چجوریا اجرا میشه ؟
سنگینه یا سبکه engine بازی و fps ?
چجوریا اجرا میشه ؟
خوب خدا رو شکر.
مرسی که خبر دادی.
ما هم شروع کنیم به دانلود...
از دمو ها بهش میخورد بازی سنگینی باشه.چجوریا اجرا میشه ؟
با ادعا سازنده که میگه این بازی نه تنها بهترین گرافیک رو بین بازی های ریسیگ بلکه بین تمام بازی ها را دارا میباشد.
توی کنسول ها هم روی 30 فرم اجرا میشه که با این گرافیک طبیعیه...
Last edited by tonypb; 21-05-2010 at 13:38.
سلام
آقا بازی رو دانلودیدیم نصب کردیم و داریم بازی میکنیم. کرک به هیچ عنوان مشکلی نداره و خدارا شکر راحت و بدون دردسر بازی میشه کرد. بازی همونطور هم که دوستان قبلا اشاره کرده بودند بسیار هیجان انگیز و جذابه گرافیک فوق العاده و گیم پلی بسیار روون و در عین حال هم ساده.(نسبت به بازی های رسینگ روز) . راستی فکر نکنم سیستم سنگینی بخواد من 4670 و 4400 amd و 3 گیگ رم با بالاترین گرافیک و جزییات دارم بازی می کنم. حدود 40 فریم میگیرم. که نسبتا روونه. نکته بسیار بسیار جالبه بازی موده splinte screene که تو این میشه دو نفری روی یک سیستم و یک مونیتور بازی کرد. به اینصورت که مانند بازی های کنسولی تصویر به دوصورت عمودی یا افقی در میاد (بسته به سلیقتون ) و میتونید با دوست یا اعضای خانواده بازی کنید. فکر کنم اولین بار تو تاریخ بازی های رسینگ تو کامپیوتر باشه.
پس بالاخره این بازی هم اومد.
کسی اگه از مغازه های تهران تهیه کرد به هم یه ندا بده تا ما هم تهیه کنیم این بازی رو.
developer حالش خوش بوده ؟
trailer هایی که دیدم گرافیک خوبی داشت ولی نه در حد این حرف ها
بحث گرافیک تو ژانر racing بین دو masterpiece هست که کاملا هم مشخصه کدوم بازی ها هستند
مهم engine بازی رو PC هست و Compatible بودنش با GPU ها
که باید تو اینده ببینم چی میشه
سلام
دوستان یه مشکل . من گیم پد تنظیم کردم. ولی وقتی تک نفره بازی می کنم عمی میکنه اما وقتی می خوایم دونفره بازی کنیم باید با کیبورد بازی کنیم. یکی با جهت ها اون یکی با w s . این باگه یا راه حل داره؟
این امکان جدید نیست. اولین بار تو Need for Speed II تجربه اش کردم. یادش بخیر...
یه سوال دو نفره می تونیم با هم مسابقه بدیم و تنها خدمون دوتا باشیم ...یا نه دو نفره با دوتا ماشین متفاوت تویه پیست با بقیه ماشین ها مسابقه بدیم......یعنی حالت اصلی بازی رو میشه دو نفره به حالت اسپلیت اسکرین رفت !!!!!
آنلاینش چی ؟ میشه با کرکیهاش آنلاینم وارد شد ؟
من هنگ کردم!موندم الآن که ایام امتحاناته اینو بخرم یا اینکه بعد امتحانات این و Blur و ... رو بخرم؟؟ارزش خرید داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)