقا شما یه دمو بزار ما تست کنیم من خودم 10 تا مشتری برات میارم!
فقط دمو را بزار همینجا تا همه باور کنن اینجوری مشتری هم بیشتر میشه!
در غیر این صورت سر کاریه!
مثل اینکه .......
کسی از دوستان خبر نداره که 2000 تومنی پلمپ شده اومده یا نه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)