من نميدونم برند به اين خوبي چرا فقط يه وارد كننده داره توي ايران. ولي اينجور كه پيداست فكر نكنم كاويار بلك هاي وسترن تا 1 ماه ديگه هم سرو كله شون پيدا بشه.
من نميدونم برند به اين خوبي چرا فقط يه وارد كننده داره توي ايران. ولي اينجور كه پيداست فكر نكنم كاويار بلك هاي وسترن تا 1 ماه ديگه هم سرو كله شون پيدا بشه.
من تجربه استفاده از هاردهاي مكستورو داشتم ولي از برندهاي ديگه اطلاعي ندارم .
به نظر من عقل سالم حكم ميكنه آدم سراغ برندي بره كه توي بازار ايران امتحانشو پس داده باشه .
من خودم 10 ساله 2تا هارد مكستور روي سيستمم دارم يكيش 30 گيگ و يكي ديگه 120 گيگ خيلي هم راضي هستم ازشون يعني تا حالا اذيتم نكردن فقط بعضي وقتها هارد 120 يك كمي صدا ميده .
حالا هم كه ميخوام سيستممو ارتقاء بدم ميخوام هارد 1 ترا بايت مكستور با 32 مگ بافر بخرم .
از چند نفر كامپيوتر فروش كه پرسيدم ميگن درسته سامسونگ صداش خيلي كم هست و 3 سال هم گارانتي داره ولي در عوض هاردهاي مكستور هم سرعتشون خيلي بالاتره و 3 سال هم گارانتي دارن و از همه مهمتر امتحان خودشون و توي بازار ايران پس دادن.
در ضمن من تعصبي روي برند مكستور ندارم اگه كسي اطلاعات بهتري راجب هارد 1ترابايت با برندهاي ديگه داره بگه .
سلام دوست عزیز
من هم الان 6 سال است هارد 60 مکستور دارم و راضیم!!اما جدیداً کیفیت این مارک خیلی بد شده و چندتا از دوستای من خریدن اصلاً راضی نیستم!!
بهترین برندهای پیشنهادی به ترتیب اولویت:
1- سامسونگ
2-وسترن دیجیتال
3-سیگیت
من امروز در حالی که دنبال هارد یک ترابایت سیگیت یا وسترن بودم که یکیش رو بگیرم، یهو هارد یک ترابایت سامسونگ F1 گرفتم.103 تومن.
خوبه ؟
تا اینجا که وصلش کردم متوجه شدم صداش از 320 سیگیتی که قبلا داشتم خیلی کمتره.
HD103UJ 002051
مبارک باشه هارد خیلی خوبی خریدید.
وسترن WDC WD10VVS
1 ترابایت 102
چطوره ؟
سلام دوست عزیز
چه خوب خریدی؟!!با ضمانت 3 ساله سام سرویس گرفتی؟آدرس و شماره تلفن مغازه را برای من PM می کنی.
مرسی
من در رابطه با خرید هارد یک ترابایت یک سوال داشتم:
آیا وصل کردن و استفاده کردن از هارد یک ترابایت ربطه به سیستم دارد(رم و سی پی یو و ...) از نظر سرعت انتقال داده ها و شناختن هارد دیدن فیل بر روی هارد و ...؟من به عنوان ذخیره سازی اطلاعات می خواهم از آن استفاده کنم.
من سی پی یو 2 اینتل با رم 512 DDR دارم!هاردمم 60 هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)