دوست عزیز من باز با گرافیک 5200 اصلا dvi رو نمیشناسه !! مجبور شدم 4000 mx بزارم
دوست عزیز من باز با گرافیک 5200 اصلا dvi رو نمیشناسه !! مجبور شدم 4000 mx بزارم
در خصوص نداشتن صدا از خروجي هدفون w2261v با استفاده از كابل hdmi و xbox 360 چطور ؟ براي اين مشكل كسي راه حل ندارد؟
1.مشکل فقط قدیمی بودن ورژن نرم افزار کارت گرافیک است.من با ورژن 163 تونستم تا رزولیشن 2048 در1536 رو داشته باشم .البته کارت گرافیکم هم fx5500 هست.
2.یک کابلی داخل جعبه ی xbox هست که میتونی با تبدیل صدای 1به 2 اونو به اسپیکر وصل کنی و حالشو ببری.
هر سوالی بود در خدمتم.
میتونی بهم pm بزنی
Last edited by SamGun; 01-05-2009 at 19:41.
شما درایو کارت گرافیکتو آپدیت کن درست میشه داداش
عزیز کارت گرافیک من هیچ دراور به جز خودش بهش نمیخوره بقیه این ارور میده موقع نصب
![]()
دوست عزيز من ميخوام بدونم اين خروجي هدفن روي مانيتورw2261v كه براي خروجي صدا از كابل hdmi تعبيه شده براي من كار نميكنه يا بقيه دوستان نيز از اين خروجي صدا در يافت نميكنند(خلاصه اينكه خروجي هدفن من چرا با استفاده از كابلhdmi صدا ندارد؟)
سلام دوستان. خسته نباشید
من مانیتورم LG F700P هست.میخاستم 2261 بگیرم.به نظرتون این 2261 از این F700p خودم میتونه بهتر باشه؟؟؟؟
واسه من 85 هرتز هست و این 2261 /60 هرتز.اصلا هر چی هرتز بالاتر باشه چه مشخصه ای بهتر یا بدتر میشه؟ نمیدونم این هرتز چیه.
در کل چون من تو کار های حرفه ای عکاسی هستم به نظزتون میتونه جوابگوی کارای من باشه یا حداقل مثل همین مانیتور F700P باشه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
در حال حاضر قیمت w2261v تو بازار چنده؟
کارت گرافیک من 8600 gts هست و hdmi نداره ولی 2 تا dvi داره
اگر این مونیتورو بخرم حتما باید کارتم رو هم از نوع hdmi دار باشه تا بهترین کیفیت رو بگیرم با اینکه با تبدیل dvi به hdmi تفاوت کیفیتی وجود نداره؟
آیا مانیتور دیگه ای پیشنهاد میکنید که هم 1080p باشه و هم قیمت مناسبتری داشته باشه؟ البته ترجیحا 22 اینچ کمتر نباشه
من تست کردم خیلی خوب کار میکنه.ممکنه صدا از مانیطور کم باشه شما فکر کنی صدا نداره.
دکمه ی fun سمت راست مانیتور رو بزن برو رو عکس speaker و بعد صدا رو بزار رو 100 درست میشه.
من خودم قبلا این کارتو داشتم میدونم چی به چیه !!!
شما چه ورژنی از انویدیا رو ریختی و همین ارور رو داده ؟؟؟
service pack ویندوزت چنده ؟؟
مسلما یک مانیتور LCD خیلی بهتر و پر کاربرد تر از یه CRT هست .در حال حاضر W2261v یکی از بهترین مدلهایی بوده که من تاحالا باهاش کار کردم.در مورده هرتز هم باید بگم که تغریبا با 85 برابره چون من کوچکترین لرزشی رو توش احساس نمیکنم.
در مورده کارشما با عکس کمی قضیه فرق میکنه چون این مانیتور از سیستم 16:9 استفاده میکنه در اکثر مواقع تصاویری کشیده وپهنی رو به شما ارائه میده و ممکنه شما رو از خریدش پشیمون کنه!!!
شما واسه کار با عکس میتونید از مانیتور هایی با سیستم 16:10 استفاده کنید که خیلی بهتر هستند.ولی دیگه قابلیت FULL HD رو نخواهند داشت.
من تائیدش میکنم و مطمئنم از خریدش لذت میبرید.
هیچ مشکلی نداره .لازم نیست خرج اضافی کنید و کارت گرافیک دیگه ای بخرید.چون تفاوت محسوسی رو نخواهید دید.
در حال حاضر تنها مانیتور FULL HD همین 2261 هست و یک مدل هم سامسونگ که فکر میکنم هنوز وارد ایران نشده.فعلا بهترین قیمت رو نسبت به کارایی رو همین W2261V داره.
Last edited by SamGun; 02-05-2009 at 09:57.
بعد از 3، 4 روز استفاده از LG W2261V در حد 20 30 ساعت، باید بگم کاملا راضیم فقط مشکل زاویه دید عمودی وجود داره که عملا مشکل همه LCD هاست. تا وقتی پاش نشستی مشکلی نیست؛ مشکل زاویه دید عمودی وقتیه که میخام رو تختم که چند متر اونطرف تر مقابل کامپیوتره دراز بکشم فیلم ببینم. ( کارتون بیشتر اونم ژاپنی مثل Cowboy Bebop یا RahXephon یا Neon Genesis Evangelion یا... هیچ ربطی نداره، هیچی اصلا).
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)