اصلا حرف شما قبول میشه بگین شما با i8510 کار کردین؟؟؟
n95 8g
lg kc910
samsung innov
samsung pixon
اصلا حرف شما قبول میشه بگین شما با i8510 کار کردین؟؟؟
درود
همونطور که در آخر پستم گفتم ، امیدوارم دوستان برداشت بد از حرفهام نداشته باشند ، ولی ای کاش برداشت نا به جا رو هم اضافه می کردم .
وقتی این جملاتت رو خوندم فقط لبخند زدم . می دونی چرا ؟ :
مگه من گفتم رنوار بهترین گوشی هست ؟ آخه چرا کمی دست از این کارامون بر نمی داریم . ننگ بر نوکیا و سامسونگ و الجی و ... و ماهایی که برای شرکت هایی که درش سهم داریم ! زنده باد می گیم و تعصب می ورزیم
آخه دوست من ، وقتی می خوای پست بدی یکم تعصب رو کنار بذار ، اینوویت بهترین گوشی موجود در بازار هست ، ولی این بدین معنی نیست که از تمامی لحاظ باید بهترین باشه .
خیلی راحت و با دلیل حرف هام رو زدم ، اگر شک داری ، می تونی امتحان کنی تا پی به تفاوت ها ببری . امتحان کن ، با اینوویتت فیلم بگیر ، معلوم می شه ، اون وقت برو با سایر گوشیهات مقایسه کن ، اگر راضی نشدی ، هم زمان با رنوار مقایسه کن تا پی ببری ، حتی در شب .
اگر نه کاری نداره که ، منم می گم ، فلش اینوویت در عکس برداری از زنون رنوار کم میاره ، رنوار تاچه ، باتری اینوویت نسبت به رنوار ضعیف تره ( یا زیاد یا کم ) پس کلا سامسونگ رفت زیر سوال .
خدایا ........
سرزنده و پایدار باشید
بهتره یه نگاهی به این فیلما بندازین که رنوار گرفته :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدببینید تو شب چجور فیلم گرفته !!!!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هیچ گوشی موبایلی به جز 8910 (که بحث اون جداست ... hd فیلم میگیره !!) به این خوبی
فیلم نمیگیره ... توی شب ... با این تاریکی .... بدون نویز .... بدون ذره ای افت فریم
حجم پایین .... تصویر کاملا پیوسته .... به هیچ وجه شطرنجی هم نیست
من که خیلی کف کردم
Last edited by dark fear; 13-04-2009 at 17:37.
این جور اتفاق امکانش کمه چون کلا تو این فروم 3-4 نفر رنوار دارن باید ببینی کدومشون 8510 دم دست
دارن !! بهتره خودت تو مغازه امتحان کنی !!(اگه امکانش باشه .. مثلا اگه طرف آشنات باشه)
من میخام سخن آخر رو بهت بگم :
در مورد سوالاتت :
مطمئن باش هیچ کدوم برتری مطلقی نداره مثلا رنوار کیفیت هندزفری بهتر و عکس و فیلم بهتری داره
ولی در عوض کیفیت صفحه ی 8510 باید بهتر باشه و بدنه ی مقاوم تری داره سیمبین هم هست ...
کلا تو یه چیز این بهتره تو یه چیز اون ... ولی تو همشون به چیز فیلمبرداری برتری اونقدر نیست که
به خاطر اون برتری اون یکی رو انتخاب کنی ... منظورم رو متوجه میشی ؟ یعنی هر کدوم رو بخری
پشیمون نمیشی![]()
![]()
باید بین تاچ الجی و سیمبین و مارک معتبر تر سامسونگ یکی رو انتخاب کنی و شک نکن هر 2
عالین و برتریشون مطلق نیست
البته قیمت کم تر رنوار یه مزیت بزرگه حدود بیش از 100 تومن اختلاف قیمت ... چیز کمی نیست
مگه شما با رنوار کار کردین![]()
شما فيلم برداري i8510 رو نديديد كه ميگيد افت فريم و نويز داره. i8510 تو شب دقيقاً همون 30 فريم فيلم ميگيره و اصلاً نويز هم نداره.يه شب كه رفتم پارك باهاش فيلم ميگيرم براتون آپ ميكنم كه شرايط نوري اون فيلم اولي رو داشته باشه
منم i8510رو بهتون پيشنهاد ميكنم !!! واقعا گوشي خوبيه ؟؟؟
البته نبايد توي شب عكاسي واقعا شفافي رو ازش انتظار داشته باشيد !!!
توي شب به نظر من هيچ گوشي مثل n82 عكس نميگيره !!!
ببین نمونه فیلم رو دیدم هیچ فرقی با هم ندارن اگه قرار باشه ایراد بگیری که الجی خدای ایراده 1.سیستم عامل نداره 2.حافظه داخلی بالایی نداره و کلا نمیتونه داشته باشه(I8510 بعد از آپدیت 32Gb رو هم ساپورت میکنه ) 3.چون جاواست 40 تا تماس رو بیشتر نگه نمیداره 4. برنامه درست حسابی برای کار یا Gps وجود نداره 5.صفحه فقط 0.2 اینچ بزرگتر ولی بجاش 256 هست 6.کنتاک گوشی محدوده و 1000 تا بیشتر نیست 7. رزولیشن غیر استاندارد 240*400 و.....
من نه با i8510 و نه با رنوار کار کردم! از اطلاعاتی که کسب کردم میگم. برادر نخواستم i8510 رو کوچیک کنم. مگه من گفتم بده؟اصلا حرف شما قبول میشه بگین شما با i8510 کار کردین؟؟؟
1. با توجه به قیمتش نیازی نداره (اگه داشت که دیگه با این قیمت عالی بود و بعضی از مورد های بعدی خود به خود حل میشد.) 2. رنوار تا 32 گیگ از همون اول ساپورت میکرد، اثبات شده. 3. این مورد و مورد 6 یه چیز عادی تو بدون سیستم عاملی ها هست. 4. داره. 5. درسته 256 هست ولی با کیفیت هست. (قبولم دارم i8510 کیفیتش بهتره) ولی من هیچ جایی ندیدم (هیچ ریویویی) که بگن مشکلش اینه که 256 هزار رنگ هست! (نه فقط رنوار، هیچ گوشی دیگه ای). 6. گفتم! 7. اتفاقا رزلوشن خیلی خوبی داره! این حداقل رزولوشن برای فول تاچ هست. بهتر از بعضی گوشی های فول تاچه (مثل f480) که رزولوشن گوشی های ساده رو گذاشتن (240 در 320).1.سیستم عامل نداره 2.حافظه داخلی بالایی نداره و کلا نمیتونه داشته باشه(I8510 بعد از آپدیت 32Gb رو هم ساپورت میکنه ) 3.چون جاواست 40 تا تماس رو بیشتر نگه نمیداره 4. برنامه درست حسابی برای کار یا Gps وجود نداره 5.صفحه فقط 0.2 اینچ بزرگتر ولی بجاش 256 هست 6.کنتاک گوشی محدوده و 1000 تا بیشتر نیست 7. رزولیشن غیر استاندارد 240*400 و.....
یه بار هم گفتم: هر کدوم تو رنج قیمت خودشون عالین. علت مقایسه این دو فقط به خاطر دوربینشون هست وگرنه بحث سیستم عامل دار ها جداست.
Last edited by Michael Ropy; 13-04-2009 at 19:21.
این جمله مثل این میمونه که بگی واید غیر استاندارده چون رزولیشن VGA:640x480 پس رزولیشن WVGA:720x480 غیر استاندارده.
این مدل ها هم با این رزولیشن هستند
Samsung M8800 Pixon
Samsung i900 Omnia
Samsung S8300 UltraTOUCH
صفحه نمایش های جدید هم دارن با 480 در 800 پیکسل تولید میشن که ضرب در 2 شده.
اینطور که فهمیدم رزولیشن صفحهrenoir بالا نیست بنا براین کیفیت lcd بالایی نداره.میشه صفحه lcd شو با یه گوشیه دیگه مقایسه کنید؟(چون من عکسها رو اغلب تو گوشیم میبینم کیفیت lcd خیلی برام مهمه)
بین این دو مدل یعنی 8510 و renoir کدوم یکی تنظیمات عکسبرداری پیشرفته تر و بیشتری داره؟
یا حق
Last edited by nokia_6253; 14-04-2009 at 10:50.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)