بالاخره بعد از 10 روز با کاسپر تونستم پاکش کنم. مرسی از شما که راهنمایی کردید . اون پست دو رو راستش نفهمیدم ولی فعلا که کاسپر جواب داد.
بالاخره بعد از 10 روز با کاسپر تونستم پاکش کنم. مرسی از شما که راهنمایی کردید . اون پست دو رو راستش نفهمیدم ولی فعلا که کاسپر جواب داد.
حق با شماست . معذرت می خوام![]()
ویروس یابهای Nod - Avast در دو ماه قبل این ویروس را شناسایی و پاک می کردند. ولی این ویروس می تونه بسیار خطرناک تر از اونی که تو تاپیک گفته باشه. از جمله که روی پارتیشن های HFS که mapdrive هستند نیز فعال میشه..
از دیروز تاحالا سیستم های اداری دچار ویروسی ترکیبی شده اند که پس از تست با کلی آنتی ویروس و حتی مراجعه به سایت مایکروسافت به نتیجه رسیدم که نوع تغییر یافته سالیتی است که موارد زیر رو در سیستم ایجاد می کنه:
1- اگر به صورت آنلاین در شبکه باشید تونلی جهت انتقال ویروسی که SvcHost رو تغییر می ده فعال و آنتی ویروس پس از آلوده شدن سیستم آن رو تشخیص می ده.
2- فایروال ویندوز رو از کار می اندازه و دسترسی به آن را محدود می کنه.
3- از طریق شبکه به راحتی انتقال پیدا می کنه فقط کافی که از map drive و sharing ایتفاده کرده باشید.
4- سیستم عامل ناول رو هم می تونه آلوده کنه..
5- چون با اجرای فایلها خود رو در Tmp های ویندوز می اندازه و بعد از همونجا تمام برنامه های مقیم در حافظه رو آلوده می کنه به سرعت در سیستم پخش می شه.
6-به راحتی شبکه های ناول یا ویندوز را از کار می اندازد.
اگه کسی راه حل فوری برای اون داره حتما بگه. نصب دوباره ویندوز هیچ فایده ای نداره مگر اینکه تمام اطلاعات قابل باز شدن در ویندوز (از فایل اجرایی گرفته تا xml,...) را پاک کنید.
سلام
ممنون دوست عزیز که بررسی کردیدو نتایجه کارتون رو گذاشتید.
من که فکر میکنم ویروسه سالیتی خودش رو به یه ویروسه دیگه چسبونده (Append کرده) بعد همراه کسترشه اون ویروس گسترش پیدا میکنه.
من هم همین مشکل رو داشتم با hakaglan !
سالیتی خودش رو به هاکاگلان که یه کرمه چسبونده بود و همراهه اون تمامه شبکه ما رو آلوده کرد.
پیشنهاد میدم دنباله اون ویروسه اول بگردید!
موفق باشید.![]()
دوست عزیز مایکروسافت هیچ راه حلی رو نگفته بود اسمش رو هم نگفته بود ؟ویروسی که میگی با چه نامی شناخته میشه ؟آنتی ویروس ها اصلا شناساییش میکنند و با چه نامی ؟virut ها هم کارهای مشابه سالیتی انجام میدن- شما با آخرین Pattern سیستم رو اسکن کردی ؟(تو Safe mod) اگه شبکه هستین از سرور مطمِئن شروع کنید ضمن اینکه قبلش سیستم هارو از شبکه خارج کنید تک تک نیز جداگانه سیستم هارو چک کنید تحت شبکه نباشند در آخر پیشنهاد میدم در اورژانس مطرح کنید
Last edited by farhad resalati; 07-05-2009 at 13:32.
من این فایل را دان کردم . کجا باید کپیش کرد؟
یه سوال از آقای picher داشتم:
من کامپیوتر رو با Trend Micro اسکن کردم یه ویروس میشناسه به نام Mal_Otorun2 و خودش میگه که clean کرده ولی بعد از تموم شدن اسکن باز هم پیداش میکنه !!؟؟!
با چی بکشمش؟
سلام
دلیل اینه که ویروس تو حافظه است.
بعضی وقتا انتی ها نمیتونن ویروس ها رو از تو حافظه بیرون بندازن.
اگر از روش گفته شده در پست یک استافده میکنید سیستم رو بعد از scan ریست کنید و دوباره جستجو رو انجام دهید.
در اینجور مواقع اگر براتون امکان داره از کسپر استافده کنید.
یه مورده دیگه وقتی به شما tren Micro این پیام رو میده شما میتونید با بریدی به مسیری که میگه ویروس
اونجاست و ویروس رو با unlocker یا یه سیستم عامل لایو از بین ببیرید.
موفق باشید.
راستی آقای picher اون فایل pattern رو تو کدوم پوشه tren micro بزارم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)