تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 97 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 965

نام تاپيک: صدای شکم، نفخ و مشکلات مشابه

داره خودمونی میشه orp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض معده

فکر کنم که تو مشکلت از من بد تر بود چون من هر ساعت معدم صدا نمیده ولی هر روز صدا میده حالا یه روز زیاد یه روز کمتر ولی به هر حال واسه منم کم نیست .

لعنت به این زندگی .

2. این کاربر از orp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه htvieq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    در ذهن

پيش فرض

فکر کنم که تو مشکلت از من بد تر بود چون من هر ساعت معدم صدا نمیده ولی هر روز صدا میده حالا یه روز زیاد یه روز کمتر ولی به هر حال واسه منم کم نیست .

لعنت به این زندگی .
    اینقدر قصه نخور رفیق. فقط تو تنها نیستی. این SLZ جرقه های جدیدی رو تو ذهنم فعال کرده فکر کنم بعد از چند سال به یه جاهایی برسم! حیف تا میایم بجنبیم عید میشه و دکترا میرن ددر!!!!!!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

اینقدر قصه نخور رفیق. فقط تو تنها نیستی. این SLZ جرقه های جدیدی رو تو ذهنم فعال کرده فکر کنم بعد از چند سال به یه جاهایی برسم! حیف تا میایم بجنبیم عید میشه و دکترا میرن ددر!!!!!!!!!!!!!!!!
    اره خیلی دمش گرم .

اتفاقا من امروز زنگ زدم وقت دکتر بگیرم گفت خرداد نوبتت میشه گفتم پس واستا تا بیام . به خود دکتر ای میل زدم که کمکم کن - فعلا منتظر جوابم .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

بچه ها یه چیزی یادم اومد. پیشنهاد میکنم اگه میخواهید برید دکتر اول ازش بخواهید براتون آزمایش خونی رو بنویسه که فاکتور IgG رو تست کنه. دوم، آزمایش "کشت کامل مدفوع" هم ازش بخواهید براتون بنویسه. من این آزمایشو ندادم چون دکتره گفت نیازی نیست! چون داری مترونیدازول میخوری و اون همه پارازیت ها رو از بین میبره. ولی شما سعی کنید دکتر رو مجاب به نوشتن این دوتا آزمایش بکنید. اینها احتمالا میتونن تایید کنن که علت بیماری میتونه باکتری یا قارچ یا هر میکروارگانیزم دیگه ای باشه.

6. این کاربر از SLZ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض معده

به دکتره که ای میل دادم گفت اصلا به صدای معده ات توجه نکن - مشکل مهمی نیست - انگار هیچ دکتری راه درمان این مشکل رو نمیدونه همه میپیچونن . اگه خودشون این مشکل رو پیدا کنن میفهمن که این مشکل هست یا نیست . به خدا سرطان بهتر از اینه . خدایا به من سرطان بده این مشکل رو حل کن .
    Last edited by orp; 13-03-2012 at 00:31.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

سلام دوستاي عزيزم. سال نوي همتون مبارك. من هم از بد روزگار با اين مشكل مواجه هستم و كم و بيش به اين صفحه سر ميزنم تا ببينم راه حلي پيدا شده يا نه! به پيشنهاد دوست عز يزمون ميخوام همين چند روزه برم دندون عقلم را كه كاملا نهفته است بكشم البته 3 تاي ديگه را 2 سال پيش كشيده بودم اما اين يكي چون جراحي داشت ميترسيدم ولي اشكال نداره اگه بدونم اين مشكلم حل ميشه سختي اين جراحي مهم نيست. دعا كنيد بعدش كه بخيه هاش را كشيدم مثل اون دوستمون ديگه دلم قاروقور نكنه و بتونم مثل يه آدم عادي هرجا ميخام برم راحت تو جمع بشينم و... نتيجه را بعدا ميام بهتون ميگم دعا كنيد عزيزان-اين مشكل برا يه دختر خيلي سخته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام دوستاي عزيزم. سال نوي همتون مبارك. من هم از بد روزگار با اين مشكل مواجه هستم و كم و بيش به اين صفحه سر ميزنم تا ببينم راه حلي پيدا شده يا نه! به پيشنهاد دوست عز يزمون ميخوام همين چند روزه برم دندون عقلم را كه كاملا نهفته است بكشم البته 3 تاي ديگه را 2 سال پيش كشيده بودم اما اين يكي چون جراحي داشت ميترسيدم ولي اشكال نداره اگه بدونم اين مشكلم حل ميشه سختي اين جراحي مهم نيست. دعا كنيد بعدش كه بخيه هاش را كشيدم مثل اون دوستمون ديگه دلم قاروقور نكنه و بتونم مثل يه آدم عادي هرجا ميخام برم راحت تو جمع بشينم و... نتيجه را بعدا ميام بهتون ميگم دعا كنيد عزيزان-اين مشكل برا يه دختر خيلي سخته

سلام، امیدوارم بعد از جراحی خوب بشی. من که خیلی خوب جراحی شدم اصلا نه درد داشت نه باد کردگی صورت. حتما پیش یه جراح خوب بورو و این لینک رو هم حتما قبل از جراحی بخون. امیدوارم با آنتی بیوتیک هایی که بعد از جراحی میخوری (همون آموکسی سیلین برای حداقل 10 روز) و گذشت حدود دو سه هفته خوب بشی. بازم میگم جراح باید خیلی ماهر باشه. این لینک رو حتما قبل از جراحی بخون و به هرچی گفته عمل کن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه htvieq's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    در ذهن

پيش فرض

کشف جدید : هر روز یک لیوان شیر گرم با عسل ، تا 70 درصد اوضاع رو بهتر میکنه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام به همه دوسنان من 20 سلمه و تازه این صفحه رو خوندم و منم مشکلات شما رو دارم.من 1سال و نیم پیش دل درد و نفخ و دل پیچه شدیدی گرفتم از صبح که از خواب بیدار میشدم تا شب و اینکه بیشتر درو نافم درد میگیره.من پیش یکی از بهترین دکتر های اصفهان رفتم برام آزمایش مدفوع و خون نوشت و بعد از اینکه جواب آزمایش هامو دید گفت ibs دارم و باید خودم ببینم چه چیزهایی برام بده و دوتا قرص داد .من رفتم خونه و دارو هایی که داده بود رو خوردم و تا چند هفته ای خوب بودم ولی بعد دوباره حالم بد شد و از اون موقع تا الان با وجود اینکه هیچی نمیخورم ولی هنوز دل درد و دل پیچه و ... رو دارم.ازتون میخوام بپرسم شماها بوقتی نون و ذرت میخورین خیلی حالتون بد نمیشه؟!!!میدونم که بیشتر غذاها کمی نفخ داره ولی نفخ روده من از این حرفها به رده.راستی شماها کمبود کلسیم شدید نداشتین؟؟؟ تورو خدا کمکم کنین به نظر شما من ibs دارم یا سلیاک یا هردو یا بیماری دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    Last edited by pishi127; 15-04-2012 at 18:15.

پزشک انجمن morsadr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام به همه دوسنان من 20 سلمه و تازه این صفحه رو خوندم و منم مشکلات شما رو دارم.من 1سال و نیم پیش دل درد و نفخ و دل پیچه شدیدی گرفتم از صبح که از خواب بیدار میشدم تا شب و اینکه بیشتر درو نافم درد میگیره.من پیش یکی از بهترین دکتر های اصفهان رفتم برام آزمایش مدفوع و خون نوشت و بعد از اینکه جواب آزمایش هامو دید گفت ibs دارم و باید خودم ببینم چه چیزهایی برام بده و دوتا قرص داد .من رفتم خونه و دارو هایی که داده بود رو خوردم و تا چند هفته ای خوب بودم ولی بعد دوباره حالم بد شد و از اون موقع تا الان با وجود اینکه هیچی نمیخورم ولی هنوز دل درد و دل پیچه و ... رو دارم.ازتون میخوام بپرسم شماها بوقتی نون و ذرت میخورین خیلی حالتون بد نمیشه؟!!!میدونم که بیشتر غذاها کمی نفخ داره ولی نفخ روده من از این حرفها به رده.راستی شماها کمبود کلسیم شدید نداشتین؟؟؟ تورو خدا کمکم کنین به نظر شما من ibs دارم یا سلیاک یا هردو یا بیماری دیگه ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    تشخیص را پزشک معالج شما بر اساس شواهد بالینی و آزمایشات شما می گذارند و کار ما در اینجا گذاشتن تشخیص نیست .
    در IBS درمان با رژیم غذایی خاص و دوری از استرس و مصرف داروهایی که روی سیستم عصبی روده ها تاثیر می گذارند صورت می گیرد . این بیماری اذیت کننده ولی کاملا بی خطر می باشد . نگران نباشید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •