تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 24 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 232

نام تاپيک: LG W2261v

داره خودمونی میشه Y A S H A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دو مشكل عمده با w2261v
    1. در هنگام گرفتن تصوير از كابل dvi رزولوشني بالاتر از 1024*1280 را نميتوانم بگيرم و پيغام عدم ساپورت كارت گرافيك ميدهد (كارت گرافيك من geforce 5200 128mb) در صورتي كه با مانيتور aoc 2231 با همين كارت گرافيك تا رزولوشن 1680 را از طريق كابل dvi داشتم ؟
    2. هنگام اتصال xbox 360 از طريق كابل hdmi به مانيتور صدا ندارم؟
    اگر دوستان در اين دو مورد بالا تجربه اي دارند خواهشمندم راهنمايي فرمايند.

دوست عزیز من باز با گرافیک 5200 اصلا dvi رو نمیشناسه !! مجبور شدم 4000 mx بزارم

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

در خصوص نداشتن صدا از خروجي هدفون w2261v با استفاده از كابل hdmi و xbox 360 چطور ؟ براي اين مشكل كسي راه حل ندارد؟

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دو مشكل عمده با w2261v
    1. در هنگام گرفتن تصوير از كابل dvi رزولوشني بالاتر از 1024*1280 را نميتوانم بگيرم و پيغام عدم ساپورت كارت گرافيك ميدهد (كارت گرافيك من geforce 5200 128mb) در صورتي كه با مانيتور aoc 2231 با همين كارت گرافيك تا رزولوشن 1680 را از طريق كابل dvi داشتم ؟
    2. هنگام اتصال xbox 360 از طريق كابل hdmi به مانيتور صدا ندارم؟
    اگر دوستان در اين دو مورد بالا تجربه اي دارند خواهشمندم راهنمايي فرمايند.
    1.مشکل فقط قدیمی بودن ورژن نرم افزار کارت گرافیک است.من با ورژن 163 تونستم تا رزولیشن 2048 در1536 رو داشته باشم .البته کارت گرافیکم هم fx5500 هست.
    2.یک کابلی داخل جعبه ی xbox هست که میتونی با تبدیل صدای 1به 2 اونو به اسپیکر وصل کنی و حالشو ببری.
    هر سوالی بود در خدمتم.
    میتونی بهم pm بزنی
    Last edited by SamGun; 01-05-2009 at 19:41.

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

دوست عزیز من باز با گرافیک 5200 اصلا dvi رو نمیشناسه !! مجبور شدم 4000 mx بزارم
    شما درایو کارت گرافیکتو آپدیت کن درست میشه داداش

داره خودمونی میشه Y A S H A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما درایو کارت گرافیکتو آپدیت کن درست میشه داداش

عزیز کارت گرافیک من هیچ دراور به جز خودش بهش نمیخوره بقیه این ارور میده موقع نصب

English | Active member godfather_mk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

1.مشکل فقط قدیمی بودن ورژن نرم افزار کارت گرافیک است.من با ورژن 163 تونستم تا رزولیشن 2048 در1536 رو داشته باشم .البته کارت گرافیکم هم fx5500 هست.
    2.یک کابلی داخل جعبه ی xbox هست که میتونی با تبدیل صدای 1به 2 اونو به اسپیکر وصل کنی و حالشو ببری.
    هر سوالی بود در خدمتم.
    میتونی بهم pm بزنی
    دوست عزيز من ميخوام بدونم اين خروجي هدفن روي مانيتورw2261v كه براي خروجي صدا از كابل hdmi تعبيه شده براي من كار نميكنه يا بقيه دوستان نيز از اين خروجي صدا در يافت نميكنند(خلاصه اينكه خروجي هدفن من چرا با استفاده از كابلhdmi صدا ندارد؟)

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

سلام دوستان. خسته نباشید
    من مانیتورم LG F700P هست.میخاستم 2261 بگیرم.به نظرتون این 2261 از این F700p خودم میتونه بهتر باشه؟؟؟؟
    واسه من 85 هرتز هست و این 2261 /60 هرتز.اصلا هر چی هرتز بالاتر باشه چه مشخصه ای بهتر یا بدتر میشه؟ نمیدونم این هرتز چیه.
    در کل چون من تو کار های حرفه ای عکاسی هستم به نظزتون میتونه جوابگوی کارای من باشه یا حداقل مثل همین مانیتور F700P باشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید.

آخر فروم باز ebinem173's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در حال حاضر قیمت w2261v تو بازار چنده؟
    کارت گرافیک من 8600 gts هست و hdmi نداره ولی 2 تا dvi داره
    اگر این مونیتورو بخرم حتما باید کارتم رو هم از نوع hdmi دار باشه تا بهترین کیفیت رو بگیرم با اینکه با تبدیل dvi به hdmi تفاوت کیفیتی وجود نداره؟
    آیا مانیتور دیگه ای پیشنهاد میکنید که هم 1080p باشه و هم قیمت مناسبتری داشته باشه؟ البته ترجیحا 22 اینچ کمتر نباشه

تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

4

دوست عزيز من ميخوام بدونم اين خروجي هدفن روي مانيتورw2261v كه براي خروجي صدا از كابل hdmi تعبيه شده براي من كار نميكنه يا بقيه دوستان نيز از اين خروجي صدا در يافت نميكنند(خلاصه اينكه خروجي هدفن من چرا با استفاده از كابلhdmi صدا ندارد؟)
    من تست کردم خیلی خوب کار میکنه.ممکنه صدا از مانیطور کم باشه شما فکر کنی صدا نداره.
    دکمه ی fun سمت راست مانیتور رو بزن برو رو عکس speaker و بعد صدا رو بزار رو 100 درست میشه.
    عزیز کارت گرافیک من هیچ دراور به جز خودش بهش نمیخوره بقیه این ارور میده موقع نصب
    من خودم قبلا این کارتو داشتم میدونم چی به چیه !!!
    شما چه ورژنی از انویدیا رو ریختی و همین ارور رو داده ؟؟؟
    service pack ویندوزت چنده ؟؟
    سلام دوستان. خسته نباشید
    من مانیتورم LG F700P هست.میخاستم 2261 بگیرم.به نظرتون این 2261 از این F700p خودم میتونه بهتر باشه؟؟؟؟
    واسه من 85 هرتز هست و این 2261 /60 هرتز.اصلا هر چی هرتز بالاتر باشه چه مشخصه ای بهتر یا بدتر میشه؟ نمیدونم این هرتز چیه.
    در کل چون من تو کار های حرفه ای عکاسی هستم به نظزتون میتونه جوابگوی کارای من باشه یا حداقل مثل همین مانیتور F700P باشه؟

ممنون میشم راهنمایی کنید
    مسلما یک مانیتور LCD خیلی بهتر و پر کاربرد تر از یه CRT هست .در حال حاضر W2261v یکی از بهترین مدلهایی بوده که من تاحالا باهاش کار کردم.در مورده هرتز هم باید بگم که تغریبا با 85 برابره چون من کوچکترین لرزشی رو توش احساس نمیکنم.
    در مورده کارشما با عکس کمی قضیه فرق میکنه چون این مانیتور از سیستم 16:9 استفاده میکنه در اکثر مواقع تصاویری کشیده وپهنی رو به شما ارائه میده و ممکنه شما رو از خریدش پشیمون کنه!!!
    شما واسه کار با عکس میتونید از مانیتور هایی با سیستم 16:10 استفاده کنید که خیلی بهتر هستند.ولی دیگه قابلیت FULL HD رو نخواهند داشت.
    من تائیدش میکنم و مطمئنم از خریدش لذت میبرید.
    در حال حاضر قیمت w2261v تو بازار چنده؟
    کارت گرافیک من 8600 gts هست و hdmi نداره ولی 2 تا dvi داره
    اگر این مونیتورو بخرم حتما باید کارتم رو هم از نوع hdmi دار باشه تا بهترین کیفیت رو بگیرم با اینکه با تبدیل dvi به hdmi تفاوت کیفیتی وجود نداره؟
    آیا مانیتور دیگه ای پیشنهاد میکنید که هم 1080p باشه و هم قیمت مناسبتری داشته باشه؟ البته ترجیحا 22 اینچ کمتر نباشه
    هیچ مشکلی نداره .لازم نیست خرج اضافی کنید و کارت گرافیک دیگه ای بخرید.چون تفاوت محسوسی رو نخواهید دید.
    در حال حاضر تنها مانیتور FULL HD همین 2261 هست و یک مدل هم سامسونگ که فکر میکنم هنوز وارد ایران نشده.فعلا بهترین قیمت رو نسبت به کارایی رو همین W2261V داره.
    Last edited by SamGun; 02-05-2009 at 09:57.

10. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Masoud.Neshat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بعد از 3، 4 روز استفاده از LG W2261V در حد 20 30 ساعت، باید بگم کاملا راضیم فقط مشکل زاویه دید عمودی وجود داره که عملا مشکل همه LCD هاست. تا وقتی پاش نشستی مشکلی نیست؛ مشکل زاویه دید عمودی وقتیه که میخام رو تختم که چند متر اونطرف تر مقابل کامپیوتره دراز بکشم فیلم ببینم. ( کارتون بیشتر اونم ژاپنی مثل Cowboy Bebop یا RahXephon یا Neon Genesis Evangelion یا... هیچ ربطی نداره، هیچی اصلا).

12. 2 کاربر از Masoud.Neshat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •