آیفون تو ایران این قیمته تو آمریکا 250 تومن هستش
که اونجا اپراتورها با امکاناتی که در اختیار کاربرا میذارن خیلی طرفدار داره نه بخاطر ال سی دیش بخاطر امکاناتش
آیفون تو ایران این قیمته تو آمریکا 250 تومن هستش
که اونجا اپراتورها با امکاناتی که در اختیار کاربرا میذارن خیلی طرفدار داره نه بخاطر ال سی دیش بخاطر امکاناتش
قبول Lcd سونی کنتراست 1000000000000 و تا 1000000000 سال دیگه کس رو دستش نزنه ولی آیا شما کل گوشی رو به Lcd میدونیو خودت میگی کیفیت دوربین نداره . صدا نداره و.. فقط هنگ نمیکنه
این که کارایی نیست گوشی های جدید اونقدر قدرت پردازنده و رامشون بالا رفته که با این برنامه های مسخره و چند تا فیلم هنگ نمیکنه و شما که میگی HTC این گوشی رو نزده پس چرا بعد از این همه مدت سونی دیگه مدل پاکت دیگه ای نزد ؟!؟!؟!
دلیل اینکه HTC اعلام کرد دیگه با سونی کار نمیکنهیک گوشی باید حداقل چندتا از توانایی های کلی رو بپوشنه مثلا یکی سرعت بالا در کنار دوربین قوی و حافظه زیاد و وزن کم و قیمت مناست و....(I900) یکی دیگه صفحه بزرگ و دوربین خوب و اینترفیس زیبا و سرعت خوب و.... (Touch HD) ال سی دی رو چسبیدین ول نمیکنن
![]()
البته آيفون آنلاك حدود 650 دلاره
اگه با نرم افزاراي آيفون كار كنيد شايد نظرتون عوض بشه مثلاً يه نرم اقزاري داره از تو ميكروفونش فوت ميكني فلوت ميزنه !!! يا فوت ميكني شمعا خاموش ميشن يا كجش ميكني شعله شمعا كج ميشه و 24997 نرم افزار ديگه
درسته حسن جان اما آمریکارو گفتم اونجا فقط باید قراردادی بخریالبته آيفون آنلاك حدود 650 دلاره
اتفاقا مشکل اصلیه ایکس وان همین بدنشه...!!!(شکستن جاهای مختلف گوشی)اصلا x1 نگاهش می ارزه به کل گوشیهای ساخت htc . در ضمن این گوشی رو سونی ساخته و اریکسون طراحی کرده htc شاید تا 50 سال دیگه هم به لحاظ طراحی به se نرسه
در ضمن به نظر من طراحی تاچ دایموند از همه پاکت پی سی ها بهتره....!!!
والا سرعت این گوشی که عالیه من که شکایتی ازش ندارم پس تا اینجا شد سرعت و ال سی دی . مسئلهء هنگ نکردن در پاکت پی سی ها بسیار مهمه چون شما با یه بار در اوردن و جا زدن باطری ممکنه ویندوزتون رو از دست بدین پس تا اینجا شد 3 فاکتور مهم . در مورد اینترفیس هم که اینترفیس این گوشی اینقدر جذاب هست که من و شما رو راضی نگه داره این همه پنل های خوب که حتی دارندگان Touch HD هم دوست دارن از اینها رو گوشیشون استفاده کنند پس تا اینجا شد 4 مورد . در باره ء ال سی هم بایست بگم شما 95 درصد از ارتباطی که با گوشی برقرار میکنی از طریق همین نمایشگر هست پس به تنهایی شاخص ارزنده ای به حساب میاد . ببینید بحث سر این نیست که بین این و اون و اون یکی کدوم بهتره من هیچوقت تعصبی نداشتم ولی وقتی چیزی خوب باشه ازش تعریف میکنم ( نه حمایت) چه بسا در دنیای عکاسی هم که تخصص منه همهء برند ها رو داشتم چون اینقدر با هم رقابت دارن یه روز این محبوب میشه 4 روز دیگه اون یکی و مثلا اینکه بگیم CANON بهتره یا Nikon یا سونی اصلا مبنای درستی نداره . من اگه تعصب داشتم روی سونی هیچوقت نمیرفتم Nikon بگیرم چون واقعا سونی در زمینهء دوربین سازی هنوز کم تجربست شاید بعد ها قضیه فرق کنه ولی الان که اینطور هست . در ضمن یادم رفت بگم قیمت X1 به شدت پایین اومده و به 400 دلار قیمت جهانیش رسیده اینم اضافه کنید . شما که میگی X1 نمی ارزه نسبت به قیمتش حالا توجیه کنید که Touch HD با 750 تومن می ارزه یا Xperia با این قیمت ! در مورد وزن و خوش دست بودن هم که هر کس تو دست میگیره میگه عجب لایت و خوش دسته فقط 145 گرم وزنشه که برای یک همچین کلاسی زیاد نیست .
موفق باشید![]()
Last edited by mishen; 20-04-2009 at 23:06.
من بالای 100 تا پاکت داشتم از تیکه تیکه کردن بگیر تا منفجر کردن گوشی برام اتفاق افتاده ولی ندیدم گوشی با در آوردن باتری رامش بپرهو HD اولا مال HTC هست HTC بهترین و با کیفیت ترین پاکت ها رو میزنه اینجور که شما گفتی پس Lcd بقیه پاکت ها سیاه سفیده و X1 رنگی X1 رو من باهاش کار کردم قبول پنل های خوبی داره ولی من از حساسیت صفحش خوشم نیومد و شما میگی هنگ نمیکنه فقط 1 دقیقه بده دست من کاری میکنم با ریست هم به زور بالا بیاد و اگه واقعا فکر میکنی که سرعتش خوبه یک بار با Pro کار کن تا کیف کنی HD هم دوربینش 5 هست هم صفحش 0.8 بزرگنره هم قابلیت هاش بیشتر سنسور و خروجی تلویزیون و.... و من اصلا تعصب ندارم ولی زیر بار حرف زور نمیرم و X1 به نظر من از نظر بدنه خیلی ضعیفه و بدجور آسیب پذیره و به نظر من این گوشی هیچ آینده ای نداره چون ساخت HTC هست و وقتی HTC با سونی بهم زدن یعنی عدم تولید سری جدید و عدم حمایت از سونی و خودت مثال زدی سونی خیلی داره تا به Nikon و Canon برسه و خیلی داره تا به HTC برسه تا بتونه یک پاکت بزنه
خوب شد اینا رو گفتی..... پس همون بهتر که به درد موتوری ها بخوره و تو خیابون ها پشت موتور با آیفونشون پز بدن.......... یعنی کلاس آیفون اینقدر پایین اومده که حالا موتوری ها هم آیفون آیفون میکنن......... تا الان میگفتم هی بدک نیست اما حالا عمرااااااااااااااا
پشت موتور بشینی و آیفون بگیری دستت و توش فوت کنی فلوت بزنه.... چه شود....![]()
وااااااااي بازم اين اومد
Last edited by hasanmotori; 21-04-2009 at 00:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)