eh_graphic خیلی ممنون آفلاین گذاشتم برای شما خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده کنم
eh_graphic خیلی ممنون آفلاین گذاشتم برای شما خوشحال میشم از اطلاعاتتون استفاده کنم
سلام بچه ها
من بتازگي يه جوجه مينا خريدم كه نميدونم از چه نوعيه و آيا حرف ميزنه يا نه؟ چند تا عكس ازش گرفتم آپلود ميكنم ببينيد نظرتون چيه.
فروشنده گفت چون ته حلقش سياهه حرف ميزنه.
راستي حدود 35 تومن هم خريدمش.
ممنونم
![]()
من يه طوطي سبز طوق دار دارم كه وقتي براي آموزش حرف زدن جلوي آينه ميزارمش به آينه پشت مي كنه
لطفا به من بگيد چي كار بايد بكنم؟
سلام اگر طوطيت جيغ مي زنه وحشيه اما اگر فقط گاز مي گيره بهت عادت نداره به وقت نياز داري بستگي به گاز گرفتنشم داره چون اگر گاز بگيره و بكنه و اگر گاز بگيره كه حس كنه تو رو با هم فرق مي كنن
سلام بر دوستان عزيز و پرنده دوست.از اين پس من در خدمت دوستان عزيز هستم در مورد پرندگان زينتي مانند قناري ،مرغ عشق،مينا،كاسكو،و فنچ هر سوالي در اين زمينه داريد از جمله نگهداري و پرورش آنها در خدمتم .![]()
نوشته شده توسط pesare_irani
حدود 2 ماه پيش يه کاسکو خريدم فروشنده می گفت حدوداً 2 سالشه .
دور چشمش سفيده . از همون روز اول قار می کشيد ، از هفته دوم 3 تا کتاب خريدم (کتاب کاسکو 1 و 2 نوشته دکتر مسعود هاشمی و یک کتاب ديگر ) و روش های تربيت کاسکو را از کتاب ها اجرا کردم کمی بهتر شد ولی نمی گذاشت دست بزنم و قار می کشيد.
الان حدود 2 ماه گذشته ولی رفتارش ثبات نداره و يک روز زياد قار می کشه و يک روز کم و حتی غذا هم از دست می گيره ولی از فرداش باز عصبی بازی درمیاره و با گذشت 2 ماه هنوز از من میترسه.
با توجه به داشتن تجربه لطفا منو کمی راهنمايی کنيد. من از خير سخنگو شدنش گذشتم فقط قار نکشه و اهلی بشه...
كسي مي تونه به من بگه كه چه جوري ميشه سن يك طوطي سبز طوق دار را فهميد؟
در باره ي سالم بودنش چطور؟
[b][b][b]وال استريت عزيز شما كتابهاي خوبي را مطالعه كردي اما تربيت كردن كاسكو صبر زياد ميخواد كه بايد با حوصله انجام شود چون اين پرنده يك حيوان هست و درصد هوشش از انسان خيلي پايين تر هست و نبايد توقع داشت كه اين پرنده مانند كودكان خيلي زود همه چيز را بياموزد اما توصيه مي كنم اگر خواستيد بار ديگر كاسكويي بخريد كه قار نزند يا يك كاسكوي 6 تا 8 ماهه بخريد يا يك كسكوي بالغ دست آموز تا اين مشكل براتون پيش نياد.
اما هيچ مشكلي نيست كه راه حلي نداشته باشه.اما چرا كاسكوي شما قار مي كشد به چند دليل اول اين كه به صاحب جديد خودش هنوز عادت نكرده كه به مروره زمان اگر باهاش رفتار درستي داشته باشيد و با صبر تعليماتش را اجرا كنيد كم كم رام و آرام مي شود هيچگاه نبايد كاسكو را مورد تنبيه قرار داد يا ترساندش چون اگر يك بار همچين چيزي از صاحب خودش ببيند تا مدتها در ذهنش باقي خواهد ماند و تا صاحبش و ببيند همان حادثه در ذهنش زنده خواهد شد و براي آنكه به شما بفهماند كه نزديكش نشويد قار مي زند تا شما از اين صدا متوجه بشي و نزديكش نشوي .دليل دوم اين هست كه شما كاسكويي گرفته باشي كه هنوز رام رام نشده باشد و با انسانها هنوز ارتباط بر قرار نكرده باشد به صورت كامل و به همين دليل از شما بترسد و قار بزند.دليل سوم هم اين هست كه كاسكوي شما لوس تربيت شده باشد يعني مانند كودكان هر آنچه را كه مي خواسته با جيغ كشيدن طلب كرده باشد كه صاحب قبليش با اين عمل خواسته هاي او را برآورده كرده باشد.
اما اگر كاسكوي شما مورد اولي باشد بايد خيلي صبورانه و با آرامش باهاش رفتار كني و با همان لحني كه با يك كودك برخورد ميكني با كاسكوي خودت هم همان جور رفتار كني وقتي كه نزديكش ميشي تا قار زد با عزيزم ،جانم نترس ،منم دوستت و اين قبيل كلمات باهاش صحبت كني و به ميوه يا غذايي كه مورد علاقش هست با دست خودت آروم به طرفش ببري تا كم كم به اين طريق بتواني به قول معروف باب دوستي و باهاش آغاز كني .اين پرندگان چون در قفس زاد و ولد نمي كنند و اكثرا تك نگهداري مي شوند به مرور زمان با صاحب خودشون اوخت مي شوند و به صاحب خود عادت مي كنند پس مطمئن باشيد كه با گذشت زمان حتما به شما عادت مي كند فقط بايد اطمينان پرنده را به خود جلب كنيد.
در مورد دوم هم مانند مورد اول رفتار كنيد اما مورد سوم بايد كمي برعكس رفتار كنيد منظورم اين نيست كه با خشونت رفتار كنيد منظورم اين هست كه كمي بي تفاوت نسبت به جيغهاش باشيد و تا جيغ زد فوري اون چيزي رو كه مي خواد در اختيارش نگذاريد تا كم كم از سرش بيوفتد و اون جاي پر رفت و آمد خانه قرار بديد تا از ديدن افراد و تامين نياز پرنده كم كم هم نترس شود و هم اين لوس بازيها از سرش بيوفتد.
حال ببينيد كاسكوي شما از كدام نوع از اين سه مورد هست تا اقدام كنيد براي برطرف كردن مشكلش باز هم مي گويم كه براي تربيت كاسكو بايد صبر زياد داشت مي دانم صدايش خيلي آزار دهنده هست اما بايد باز هم صبر داشت تا به نتيجه رسيد.
اما اون دوست عزيز كه در مورد طوطي سبز سوال كرده بودند .يك طوطي سالم بايد پر تحرك و شاداب باشه در اكثر اوقات و پرهاي شفاف و تميز داشته باشه چشمهاش براق باشه خوب غذا بخوره .هر چه چشمهاي طوطي زرد مايل به نارنجي سير باشه پر سن تر هست و هر چه كم رنگتر باشه جوانتر و پاهاش هر چه صاف و تميز تر باشه و بدون پولك پواك شدن و پرهاي بدنش هم هر چه سيرتر باشه و تميزتر جوان تر هست.
اميدوارم مطالبم براتون مفيد بوده باشد باز اگر سوال ديگري داشتيد در خدمت هستم.
دوستدار شما و پرندگانتان پسره ايراني
سلام به همگي
من احسان گرافيست مهندس كامپيوتر هستم
علاقه مند به حيوانات و مخصوصا پرنده هاي سخن گو هر كس طوطي سخن گوي خوب هر نژادي كه بخواد من دارم و خودم بزرگ مي كنم و زيباترين ها و بهترين ها رو دارم و اينا بچه هاي گل من هستن بيشترشونم دختر خانومن
هر كي هر اطلاعاتي خواست با كمال ميل در خدمتم آي دي و وبلاگ شعرم رو هم براتون مي زارم
![]()
![]()
mohandesss_mikael
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وبلاگ شعرم
سلام
يه آشنابهم سپردهاين قضيه رو رويسايت براش بذارم. پرنده بازه!
يه مرغ مينا داره ميفروشتش. اعجاب انگيزه! هر كلمه رو فقط و فقط سه بار براش بگين تكرارميكنه! فقط سه بار!
قيمتشو گفته300/000 تومن اما ميشه باهاش كنار اومد.
ضمنا ساكن اصفهانم هم من هم صاحب مينا.
كسيخواست خبر بده.
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)