تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 31 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 306

نام تاپيک: Virtua Tennis 2009

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آرمین جان بهت تبریک میگم که اینچنین روحیه خوب و خیرخواهانه ای داری .امیدوارم همیشه موفق باشی .

من این بازیو نصب کردم و هیچ مشکلی نداشتم .ویندوزم ویستاست .یک کرک توی dvd بازی بود اونو نصب کردم و تا الان بازی بدون هیچ مشکلی اجرا شده .من اون کرکو آپلود کردم دوستان یک تستی بکنید شاید مشکلتون حل شد .حجمش زیپ شدش حدود 1 مگ میشه .
    اینم لینکش :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

راستی به نظر من صدای توپ یک مقداری طبیعی نیست شمام اینجوری احساس میکنید ؟

2. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

اين كرك بالايي رو دانلود كردم ولي همون كرك خودم بود و بازم سر لودينگ گير ميكنه .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

فکر نکنم مشکل از کرک باشه

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

من نا اميد شدم و از خير اين بازي گذشتم ، از صبح هم دارم سرچ ميكنم و حتي يه فايل هم دانلود كردم و طبق گفتش عمل كردم ولي درست نشد و حتي همون اول صفحه سياه ميشد . يك نفر هم گزارش داده بود به خاطر مشكلات اين بازي روي Wii صفحه ي آبي مرگ اومده كه من بيشتر به خاطر اين موضوع قيدشو زدم چون از اين صفحه خيلي ميترسم و يه بار هم منو بيچاره كرده . شما هم تند تند نريد بازي كه ببينيد اين دفعه درست شده يا نه .

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من نا اميد شدم و از خير اين بازي گذشتم ، از صبح هم دارم سرچ ميكنم و حتي يه فايل هم دانلود كردم و طبق گفتش عمل كردم ولي درست نشد و حتي همون اول صفحه سياه ميشد . يك نفر هم گزارش داده بود به خاطر مشكلات اين بازي روي Wii صفحه ي آبي مرگ اومده كه من بيشتر به خاطر اين موضوع قيدشو زدم چون از اين صفحه خيلي ميترسم و يه بار هم منو بيچاره كرده . شما هم تند تند نريد بازي كه ببينيد اين دفعه درست شده يا نه .
    بله اون صفحه آبي رنگ كه به رم مربوط هست براي من هم زياد مياد خيلي ارور وحشتناكي هست. ولي مطمئنا از كرك مشكل نيست بازي كلا ناجور هست و اين يه باگ هست به نظر من بازي اين مشكل رو داره و من هم به عينه مي بينم كه بازي ايراد داره واقعا خوب يه خبر هم بدم كه امروز صبح با قرماني توي مسابقات 1 - 8 آماتورها به جمع 150 تنيسور حرفه اي جهان پيوستم البته بگم زنان رو برداشتم. بين تنيسور هاي موجود در اين بازي هيچ نامي از ارغوان رضايي نيست من هم مليت ايراني رو جستجو كردم و هم مليت هاي فرانسوي تنيسوري به اسم ارغوان رضايي توي بازي نيست و اين كمي عجيب به نظر مي رسه چون كم مشهور نيست ارغوان البته عجيب تر از اون نبودن دينارا سافينا هست. اين تنيسور بزرگ هم توي بازي نيست. تمامي استايل هاي بازي رو هم آنلاك كردم و الان استايل All Round رو استفاده مي كنم و راكت بسيار خوبي هم دارم. فعلا در رده 144 هستم. و يك دونه هم پارتنر ندارم. بازي كلا سرگرم كننده هست كاش اينطور نبود كه خيليا توي اين تاپيك از بازي كردنش محروم شدن. چون براي خودم سوال هايي پيش اومده اينكه خريدم يك زمين بازي چه تاثير و فايده اي داره حسين خان شما كه بازي مي كني چيزي دستگيرت شده؟ من استاديوم زيباي توكيو رو خريدم ولي فرقي نمي بينم توي روند بازي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

من تو یکی از سایتها چنین توضیحی را برای رفع کرش بازی موقع لودینگ پیدا کردم:
    Guys ive found solution for crashes and errors: go to device manager under Sound, game and video controllers disable unimodem half-duplex audio device.
    It worked for me now game runs perfectly.GL

البته خودم می دونم خیلی بی ربطه و بی شباهت به اون مشکل بازی COJ نیست.اما تو سایتی نوشته شده بود که موضوعش مربوط به ایراد بازی VT09 بود.

خودم هنوز امتحان نکردم
    Last edited by zibarezaei; 21-07-2009 at 13:54.

8. این کاربر از zibarezaei بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه BardiyaAkhbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ایران ، تهران

پيش فرض

Device Manager کجاست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام . بچه هایی که این بازی رو انجام میدن کسی به رنکینگ 1 رسیده ؟؟؟
    فصل 6 حضورم هست تقریبآ تمام مسابقات رو گرفتم و تمام تمرینات رو به جز یکی تموم کردم . الان تو گروه پرفش هستم و 80 هر جام زیر 100 هم که میگیرم ( هم دو نفره هم تک نفره ) فقط 2 پله صعود میکنم .
    واسه همه اینجوری هست !!!

بعد یه سوال چرا وقتی تمرینات رو با موفقیت میرم سرعت ضربه زدنم کمتر میشه ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

روی my computer راست کلیک آخرین گزینه properties تب hardware گزینه device manager

12. این کاربر از meysad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله اون صفحه آبي رنگ كه به رم مربوط هست براي من هم زياد مياد خيلي ارور وحشتناكي هست. ولي مطمئنا از كرك مشكل نيست بازي كلا ناجور هست و اين يه باگ هست به نظر من بازي اين مشكل رو داره و من هم به عينه مي بينم كه بازي ايراد داره واقعا خوب يه خبر هم بدم كه امروز صبح با قرماني توي مسابقات 1 - 8 آماتورها به جمع 150 تنيسور حرفه اي جهان پيوستم البته بگم زنان رو برداشتم. بين تنيسور هاي موجود در اين بازي هيچ نامي از ارغوان رضايي نيست من هم مليت ايراني رو جستجو كردم و هم مليت هاي فرانسوي تنيسوري به اسم ارغوان رضايي توي بازي نيست و اين كمي عجيب به نظر مي رسه چون كم مشهور نيست ارغوان البته عجيب تر از اون نبودن دينارا سافينا هست. اين تنيسور بزرگ هم توي بازي نيست. تمامي استايل هاي بازي رو هم آنلاك كردم و الان استايل All Round رو استفاده مي كنم و راكت بسيار خوبي هم دارم. فعلا در رده 144 هستم. و يك دونه هم پارتنر ندارم. بازي كلا سرگرم كننده هست كاش اينطور نبود كه خيليا توي اين تاپيك از بازي كردنش محروم شدن. چون براي خودم سوال هايي پيش اومده اينكه خريدم يك زمين بازي چه تاثير و فايده اي داره حسين خان شما كه بازي مي كني چيزي دستگيرت شده؟ من استاديوم زيباي توكيو رو خريدم ولي فرقي نمي بينم توي روند بازي
    سلام . تمرین drop shot رو چجوری باید رد کرد . من با هر نوع ضربه ای میزنم نشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •