تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 15 اولاول ... 789101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 147

نام تاپيک: راهنمایی در رابطه با دستورات c++

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

جواب سوالای منو ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    آره :دي

درمورد سوال اول فكر نميكنم چاره ي ديگه اي جز دوباره كاري باشه. بخصوص اينكه نميخواي از آرايه استفاده كني
    اينكه در مورد بهينه سازي برنامه هم صحبت كرده اصلا نظري ندارم اساتيد بيان نظر بدن

سوال دوم مشكل محل قرارگيري تابع srand هستش كه غلطه. اينطوري درست ميشه:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    و بقيه برنامه مشكلي نداره

سوال سوم هم مشكل دو تاست. يكي i هستش كه بعد از خروج از حلقه مقدارش 6 شده و وقتي توي مخرج ميذاري عدد اشتباه بهت ميده. ديگه تعريف result بصورت double اما تعريف sum_tru و sum_fals و i كه در مخرج و صورت هستن بصورت عدد صحيحه. حداقل يكي از اين سه تا عدد بايد double تعريف بشه كه شما همشون رو int تعريف كردي

2. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

نه بورلند لازم نداره using namespace std
    برنامه هم اجرا نشد
    ببخشید که شما به جواب سوالاتتون دیر میرسید .

خب من به شما شدیدا پیشنهاد میکنم که از ویژوال استودیو 2005 استفاده کنید چون برنامه نوشتن باهاش خیلی راحته .

راستش من بورلند رو نداشتم که کد هارو اونجا اجرا کنم .

شروع کنید به استفاده از این نرم افزار و اگر به مشکل مشابه مشکلات من برخورد کردید به صفحات اولیه همین تاپیک مراجعه کنید و اونارو برطرف کنید .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

sin2x=2sinxcosx

میتونم از شما خواهش کنم مقاله ای که در رابطه با ساخت پروژه توی vs نوشته بودید رو تو این تاپیک هم قرار بدید .من خودم قبلا از تو یکی از پست های شما دانلود کردم ولی مجددا هر چی گشتم پیداش نکردم که لینکش رو بذارم .

حـــــرفـه ای sin2x=2sinxcosx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

sin2x=2sinxcosx

میتونم از شما خواهش کنم مقاله ای که در رابطه با ساخت پروژه توی vs نوشته بودید رو تو این تاپیک هم قرار بدید .من خودم قبلا از تو یکی از پست های شما دانلود کردم ولی مجددا هر چی گشتم پیداش نکردم که لینکش رو بذارم .
    امر بفرمایید :

کد:

6. 2 کاربر از sin2x=2sinxcosx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

sin2x=2sinxcosx
    سلام. واقعا لطف کردید.ممنونم.

بالاخره رسیدم به فصل آرایه ها
    برنامه1:این مساله را با استفاده از آرایه یک بعدی حل کنید:برنامه ای بنویسید که 20 عدد در محدوده ی 10 تا 100 را بخواند، وپس از هر بار خواندن ، تنها در صورتی که این عدد قبلا خوانده نشده باشد ، آن را در ارایه ای ذخیره کند .که برای این قسمت این برنامه رو من نوشتم :
    کد:

حالا سوال من از اینجا هست که گفته :
    پس از خواندن همه مقادیر ،تنها مقادیر منحصر به فردی را که کاربر وارد کرده است ،چاپ کند.این مساله را برای بدترین حالت که در آن هر 20 عدد متفاوت هستند ، حل کنید.برای حل این مساله ،از کوچکترین آرایه ممکن استفاده کنید .

سوال1 : منظورش از این تیکه سوال چیه؟

برنامه ای بنویسید که ریختن دو تاس را شبیه سازی کند این برنامه باید برای ریختن دو تاس دوبار ازتابع rand استفاده کند.(یک بار برای تاس اول و یک باربرای تاس دوم).سپس مجموع این دو مقدار محاسبه شود.برنامه شما باید دوتاس را 36000 بار بریزد.با استفاده از آرایه یک بعدی ، تعداد دفعاتی را که هر یک از مجموعه های ممکن ، پیش می آیند ثبت کرده و نتایج را به شکل جدولی چاپ کنید.که این برنامه رو نوشتم.
    کد:

سوال1 : بعد خواسته تعیین کنید که آیا تعداد مجموعه های حاصله معقول است یا خیر.(مثلا به 6 طریق ،مجموع 7 حاصل میشود پس تقریبا یک ششم همه پیشامد ها باید 7 باشد.).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

(سیستم رزرو بلیط شرکت هواپیمایی)یک شرکت کوچک هواپیمایی به تازگی برای خودکار کردن سیستم رزرو بلیط خود ، کامپیوتری خریداری کرده است.از شما درخواست شده است که برنامه این سیستم جدید را بنویسید.برنامه شما باید برای هر پرواز هواپیما این شرکت (باظرفیت 10 نفر)جا اختصاص بدهد.این برنامه باید فهرستی از گزینه های زیر را نمایش دهد:
    Please Type 1 for “First Class”
    Please Type 2 for “Economy”
    در صورتی که فرد ،عدد1 را وارد کند ،برنامه باید یکجا در بهترین مکان (first class) (صندکی های 1تا5) و در صورتی که عدد 2 را وارد کند ،یکجا در قسمت اقتصادی (Economy) (صندلی های 6 تا 10 ( اختصاص دهد.برنامه باید بلیطی چاپ نماید که اولا حاوی شماره صندلی وثانیا مشخص کند که در کدامیک از دو بخش First Class یا Economy قرار دارد.
    برای نمایش صندلی های هواپیما از یک آرایه یک بعدی استفاده کنید. مقدار اولیه همه عتاصر این آرایه را برابر با صفر قرار دهید تا مشخص شود که همه صندلی ها خالی هستند.هر گاه یک جا اختصاص داده میشود ، عنصر متناظر با آن را 1 کنید تا مشخص شود که این صندلی دیگر خالی نیست.

البته بدیهی است که این برنامه ، هیچ کاه نباید جایی را که قبلا رزرو شده است به کسی اختصاص دهد.هنگامی که در بخش First Class پر شده باشد، برنامه باید از کاربر سوال کند آیا اختصاص جا در بخش Economy مورد قبول وی می باشد یا خیر (و برعکس).اگر قابل قبول است یک جای مناسب اختصاص دهد و گرنه پیغام زیر چاپ شود:
    “next flight leaves in 3 hours.”

کد:
    میتونم خواهش کنم اگر راه بهتری برای نوشتن این برنامه در نظر دارید ، بهم بگید. چون احساس میکنم خیلی خوب ننوشتمش .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

برنامه ي شما ظاهرن يه حلقه ي بي نهايت داره.من اينطور نوشتم:
    کد:

10. این کاربر از #joker# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

حالا سوال من از اینجا هست که گفته :
    پس از خواندن همه مقادیر ،تنها مقادیر منحصر به فردی را که کاربر وارد کرده است ،چاپ کند.این مساله را برای بدترین حالت که در آن هر 20 عدد متفاوت هستند ، حل کنید.برای حل این مساله ،از کوچکترین آرایه ممکن استفاده کنید .

سوال1 : منظورش از این تیکه سوال چیه؟
    منظور سوال رو بد فهميدي و برنامه رو اشتباه نوشتي.
    تو نبايد انقدر ادامه بدي كه كاربر 20 عدد متفاوت بهت بده بلكه بايد فقط متفاوت ها رو ذخيره كني.
    يعني اگه بعد از 20 بار وارد شدن عدد ،كاربر 15 تا 2 وارد كرده بود و مثلا 4 تا 80 و يه دونه 50 ذخيره هاي تو يك 2 و يك 80 و يك 50 بايد باشن و تمام

منظورش از اين قسمت سوال اينه كه مثلا 10 عددي كه كاربر وارد كرده اينا باشن:
    22 -34- 56-8-22-76-56-10-8-4
    اعداد 22 و 56 و 8 تكرار شدن پس اعدادي كه بايد نشون بدي توي خروجي اعداد ديگه منهاي اينا هستن.

سوال1 : بعد خواسته تعیین کنید که آیا تعداد مجموعه های حاصله معقول است یا خیر.(مثلا به 6 طریق ،مجموع 7 حاصل میشود پس تقریبا یک ششم همه پیشامد ها باید 7 باشد.).
    كافيه احتمال وقوع هر مجموع رو حساب كني مثلا همونطور كه گفتي براي عدد 7 اين احتمال يك ششمه پس اگه عدد مجموع 7 رو 6 برابر كنيم بايد يه عددي نزديك به 100 بشه يعني مجموع پرتاب هات. و اگه واسه تمام اعداد 2 تا 12 (11 عدد ) اين احتمال رو جمع كنيم عدد بدست اومده بايد نزديك 100*11 بشه يعني 1100.
    مثلا فرض كن احتمال اومدن مجموع 1و1 يك در 36 هستش يعني ميشه اينطور گفت كه چون از 36 بار پرتاب 1 بار اومده از 100 بار تقريبا بايد 2 يا 3 بار بياد.
    فك كنم يه ذره بد توضيح دادم گند زدم به سوال !

کد:

12. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال iammahdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

با سلام ...
    من می خوام یه برنامه بنویسم که مثلا" دو تا عدد از کاربر بگیره و در یه آرایه قرار بده و خونه دوم آرایه رو چاپ کنه ؛ اینم بگم که من حدود دو هفتس که دارم با ++ C کار می کنم بنابراین نگین که چرا از آرایه ی پویا و بقیه موارد کار نکردی ، مواد لازمم همین فور و وایل و ایف و ایناست !!!

تو این کدی که من نوشتم ، به جایی که 8 رو چاب کنه 56 رو چاب می کنه ( این 56 کد اسکیشه دیگه ؟ اگه این جور باشه باید مثل ویژال که از تابع char استفاده می شد تو سی هم همین مدلیه اگه هست ، چی می خواد ؟) .
    عکس کد رو گذاشتم ، کدش هم گذاشتم .
    ممنون از همه ی اساتید ...

کد:

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

برنامه ي شما ظاهرن يه حلقه ي بي نهايت داره.من اينطور نوشتم:
    کد:
    من متاسفانه نرسیدم که این مدت اخیر به جواب هایی که لطف کرده بودید داده بودید ، جواب بدم.

#joker#

کجای برنامه من دچار حلقه بی نهایت میشه ، هر چی گشتم متوجه نشدم .چون به هر صورت یه نقطه پایان برای هر قسمت تعریف کردم.

ar@m

كافيه احتمال وقوع هر مجموع رو حساب كني مثلا همونطور كه گفتي براي عدد 7 اين احتمال يك ششمه پس اگه عدد مجموع 7 رو 6 برابر كنيم بايد يه عددي نزديك به 100 بشه يعني مجموع پرتاب هات. و اگه واسه تمام اعداد 2 تا 12 (11 عدد ) اين احتمال رو جمع كنيم عدد بدست اومده بايد نزديك 100*11 بشه يعني 1100.
    مثلا فرض كن احتمال اومدن مجموع 1و1 يك در 36 هستش يعني ميشه اينطور گفت كه چون از 36 بار پرتاب 1 بار اومده از 100 بار تقريبا بايد 2 يا 3 بار بياد.
    فك كنم يه ذره بد توضيح دادم گند زدم به سوال !
    من اینطور از توضیحاتتون برداشت کردم که یه بار احتمال اومدن تاس ها رو در 36 حساب میکنیم یه بار در 100 .

اما این فرمول هایی که توی کدتون استفاده کرده بودید رو متوجه نشدم بر اساس چه منطقی بدست آوردین.

میتونم خواهش کنم نظرتون رو هم راجع به سیستم رزرو هم بهم بگید.
    Last edited by dewdrops; 04-04-2010 at 09:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •