تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 45 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 446

نام تاپيک: Street Fighter IV

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

بچه ها واقعا اجراي فنون بازي حال ميده نكات ظريفي هست كه رعايت كردن و مرام گذاشتن اين ها رو فقط از ژاپني ها سراغ دارم انصافا چيز تكميلي هست اين بازي واقعا سنگ تموم گذاشته بازي كوچكترين ايرادي نداره تنها ايرادش همون دو بعدي بودن فايتينگش هست. همين فقط همونطور كه گفتم يه بازي سليقه اي هست هركسي براي اين جور بازي ها وقت نمي ذاره من سال 97 اينا راهنمايي مي خوندم اون موقع كنسول PS1 بود ما هم كه غير از سگا و ميكرو كنسول ديگه اي براي بازي نداشتيم كامپيوتر خانگي هم اون موقع ها زياد نبود. بعد و قبل رفتن به مدرسه مي رفتيم كلوپ گيم تماشا مي كرديم من بيشتر رزيدنت ايول رو مي ديدم و فوتبال WE كلا با همون تكن هم حال نمي كردم. ولي معتقد بودميك بازي بي نقص هستند واقعا ژاپني ها استاد اين جور بازي ها هستند اين استريت فايتر هم با اينكه واقعا محدوده بازي ولي تمامي نكات بازي رعايت شده تنظيمات راحت دكمه هاي گيم پد يا تنظيمات گرافيكي حرفه اي براي بهترين خروجي اينا قدرت يك شركت رو نشون ميده كه من فقط از كمپاني هاي اعجوبه اي مثل كپكام سراغ دارم

2. 3 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mosolim's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

سلام
    من بالاخره بازی رو گرفتم . در اول باید بگم که این بازی حرف نداره و تو سبک خودش یه شاهکاره و ما pc بازها نمردیم و یه بازی این سبکی برای ما هم ریلیز شد. capcom دستت درد نکنه. دوم اینکه آقا ما هیچ کدوم از این مشکلات رو که دوستان دارن د من ندارم در مورد تصویر اول به صورت پنجره بود وقتی رفتم تو بازی تو منوی PC setting گزینه فول اسکرین رو روشن کردم و خیلی جالب تمام صفحه اجرا میشه بدون مشکل . من گرافیک رو هم تا بالاترین حد ممکن بالا بردم که واقعا بازی زیبا شد و لذت بخش. درمورد فن هم باید بگم من تو همون مبارزه اول تونستم کمبو بزنم. با ترکیب دکمه ها و جهت ها میشه کمبو و فن اجرا کرد. فقط یه خورده کار میبره. البته من با جوی استیک بازی میکنم. در واقع باید همچین بازی رو با جوی استیک بازی کرد. در کل خیلی زیبا کار شده و به نظر من هیچ نقصی نداره و هیچ ایرادی به بازی نمیشه گرفت. همه چیش بیسته. (نظر شخصی)

4. این کاربر از mosolim بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

بابا اصلا ESRB بهش T داده یعنی برای بالای 13 سال
    ESRB به فوتبال +3 سال میده گل پسر !

آخر فروم باز saeed_cpu_full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

اينم راهنمای‌ بازی‌از سايت بازی‌ سنتر ...

کلا این بازی بیشتر سعی داشته طرفدارای قدیمیشو راضی کنه و اکثر کسایی که قبلا SF بازی میکردن با این فن ها آشنایی کامل رو دارن...حالا این وسط اگه کـسـی بخواد تازه شروع کنه باید بره اینا رو یاد بگیره.
    -------------------------------------
    خوب ببینید SF کلا 6 تا حرکت اصلی داره که عبارتند از:
    Light Kick: LK لگد ضعیف
    Medium Kick: MK لگد معمولی
    Heavy Kick: HK لگد قوی
    Light Punch: LP مشت ضعیف
    Medium Punch: MP مشت معمولی
    Heavy Punch: HP مشت قوی

خوب حالا تو این Guide اگه مثلا زده بود این یعنی Light Punch
    یا مثلا یعنی Medium Kick
    حالا شما باید برید توی قسمت Controls ــه Option ببینید دکمه ها چه جوری تنظیم شدن...

اکثر این Combo ها با جهت دادن به D-pad(دکمه های جهت دار) صورت میگرن که کلا این حرکــات SF بر پایه ی ربع دایره - نیم دایره تعریف شدن.برای مثال اگه با Ken بخواید Fireball (توپ آتشین!) بندازید باید این کارو بکنید...

خوب حتما دفعه ی اول که اینو می بینید فــک میکنید که بایر 4 تا دکمه رو بزنید ولی اینجوری نیس.. فقط کافیه یه ربع دایره بزنید روی Dpad که این ربع دایره تون شروعش از پایینه و در جهت راست تموم میشه...سریع انگشتتونو توی این مسیر بچرخونید...و بعد یه Punch (حالا LP یا MP یا HK فرقی نمیکنه کدوم باشه) بزنید.امیدوترم زیاد گیج نشده باشید
    کلا سعی کنید اول با کاراکترایی مثل Ryu یاKenشروع کنید و توی بخش Challenge Mode خوب تمرین کنید باهاشون.واسه بقیه کاراکترها هم از همون جا که اول گفتم کمک بگیرید.
    سعی هم نکنید که با تند تند فشاردادن دکمه ها بازی کنید...با فــکــر بازی کنید!
    البته اینم بگم که مشکل اصلی شما همون دسته ی X360 هس..تقریبا با D-pad ــه اون هیچ کاری نمیشه کرد.
    Last edited by saeed_cpu_full; 05-07-2009 at 14:14.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

کنترل بازی توی pc با دسته چجوریه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

با دسته مخصوصا با فايت پد بسيار خوبه ...

پروفشنال mohammadaliarmin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

13

ESRB به فوتبال +3 سال میده گل پسر !
    من منظورم از این حرف این بود که بازی بچه گونه نیست

تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    توی هارد كامـپـيـوتـر!!

پيش فرض

دوستان موفق شدم چندين كمبو رو روی يك فرد در يك زمان اجرا كنم
    اين كار با Akuma و Sakura خيلی راحت تر از بقيه هست ...

اين بازی رو هم با Tekken مقايسه نكنيد سبك اين دو بازی مختلف هست !!
    مثلا توی‌ استريت فايتر شما بايد از چندين كمبوی مختلف استفاده كنيد ولی‌ توی Tekken ميتونيد با 4 تا لگد زدن هم حريف رو جمع كنيد !
    توی استريت فايتر شما چندين دكمه رو ميزنيد و بعد به تماشای كمبویی كه زديد مينشينيد ولی توی‌ Tekken بايد دكمه هارو در زمان خاص بزنيد
    يا ميتونيد يه كمبو رو نصفه و نيمه ول كنيد ( مثل كمبو های كينگ )
    توی استريت فايتر مبارزه ها حتی از راه دور هم ادامه داره مثل زدن فايربال يا كمبو های ديگه ولی توی Tekken روی مبارزه ی نزديك خيلی
    كار شده ... يا شايد كاراكتر های استريت فايتر از نظر يكی‌ مسخره باشه ولی من جنگيدن يك پاندا يا يه تنه ی درخت رو مسخره ميدونم !!

هر كدوم از اينا ممكنه واسه يكی نقاط ضعف باشه واسه يكی‌ نقاط قوت ... سليقه ها متفاوته

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

عاليه من با دسته XBOX360 بازي مي كنم فوق العاده حال ميده.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان موفق شدم چندين كمبو رو روی يك فرد در يك زمان اجرا كنم
    اين كار با Akuma و Sakura خيلی راحت تر از بقيه هست ...

دقیقا منظورت چیه ؟! روی Zangief خیلی راحت میشه 2 بار Ultra زد ! حتی Super هم مشه زد چون Zangief زیادی غوله !

من منظورم از این حرف این بود که بازی بچه گونه نیست
    من چپکی متوجه شدم !

13. این کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •