کسی منکر زحمات شما نیست
بابت اسکرین شات ها هم که تشکر ها زیر پستت نشون میده
قضیه dmc هم که من گفتم به نظر من سبک بازی شبیه dmc هستش بقیه هم نظرشون رو بگن
بازم با تشکر از شما
کسی منکر زحمات شما نیست
بابت اسکرین شات ها هم که تشکر ها زیر پستت نشون میده
قضیه dmc هم که من گفتم به نظر من سبک بازی شبیه dmc هستش بقیه هم نظرشون رو بگن
بازم با تشکر از شما
سلام دوست من
تشکر می کنم از شما
منشور من شما نبود
شما یک فرد با شخصیت هستید که زحمات یک نفر رو زیر سوال نمی برید
شما بحث خوبی رو راه اندازی کردید
منظور من از پست کسانی بود که خودشون یک بحث مفید نمی کنن
زحمات یک نفر رو هم زیر سوال می برن
موفق باشید
آقای ali 5260، شما اینجوری از دینتون دفاع می کنین؟
آقای halfilfe اینکه یه عده با اومدن این بازی ناراحت میشن خودش نیاز به قصاص داره. چه برسه به این که پیامبر اسلام(ص) توی بازی باشه.
آقای Masoud King، حرف شما درسته ولی حرف ها باید زده بشه تا نظر همه گرفته بشه و بعد هم حقیقت روشن بشه اینکه پیشوای شما حتی ممکنه تویه بازی باشه شما رو ناراحت نمی کنه؟
دوست من بحث تموم شد دیگه بیخیال شو.نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه پستم هنوز بود برات میذاشتمش تا جوابت رو بگیری.
پس دیگه بیخیال این بحث ها بشیم بهتره.
من نمیدونم چرا این تاپیک اینطوری شده؟
بعضی از PC باز ها از خشم نیومدن بازی برا PC همش میان پرت و پلا میگن!
اصلا چه پیامبر باشه چه نباشه به ما که مربوط نیست!
مگه ما با EA ارتباط داریم؟
اعترازمونم به جایی نمیرسه!
پس ول کنین دیگه حالا چه بیاد چه نیاد به ما مربوط نیستش کار کاره سازنده ی بازیست!
در ضمن بیشتر کسانی که میگن پیامبر و ... خودشون نمیتونن این بازی رو بازی کنن ( چون کنسول ندارن )
من نمیدونم حرص الکی از چیه!
تازه به دوستان هم گیر میدن ( مثل کسی که جواب زحمات یحیی جان رو داد )
خجالت داره دیگه!
حرف شما کاملا درسته.به ما چه.اگه قدرتشو داریم بریم یه بازی بسازیم جوابشو بدیم.ندارید حرف نزنید.
سلام؛
فقط میشه گفت آفرین به همه!
من از روی حرصم از پیامبر دفاع نمیکنم، و چون بلد نیستم یه بازی بسازم دهنمو نمی بندم بشینم یه گوشه، و اگر چون پیامبر تو بازی نیست ما نباید بقیه مردمی رو که بهشون توهین شده نادیده بگیریم، حالا هر کی می خواد تو بازی باشه، در ضمن یا ایها الکنسول داران، لطفا اینقدر اون کنسول تون رو به رخ بقیه نکشین.
وقتی هم یک نفر از کس دیگه دفاع می کنه نباید پستشو پاک کرد
و در آخر ببخشید که حرف زدم، لطفا این پست و بقیه پست ها رو پاک کنید تا بریم سر بحث بازی.
شما چند تا چیز رو مشخص کننوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1-به چه مردمی توهین شده ؟؟؟
2-اخر چی کار کنن پاک کنن یا نکنن؟؟؟ بقیه پست ها رو هم مدیرا باید نظر بدن
3-تمامی این بحث های انحرافی رو متاسفانه متاسفانه برخی از pc باز ها راه انداختن
هنوز که چیزی معلوم نیست پس بهتره تا زمان مشخص شدن اطلاعات بیشتر صبر کنیم![]()
Last edited by shakerifar; 20-07-2009 at 20:02.
عزیز مشکل دفاع نیست.مشکل قدرتش.همه ما بیایم اینجا دفاع کنیم آب از آب تکون نمیخوره.اینجا بحث کردن که باعث نمیشه EA از کارش دست برداره.نوشته شده توسط Electronic Arts EA [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل خداکنه این قضیه نباشه تو بازی چون بازیه توپی به نظر میرسه فک کن بری توی طبقات جهنم چه حالی میده
اگه باشه که نشون میده که اینا تو این بازی به ابراز عقاید خودشون بسنده نکردن بلکه به ادیان و عقاید دیگرانم اونم چه دیگرانی این همه مسلمون توهین کردن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)