تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 259 اولاول ... 7891011121314152161111 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 2581

نام تاپيک: معرفی گوشی LG KC910 Renoir با لنز 8 مگاپیکسل اشنایدر، صفحه 3 اینچی و امکانات ارتباطاتی کامل

داره خودمونی میشه .::Farshad::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بنا به دلایل نامعلوم؛ به خوابگاه پسران تبدیل گردید !!!

13

درود خدمت شما دوستان عزیز

خوشحال می شم اگه دوستان من رو در انتخاب پیکسون یا رنوار راهنمایی کنند ، به خدا خیلی سر در گم هستم ، به همین دلیل ممنون می شم اگه یه جواب کاملا دندان شکن بدید .

راستی مقداد جان خواهشا اگه در مورد باتری ، این که گفته می شه موقع فیلم برداری چیزی که میگیری و ثبت می شه تفاوت داره ( خیلی فاحشه ، اصلا قضیه چیه ) و همچنین در مورد سرعت گوشی ( حالا که رم انداختی ) توضیح بدی .

سرفراز و پاینده باشید

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض جواب .::Farshad::.

خوشحال می شم اگه دوستان من رو در انتخاب پیکسون یا رنوار راهنمایی کنند ، به خدا خیلی سر در گم هستم ، به همین دلیل ممنون می شم اگه یه جواب کاملا دندان شکن بدید .
    راستی مقداد جان خواهشا اگه در مورد
    1-باتری،
    2-این که گفته می شه موقع فیلم برداری چیزی که میگیری و ثبت می شه تفاوت داره (خیلی فاحشه ، اصلا قضیه چیه)
    3-همچنین در مورد سرعت گوشی ( حالا که رم انداختی ) توضیح بدی .
    سرفراز و پاینده باشید
    جواب دندان شکن نمیخواد مقایسه عکس 8 مگاپیکسلی ها تو پستهای 19و 21و 29و 32و 40 گذاشتم. و علاوه بر اینکه پیکسون چیز اضافه ای هم نسبت به رنوار نداره، وای فای هم نداره.
    فرشاد جون تمام این سوالات تو این تاپیک جواب دادم، البته سوال 3جدید بود.
    1-در مورد باتری پست 36 کامل گفتم با استفاده متوسط 2 روز شارژ نگه میداره.
    2-4 نمونه فیلمبردای تو پست 20 آپ کردم، مطمئن که فیلمبرداری رنوار باکیفیترینه. و تفاوتی در گوشی و کامپیوتر نداره. و کسی که همچین چیزی گفته ندونسته و از خودش گفته. اگه به فیلبرداری پیکسون تو gsmarena دقت کنی پرش های خیلی ریزی داره و لی فیلمبرداری رنوار نرم و بدون پرشه.
    3-سرعت گوشی بعد از رم انداختن هیچ تفاوتی نکرده.

3. 3 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

1

راستی مقداد جان خواهشا اگه در مورد باتری ، این که گفته می شه موقع فیلم برداری چیزی که میگیری و ثبت می شه تفاوت داره ( خیلی فاحشه ، اصلا قضیه چیه ) و همچنین در مورد سرعت گوشی ( حالا که رم انداختی ) توضیح بدی .

سرفراز و پاینده باشید
    ضمن تایید حرف آقا مقداد (رنوار سره به پیکسون) ، من هم هر چیز اضافی ای به ذهنم میرسیده تو این پست گفتم :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد اون تفاوت نمیدونم جریان چیه ، شاید منظورت تفاوت در کادر بندی صفحه ی LCD موقع گرفتن عکس یا فیلم ، و چیزیه که ثبت میشه . اونم چیز مهمی نیست چون نسبت طول و عرض صفحه LCD با چیزی که ثبت میشه تفاوت داره این موضوع پیش میاد . اصلا ولش کن

5. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه .::Farshad::.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    بنا به دلایل نامعلوم؛ به خوابگاه پسران تبدیل گردید !!!

13

ممنون از دوستان خوبم

اینطور که من فهمیدم ، مشکلش عدم تناسب وضوح سنسور دوربین با رزولوشن صفحه نمایش است که همواره و در حالت تمام صفحه بخشی از تصویر که در نتیجه پایانی ثبت می شه در هنگام عکاسی دیده نمی شه ، که اینم مشکل خاصی نیست ( اون چیزی که ما می خوایم می گیره ، حالا اگه بیشترم می گیره ، دستش درد نکنه )

ولی یه مشکلی دارم و اونم اینه که زنگ زدم به نمایندگی اصفهان ، ولی اونا گفتند که هفته آینده گوشی رو می یارند ، ولی من هفته دیگه می خوام برم مسافرت و تهران هم نمی تونم بیام ، نمی دونم چه کنم

7. 2 کاربر از .::Farshad::. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض GPSed

اینم یک برنامه جی پی اس دیگه برای گوشی های جاوا. اینو تازه پیدا کردم. اونطور که من فهمیدم میتونید مکانها رو خودتون تعیین کنید یه چیزی تو مایه های کالیبره کردن نقشه. 2 تا نسخه داره پرو و مجانی. فرق پرو با مجانیش زیاد نیست و امکانات مهم رو که باید یک جی پی اس داشته باشه در نسخه مجانیش هم وجود داره.

یک چیزه دیگه که ازش فهمیدم اینه که هر جا که باشید میتونید عکس بگیرید و روی نقشه سوار کنید.

برید اینجا و خودتون دانلود کنید.
    کد:
    خبرشو بدید بگید که چطوری برنامه ایه. من خودم گوشیه جاوا ندارم نمیتونم امتحان کنم. راستی برای گوشی های دیگه هم هست. سیمبین و ویندوز موبایل.

9. 5 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

مقداد جان اگه مقدور هست این برنامه ای که آوا جان دادن تست کن! یکی از فرق های نسخه مجانیش با حرفه ایش ساپورته که نمیخوایم!

11. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض We-Travel

We-Travel همراه با نقشه ایران و فایل صوتی اونم مجانیییییییی

این برنامه رو هم تازه پیدا کردم و طبق معمول چند نفر خبره باید تست کنند و نتیجه رو بگن. در توضیحاتش گفته که این برنامه بصورت آفلاین کار میکنه و احتیاجی به اینترنت نداره. صدای مرد و زن رو هم موقع نشون دادن راه داره و خودتون میتونید بعدا اونو بهش اضافه کنید چون خود برنامه صدا نداره اما فایلا هاشو گذاشتند تا اگر کسی خواست بعدا نصب کنه.

نقشه ایران رو هم از بین نقشه هایی که واسه دانلود گذاشته میتونید دانلود کنید. اونطور که گفته میشه این نقشه ها رو کاملتر هم کرد. اگر هر کسی نقشه شهر خودش رو برای این برنامه کالبره بکنه یک نقشه کامل از ایران رو میتونید داشته باشید.

برنامه هم مجانیههههههههههههه. اینم سایتش بقیه شو خودتون بخونید و پیگیری کنید.
    کد:
    نزدیک بود یادم بره ها ... میتونید برید اینجا
    کد:
    نقشه شهرتون رو با کامپیوتر کامل کنید و کوچه و اینهاشو بزارید بعد export کنید و به نقشه ها اضافه کنید.

Last edited by Ava UK; 07-03-2009 at 11:07.

13. 6 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چقدر عالی ،Ava UK جان دستت درد نکنه بابت نقشه ها ،
    امیدوارم کار کنه .
    Last edited by shahab_f; 07-03-2009 at 16:19.

15. 3 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

VGPS یک برنامه جی پی اس دیگه است و مجانی هم هست. با گوشی های تاچ هم کار میکنه و در مشخصاتش نقشه های برنامه Garmin رو هم داره.

زیاد توضیحاتشو نخوندم. اگر خواستین خودتون برید اینجا بخونید و بدانلودید.
    کد:

17. 3 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال meghdaad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران اقدسیه

پيش فرض Ava UK

سلام Ava UK ممنونم برای معرفی این سایت ها و خیلی هم خوب توضیح دادی
    تو این سایت رفتم
    کد:

و فایل gpsed.jar دانلود کردم حجمش 211 کیلوبایت بود شرکت عرضه کننده SHAPE ورژن 3.5 بعد از نصب سرچ میکنه که GPS پیداکنه ولی پیدا نمیکنه بعد میگه دباره سعی کنید ولی بازم نمیتونه پیدا کنه.
    بعد به این سایت رفتم
    کد:

تو قسمت Candidate 15 فایل rc15.zip دانلود کردم تو این قسمت ایران وجود نداره، حجمش 478 کیلوبایت بود که داخلش 2 تا فایل بود WeTravel.jar و WeTravel.jad که WeTravel.jar نصبش کردم اونیکیم نصب شد، که عرضه کننده خود سایت بود ورژن 00.02.13 که بعد از نصب به وای فای میرفت که ردش کردم رفت تو نقشه خوان ولی مینیویسه نقشه ای پیدا نکرده و همون منویی داره که پست 107 هست.

بعد از قسمت candidate 10 فایل Red-FS.v00.02RC10.zip دانلود کردم تو این قسمت ایران وجود داره، حجمش 265 کیلوبایت بود که داخلش 2 تا فایل بود WeTravel.jar و WeTravel.jad که WeTravel.jar نصبش کردم اونیکیم نصب شد، که عرضه کننده خود سایت بود ورژن 00.02.10 که بعد از نصب به وای فای نرفت سریع رفت تو نقشه خوان ولی مینیویسه نقشه ای پیدا نکرده و همون منویی داره که پست 107 هست.

بعد Maps-iran.zip دانلود کردم داخلش فایل جاوا وجود نداره و باید فایل های مربوط به کد گذاری نقشه ایران باشه که یه برنامه نویس جاوا میتونه فایل نقشه تهران و این کدها با هم هماهنگ کنه.
    بعد Red-iran.v00.02RC10.zip دانلود کردم که حجمش 3 مگابایت ورژن 00.02.10 بود که حتما فایلهای کدگذاری نقشه ایران هم داخلش هست ولی مشکل باز هم نبود نقشه داخل نرم افزاره.

این سایت خیلی کامله اگه یکی وارد به نرم افزار جاوا باشه و از GPS سر در بیاره از همین سایت میتونه GPS موبایل راه بندازه و فکر نکنم سایتی از این سایت پیشرفته تر وجود داشته باشه.
    بعد این سایت رفتم
    کد:

سایت خیلی جالبیه نقشه خیابونهای تمام شهر های کشور ها داره مثل گوگل استریت میمونه تهران از اونجا پیدا کردم اکسپورت کردم و یه فایل عکس داد حالا نمیدونم با این فایل عکس چیکار کنم.

فایل عکس کامل نقشه تهران میشه با پسوند jpgو یا هر پسوند عکس دیگه ای پیدا کرد به نظرم مشکل اینجاست که چطور میشه نقشه تهران به نرم افزار GPS نقشه خوان منتقل کرد.

بعد به این سایت رفتم
    کد:

فایل VGPS.zip دانلود کردم داخلش 2 تا فولدر وجود داره که بعد از نصب VGPS179 ایراد داشت وارد نمیشد ولی VGPS نصب شد و اجرا هم شد ولی نقشه جاده های کوبا داخلش بود.

حتما خبر دارید که رهیاب برای موبایل های GPS دار نرم افزار جاوا تولید کرده ولی چون حجمش 10 مگابایته نمیشه رو گوشی های ال جی و سامسونگ نصب بشه. و در توضیحاتش گفته شده فقط در گوشی های سیمبین نصب میشه و در گوشیهای جاوا عملیات نصب پیچیده است. رهیاب نرم افزار جاوایی تولید کرده که در گوشی های جاوا نصب نمیشه زحمت کشیده، اینم از نرم افزار ساختن رهیاب ناشی (این ناشی بودن بی دلیل نیست)، جاوایی که با جاوا مشکل داره، تازه قفل هم روش گذاشته، دلیل ناشی بودن: حتما از همین نرم افزارها استفاده کرده یا یه نرم افزار خارجی بدبخت قفلش شکسته بعد انتظار داره قفل نرم افزارش نشکنن.
    اینم فروشندش:
    کد:

به صورت ساده برای ال جی 2 فایل لازمه یکی نقشه خوان GPS و یکی هم نقشه تهران و یا هر شهر دیگه که هر دو حجمشون کمتر از 3 مگابایت باشه که با نصب یکی، دیگری هم نصب بشه و یا اگه یه فایل بود باید حجمش کمتر از 3 مگابایت باشه که همچین چیزی فکر نکنم ساخته شده باشه.
    بازم ممنونم از زحمات Ava UK

19. 4 کاربر از meghdaad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •