سلام جناب mirtalasan ببخشید اینجا برایتان پیام میگذارم راستش دربدر دنبال فایل bf2.exe هستیم چون هر چه سی دی میخریم از قبل کرک شده و نمیتونیم ان لاین بازی کنیم ممنون میشویم یکبار دیگه آن راا آپ کنی یک دنیا ممنون
سلام جناب mirtalasan ببخشید اینجا برایتان پیام میگذارم راستش دربدر دنبال فایل bf2.exe هستیم چون هر چه سی دی میخریم از قبل کرک شده و نمیتونیم ان لاین بازی کنیم ممنون میشویم یکبار دیگه آن راا آپ کنی یک دنیا ممنون
salam hatman aval bezar baziyo nasb konam bad
خیییییییییییییییییییییلی ممنون منتظرم
بي صبرانه منتظر اين بازي هستم.اميد وارم اينقد كه ازش تعريف كردن خوب باش و يه بازي در حد اسمش باشه!
دوستان بشتابید تا تموم نشده:
محتوای مخفی: بتا کد
تشکر یادتون نره.
حیف که من با اینترنت زغالی نمی تونم
اما واسه محکم کاری یکی گرفتم![]()
دوباره سلام دوستان
مثل اینکه سایت بالایی بتاکدهاش تموم شده
از آدرس زیر استفاده کنید:
محتوای مخفی: جدید
باید عضو بشید و اکانتتون رو توسط ایمیلتون فعال کنید و سپس کد رو از طریق این سایت دریافت کنین (2 دقیقه بیشتر طول نمی کشه)
دوستانی که دارن بازی می کنن بیان بگن چطوریاست گیم پلی و جزئیات بازی
ممنون![]()
سلام.توی این سایت عضو شدن پولیه.نمی شه به این راحتیها هم عضو شد.باید پول واریز کرد.
نه نه .اشتباه کردم.ببخشید.اون برای یه یه طور دیگشه.از طریق رایگان هم داره.ببخشید
نه پولی نیست
تو اون صفحه ای که باز میشه شما باید روی Register که سمت راسته (سبز رنگه) کلیک کنید، سمت چپی(آبی رنگه) پولی هست.
من خودم عضو شدم
سلام.بچه ها من منظور این وبلاگ رو نمیفهمم.یه چیزی گزاشته واسه دانلود میگه bad company خیلی خیلی حجمش کمه.من دانلود کردم نفهمیدم چیه.کسی فهمید به ما هم بگه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)