ها ؟ D:
سیو هاتون کار می کنه اگر Cheat و اینا به کار نبرده باشید و گرنه Save بازیتونو نمیشناسه و Corrupt نشون میده موقع Import.
ها ؟ D:
سیو هاتون کار می کنه اگر Cheat و اینا به کار نبرده باشید و گرنه Save بازیتونو نمیشناسه و Corrupt نشون میده موقع Import.
Wrex:
"Anyone who fights us is either stupid or on Saren's payroll. Killing the latter is business. Killing the former is a favor to the universe"
حتما بعد از درگون ايج كه آخراشم دوباره نسخه ي يك رو ميرم تا نسخه ي دوش بياد ! خداييش bioware فوق العادست .
به همه ي كساني كه نسخه ي يك رو بازي نكردن به شدت توصيه ميكنم تا فرصت هست اونو بازي كنن و مستقيم برن رو دو ، در ضمن يادتون باشه Wrex رو زنده نگه دارين
Subject Zero هم خيلي فانه ! تو تريلر معرفيش با استفاده از قدرت هاش دشمنا رو ميبرد هوا يهو يه روبات نسبتا بزرگ اومد كه من گفتم اينو ديگه عمرا نميتونه بلند كنه كه ديدم بردش بالا ! رومانس باهاش هم فكر كنم ارزشش رو داشته باشه چون هار دكور ميزنه !
محتوای مخفی: Subject Zero!
محتوای مخفی: Urdnot Wrex
آخه ممکنه فایل های Xlive بخواد ! نه ؟ها ؟ D:
در کل امیدوارم گیر الکی نده سر سیو وگرنه کلی ضد حال می خوریم
+
من که تو نسخه اول زدم Wrex رو ترکوندم :دي
Last edited by ali_ranger22; 06-01-2010 at 14:49.
توی pc که live نداشت تا اونجا که یادمه !!
من نمیدونم چه خاکی بر سر اون رکس کردم ؟؟!!
نمیدونم کشتمش یا نه !!!
حافظه رو حال کنین
انگار باید دوباره از اول برم.
تازه من احمق رفتم با اون دختره فضایی تریپ لاو برداشتم
حالا باید broke up کنیم شپرد(شفرد) بیچاره اول بازی یه ضد حال بخوره![]()
نه من نشکتمش
اصلا فکرشم نمی کردم اون زنه تو گروه که اسمش یادم نیست بیاد رکس رو بکشه
نمی خواستم بمیره
حداقل در زمینه لاو خوب کار کردیم :دي
Ashly می زنه Wrex می کشه. به هر حال شخصیت های ME 1 اگر زنده مونده باشن به جز Tali و Garrus کسی توی گروهتون نیست. من چند تا Save آماده کردم با انتخاب های مختلف برم ببینم چی میشه.
راستی OXM اولین امتیاز به بازی داده 9.5
Last edited by Optimus Prime; 06-01-2010 at 18:37.
من که میخوام از اول برم، با یه شخصیت جدید تو ME1 اول بازی نمیدونستم چی به چیه، شایدم شخصیت زن گرفتم یادمه یه جایی نوشته بود زن بهتره.
یه چند تا تریلر از بازی الان دیدم واقعا نورپردازی عالی داره باید گفت محشر...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
خب امرو رفتم نسخه یکش رو نصبیدم ببینم چجوریاست و هم اینکه سیوی داشته باشیم همچی زیاد حال نمیده ...دستورات رو خوب عمل نمی کنند
هوش مصنوعیش هم فاز چندانی نداره احتمالا چون من عقب افتادم همچی حسی دارم.
یکمی تو بازی پیشرفت کن میاد دستت منم اوایلش خیلی به دلم نشست حتی میخواستم بیخیالش بشم ولی یکمی که رفتم تازه فهمیدم چی هست، به نظرم MassEffect شروعش خیلی جالب نبود.
اینقدر این تاپیک ترسناکه چون هیچی اطلاعات توش نیست.
راستی یه ویدیو از Miranda Lawson راستی 35 سال داره یعنی از کاراکتر خودمون Sheperd حدود 4 -5 سال بزرگتره.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)