ای خدا اندفعه هم گوشی رو نخریدم . رفت تا هفته بعد. کاشکی صفحه اکسپریا رو امنیا داشت. کاشکی میتونستنم صفحه های هردو رو خودم مقایسه کنم........... .چقدر انتخاب بین این دوتا سخته.
ای خدا اندفعه هم گوشی رو نخریدم . رفت تا هفته بعد. کاشکی صفحه اکسپریا رو امنیا داشت. کاشکی میتونستنم صفحه های هردو رو خودم مقایسه کنم........... .چقدر انتخاب بین این دوتا سخته.
Last edited by Amin.M.1986; 20-02-2009 at 23:02.
خب 65k ساپرت کنه...پس چرا انقدر فرق تصویر بین همه ppc ها 6.1 هست؟مثل اینه که رو یه سیستم کامپیوتر هر مانیتری بزاری یه جور نشون بده...هر مانیتوری کیفیتش بیشتره...رزولوشن وقتی بالا تر باشه تصویر بهتره...رزولوشن بیشتر یعنی چنصد سلول رنگی بیشتر...مثل این میمونه که بگی 5 مگا بهتره یا 8 مگا...(البته در مورد دوربین دیجیتال)معلومه 5 بهتره چون اون 8000 پیکسل رنگی داره اما اون 5000 ....فرق میکنه پس...بعد لایت صفحه اکسپریا خیلی قوی تره...دیدم که میگم...رنگ های اکسپریا خیلی قوی و پرنگ هست...در مقابل n96 هم دیدم...در کنار n96 که پادشاه...
شايد اين بدردت بخوره
آخر صفحه هم لينك 2 تا ويدئو هست
ولي اين چيزي كه معلومه x1 در صفحه نمايش كوچكتر پيكسل هاي بيشتري نداره تو اين كه كيفيت بيشتري داره ترديدي نيستکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولي اينكه چقدر در واقعيت فرق دارم بحث جالبيه!
خودم گير شتاب سنجم ! هر رو.ز لعنت مي كنم اين se رو
منم خیلی ناراحتم که شتابستج نزاشته...اخه شتابسنجم میزاشت یه دوربین 5 هم میزاشت دیگه چی کم داشت؟اونوقت بعدیشو چیکار میکرد؟دوربین 8؟
حسام جان اگه رام اکسپریا رو به اخرین ورژن اپدیت کنیم که الان r2a هستش و بعدا قطعا رامهای دیگه ای هم سونی اریکسون برای اپدیت میده میتونه براحتی تا 32 گیگ هم ساپورت کنه.
همین الانشم خیلی سایتا دیدم گفتن 32 ساپرت میکنه...این عکسم همونیه که شما اپلود کردین
من هنوز 16 نگرفتم.8 گزاشتم..1 هفته دیگه برم بگیرم![]()
اولا چرا میزنی؟ دوما خودم میدونم رزولوشن یعنی چی . سوما جواب های شما ربطی به چیزی که من گفتم نداره.نتیجه چیزی که من گفتم این میشه که 256000 رنگ بودن امنیا فعلا مهم نیست چون ویندوز موبایل ساپورتش نمیکنه. دوست خوبم مسیح پرسید از کجا معلوم این حرف درست باشه منم واسه اطمینان مستقیم از مایکروسافت پرسیدم.
Last edited by Amin.M.1986; 21-02-2009 at 08:08.
وقتی پرسیدم ویندوز موبایل 6.5 چند رنگ ساپورت میکنه این شماره رو داد . اگه یکی میتونه بپرسه به ما هم بگه.
You may contact them at: (800) 426-9400, Monday- Friday 6:00 A.M. – 6:00 P.M. Pacific Time
.
1-بک لایت این دو گوشی چقدر با هم فرق میکنه؟
2- یکی گفت بک لایت امنیا تعریفی نداره. درسته؟
البته مطمن باش رزولوشن صفحه چیزی نیست که بخوای چیزای دیگه رو فداش کنی . چون اونقدرا هم به چشم نمیاد . چیزیم نیست که بخوای در اولویت قرارش بدی.
صفحه های امنیا و اکسپریا روی نوشته تفاوت دارن . اما در عمل اونقدرها هم تفاوت ندارن.
من صفحه خیلی برام مهمه . اما بعد از کار کردن با اکسپریا اصلاْ حسرت بالاتر بودن رزولوشنش رو نخوردم.
همونطرور که صفحه ۶۵۰۰۰ رنگ برای ویندوز موبایل کفایت می کنه سایز ۲۴۰*۴۰۰ هم کفایت می کنه.
اینا مشاهدات و نظر شخصی من بود و به همین دلیل هرگز توی انتخابم رزولوشن تصویر جزو اولویتها نبوده و نیست.
البته منظورم از این نوشته این نبود که اسکرین امنیا بهتره . منظورم اینه که باید در عمل دید رزولوشن تصویر چقدر توی کیفیت موثره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)