راستی بچه ها سایتی میدونید که تمام نمونه سوالات83و 84و85و...داشته باشه بعضیاش که خرابه؟
راستی بچه ها سایتی میدونید که تمام نمونه سوالات83و 84و85و...داشته باشه بعضیاش که خرابه؟
به بقیه ی قسمتای سایتشم سر بزن سوالای بیشتری گیرت میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من همفیزیک تموم کردم الان دارم حسابان می خونم بعدش شیمی ( هندسه هم توی سال خیلی خوندم ) فقط میمونه جبر
درس های عمومی هم گذاشتم هفته آخر بترکونم !
ممنون تیمسار جان اما یه سایتی می خواستمم که هم مطمئن باشه هم اینکه نظم داشته باشه مثل رشد ،با نظم تمام نمونه سوالات نهایی همه ی درسا از 83تا 87رو داشته باشه ...سایته که فقظ دو سه درس داره...کسی سراغ داره؟
Last edited by ardavan_2008; 29-04-2009 at 12:27.
بعدا يه ليست از سايت ها ميزارم چون خيلي سايت هست
ولي
بهترينش اينه كه برين جزوشو بخرين من خريدم 700 تومن هر درس
بخدا 700 تومن چيزي نيست
كه هم بخواي پول اينترنت و وقت بزاري چون سال به سال بايد دان كني بزاري براش تازه با جواب سايت ها خيلي كم جوابشم دارن
یه گام آخر بخرید حالشو ببرید جواب هم داره ( فقط سال 87 نداره ) البته من سی دی امتحانات نهایی هم از طرف مدرسه بهمون دادن ( 80-87 ) با جواب . اگه اینترنت سرعتش خوب بود pdf هاشو برای دان میذاشتم ...
یه سوال داشتم : از اونجایی که خودم جزوه های درست و کاملی در درس های حسابان و عربی ندارم به نظرتون میرسم از روی مبتکران ( توی سال همشو خوندم ) دوره کنم و اصلاَ نکته ای هایی که توی این کتاب هاست به درد می خوره یا نه ؟
عربي گاج سبز بخون فوق العادسیه سوال داشتم : از اونجایی که خودم جزوه های درست و کاملی در درس های حسابان و عربی ندارم به نظرتون میرسم از روی مبتکران ( توی سال همشو خوندم ) دوره کنم و اصلاَ نکته ای هایی که توی این کتاب هاست به درد می خوره یا نه ؟
ولي حسابان رو نميشه با گام به گام خوند
مجبوریه چون من رفتم یه غیر 2تادرس بقیشو نداشتن...بهترينش اينه كه برين جزوشو بخرين من خريدم 700 تومن هر درس بخدا 700 تومن چيزي نيست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)