ببخشید دوستان من فقط سکمن رو گوشیم نصب دارم ولی وقتی اون رو روی "آن" می ذارم بازم توی اکسپلور پوشه پرایوت رو نمی تونم تو درایو سی ببینم.
یعنی گوشیم هک نشده؟
در ضمن ن 81 دارم.
ببخشید دوستان من فقط سکمن رو گوشیم نصب دارم ولی وقتی اون رو روی "آن" می ذارم بازم توی اکسپلور پوشه پرایوت رو نمی تونم تو درایو سی ببینم.
یعنی گوشیم هک نشده؟
در ضمن ن 81 دارم.
راجع به انگیج فقط تو بخش انگیج دنبالش بگردید...هر وقت روش جدیدی بیاد، آموزش هم عوض میشه...
ورژن فریمور گوشی شما چنده؟
شاد باشید![]()
v 11.0.045
یعنی باید به روش این تاپیک:
عمل کنم؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی اینطوری ممکنه هک بشه؟
شما به این
روش که رفتی درسته...Secman باید رو گوشی شما جواب بده، اون 4 تیک تو تنظیمات x-plore رو انتخاب کردی؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شاد باشی![]()
5320 xpress music هك شد
آخرين ورژن firware 4.13
واقعا ممنون رو گوشی samsung i 8510 به خوبی جواب داد
سلام دوستان.من نوکیا 5800 دارم.یه اشکالی که برام پیش اومده در اولین مرحله نصب mapdrive ایراد تاریخ برای cerمیگیره.فایلهای cer & key رودوستان تویتاپیکش از binpda برام گرفتن
از BiNPDA ؟ يا OPDA ؟يه بار ديگه درخواست بده...و بگير...ضمنا" گوشيت رو هم به ورژن 20 آپديت كن...راحت تر هك ميشه...
شاد باشي
مرسی از راهنمائیت.2تا سوال دیگه دارم:
1) وقتی xplore رو توی نوکیا 5800 نصب میکنم نمیشه اجراش کرد،یعنی نصب میشه صفحه اول که باید ok کنم نمیشه ردش کرد. .باید چیکار کنم ، اگه ورژن مخصوص این گوشی تاچ هست لطفا لینکشو بدید
2) لینک فایل آپدیت رو از کجا بیارم و با گوشی آپدیت کنم راحتتره یا توی کامپیوتر دانلود کنم و بعد نصب کنم؟
راستی یه اشتباه کردم سایت opda منظورم بود
مرسی
Last edited by baback656; 11-02-2009 at 01:03.
سلام
هک گوشی 5800 کامل نشد(installer server) ؟
هنوز بعضی از برنامه ها باید sign بشن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)