قیمت 4670 کلاب الان تو شهر ما هست 104 هزار تومان ولی دل من با برند his هست تو رو خدا اگه کسی می دونه که از کجا تهیه کنم بهم خبر بده هر جور که می تونه .
در ضمن یک نظر سنجی بین 4670 برند ایسوس و کلاب به نظر شما کدوم بهتره و گارانتی معتبر داره .
قیمت 4670 کلاب الان تو شهر ما هست 104 هزار تومان ولی دل من با برند his هست تو رو خدا اگه کسی می دونه که از کجا تهیه کنم بهم خبر بده هر جور که می تونه .
در ضمن یک نظر سنجی بین 4670 برند ایسوس و کلاب به نظر شما کدوم بهتره و گارانتی معتبر داره .
تهران هستید شما؟
كي گفته از 9800gt قويتره
اوني كه گفتيم قويتره 4830 هست
سلام دوست عزیز خوب هستید!؟!؟
منظور شما از این مقایسه و نتیجه گیری های کاملا غلط چی بود!؟!؟نکنه 4670 از 9800gt بهتر بوده ما نمی دونستیم!!!!
دو کارت رو که اینطوری مقایسه نمی کنن!!!شما اعداد رو مقایسه کردی!؟فرکانس ها و ...!؟؟!توجه نکردی که نوع و تعداد استریم پروسز ها هست که تعیین می کنه چه فرکانس و سایه زن و ...نیازه!؟؟!؟!؟و اصلا معماری کارت ها رو در نظر نگرفتی!4670 از 9600gt هم ضعیفتره!!!!حدود 15% چه برسه به 9800gt !کارت 4830 با 9800gt مقایسه میشه!!!
می خوای شونصد تا!بنچ مارک ببینی که 9800gt با اختلاف زیاد 4670 رو می بلعه!؟
در ضمن برند اور شده رو با اور نشده مقایسه نمی کنن!
![]()
دمت گرم...سلام رفیق
امروز صبح با مرکزی تماس گرفتم msi یگ گیگ رو 120 تومن می داد
تو پاساژ ملاصدرا بگردی فکر کنم گیرت بیاد 512
چون 1 گیگ برای 4670 زیادیه . الکی قیمتش رو بالا می بره
فردا می رم ملاصدرا اگه گیرم اومد به شما هم خبر می دم
منتظر جوابت هستم...
راستشو بخواین من بچه جهرمم (165km تا شیراز).داداشم دانشجو شیرازه.اینطور که من فهمیدم جهرم تو هر زمینه ای پیشرفت کرده تو بخش کامپیوتر ....
امروز رفتم امتحان رباتیک بدم که برگزار نشد.با حال گرفته شده رفتم چن جا سر بزنم ببینم وضعیت از چه قراره.سه جا رفتم که اولیش سیستم مورد نظرمو بهش گفتم دید نه انگار هیچی نوفهمه گفت اینا خوب بودن ولی برا 5 ماه پیش!!!چون فهمیدم جربان از چه قراره گفتم تو راس می گی!!!رفتم بعدی.آدم خوبی بود وقتی فهمید چیزایی رو که می گم نمی شناسه قصد کرد که اطلاعاتشو زیاد کنه 4-5 جا زنگ زد و پرسید که دو جا داشتن.گفته بودن 116 با برند ایسوس(البته اون 2 جا شیراز بود که نمی دونم اگه بخواد بیاره اینجا چیزی روش می کشه یا نه).گفتم خبرت می دم.
رفتم بعدی دیدم مث که این بیشتر از بقیشون حالیشه.تا گفتم 4670 گفت ندارم و باید برات قیمت بپرسم.وقتی هم گفتم مادربورد BiOstar گفت چه برندی می خوای؟!؟!؟
حالا چند تا سوال داشتم...
1.برند ایسوس خوبه؟
2.همونطور که گفتم داداشم دانشجو شیرازه و اون یکی داداشم دانشجو تهران.حالا می گین همینو بگیرم (که گرونه حال نمی کنم بخرم ازش) یا بذارم داداشم از تهران بیاره؟(که با این روشم حال نمی کنم چون براش سخته البته از نظر من. خودش که موافقت کرد!)یا اینکه صبر کنم این دوستمون فردا قیمت بگیره داداشمم بگرده 4670 رو 100-105 اگه گیر آوردن اونو بخرم(که اگه تو این قیمت گیر بیاد همین کارو می کنم).چون فک نمی کنم تو شیرازم با این قیمت گیر بیاد به نظر شما چکار کنم؟
3.من که خیال می کردم این BiOstar خودش یه شرکته.این که گفت چه برندی می خوای شک کردم که یا من دارم اشتباه می کنم یا این!!!حالا جریان چیه؟یعنی BiOstar رو هم Giga می زنه هم Asus و هم ....؟!؟!؟!؟
وجداني منم يه بار ماجراي شبيه اين واسم پيش امد به يه فروشنده اونم تو تهران گفتم مادبرد بايو استار مدل فلان ميخوام گفت بايوس دار همه مادبردها بايوس دارند. طرف اولين باري بود كه اسم بايو استار رو ميشنيد و يحتمل هم اوني كه شما پيشش رفتي همين برداشت رو كرده.من که خیال می کردم این biostar خودش یه شرکته.این که گفت چه برندی می خوای شک کردم که یا من دارم اشتباه می کنم یا این!!!حالا جریان چیه؟یعنی biostar رو هم giga می زنه هم asus و هم ....؟!؟!؟!؟
شما همين كلاب رو از تهران بخر مادبرد هم از تهران بخر
یا خدا. نخواستیم. همون گیگا بهتره. 115 تومن.امروز صبح با پاسیفیک رایانه تماس گرفتم 4670 his گفت 170 تومن! !بعد گفت حالا چرا force3d نمی گیری!!!
حالا این his رو کی گارانتی میکنه؟ بهترین گارانتی چیه؟
شركت كولينگ سيس.حالا این his رو کی گارانتی میکنه؟ بهترین گارانتی چیه؟
حالا به خاطر گارانتی هم که شده برو گیگا بگیر.
کولینگ هیس کجا و آواژنگ کجا >>>>> اوووووو
الان دوستان باز میریزن سرم![]()
برند his رو از کجا می تونم تهیه کنم بابا این دفعه چهلم که اینو نوشتم
بین برند club و asus برای 4670 کدوم انتخاب کنم .
می شه 4670 رو با 4870 کراس فایر کرد .
جان هر کی دوست دارین این سوالای منو جواب بدین ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)