تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 26 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 259

نام تاپيک: ویروس sality (سالیتی) و روش پاک کردن آن (Removal Sality)

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره بعد از 10 روز با کاسپر تونستم پاکش کنم. مرسی از شما که راهنمایی کردید . اون پست دو رو راستش نفهمیدم ولی فعلا که کاسپر جواب داد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام

اگه کسی برنامه های خیلی زیاد و مهم و به روز شده ای روی ویندوزش داشته باشه ؛ بازم پیشنهاد میدید پاکش کنه؟

لطفا این پیشنهاد رو هیچ جا ندید زیرا بروبچه ها میان اینجا تا ویندوزشون رو عوض نکنن.

اگه می خواستن ویندوزشون رو عوض کرد 100 تا پست تو این تاپیک نمیزاشتن

موفق باشید.
    حق با شماست . معذرت می خوام

داره خودمونی میشه ict1720's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

14

قربانت عزیز
    تو بانک ما (که ازش ن...دارم) این ویروس غوغا کرده!
    خصوصا وقتی خودش رو به یه ویروس دیگه مثل کظم غیض و ... می چسبونه و همراه اونا تکثیر میشه.
    آخه جالب بود خیلیا این ویروس رو گرفتن خودش نمی دونن اونوقت می رن یه جای اشتباه سوالو مطرح می کنن و چون همه چی رو نمی تونن قشنگ توضیح بدن بچه ها هم گمراه میشن و جواب اشتباه و ....

این تاپیک به چه کسانی می تواند کمک کند، کسانی که:
    1- هیچ گونه انتی ویروسی نمی توانند نصب کنن.
    2- حجم exe های سیستمشان 56 کیلو اضافه شده است.
    3- پروسز های NptePad , Cmd , TelNet , Write , RegEdt32 پشت صحنه به صورت راندوم در حال اجرا می یاشند.
    4- کلیدی مثل HKCU\Software\MSH914 در رجیستریشان ایجاد شده که MSH نام کاربر فعلی ویندوز می باشد.
    5- سایت کسپر و نودشون و بقیه انتی ها شون بلوکه شده.
    6- و مواردی که اقای مهندس الیاسی در ادرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ذکر نمودند.
    موفق و پیروز باشید.
    ویروس یابهای Nod - Avast در دو ماه قبل این ویروس را شناسایی و پاک می کردند. ولی این ویروس می تونه بسیار خطرناک تر از اونی که تو تاپیک گفته باشه. از جمله که روی پارتیشن های HFS که mapdrive هستند نیز فعال میشه..

داره خودمونی میشه ict1720's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از دیروز تاحالا سیستم های اداری دچار ویروسی ترکیبی شده اند که پس از تست با کلی آنتی ویروس و حتی مراجعه به سایت مایکروسافت به نتیجه رسیدم که نوع تغییر یافته سالیتی است که موارد زیر رو در سیستم ایجاد می کنه:
    1- اگر به صورت آنلاین در شبکه باشید تونلی جهت انتقال ویروسی که SvcHost رو تغییر می ده فعال و آنتی ویروس پس از آلوده شدن سیستم آن رو تشخیص می ده.
    2- فایروال ویندوز رو از کار می اندازه و دسترسی به آن را محدود می کنه.
    3- از طریق شبکه به راحتی انتقال پیدا می کنه فقط کافی که از map drive و sharing ایتفاده کرده باشید.
    4- سیستم عامل ناول رو هم می تونه آلوده کنه..
    5- چون با اجرای فایلها خود رو در Tmp های ویندوز می اندازه و بعد از همونجا تمام برنامه های مقیم در حافظه رو آلوده می کنه به سرعت در سیستم پخش می شه.
    6-به راحتی شبکه های ناول یا ویندوز را از کار می اندازد.
    اگه کسی راه حل فوری برای اون داره حتما بگه. نصب دوباره ویندوز هیچ فایده ای نداره مگر اینکه تمام اطلاعات قابل باز شدن در ویندوز (از فایل اجرایی گرفته تا xml,...) را پاک کنید.

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض دو ویروس با هم

از دیروز تاحالا سیستم های اداری دچار ویروسی ترکیبی شده اند که پس از تست با کلی آنتی ویروس و حتی مراجعه به سایت مایکروسافت به نتیجه رسیدم که نوع تغییر یافته سالیتی است که موارد زیر رو در سیستم ایجاد می کنه:
    1- اگر به صورت آنلاین در شبکه باشید تونلی جهت انتقال ویروسی که SvcHost رو تغییر می ده فعال و آنتی ویروس پس از آلوده شدن سیستم آن رو تشخیص می ده.
    2- فایروال ویندوز رو از کار می اندازه و دسترسی به آن را محدود می کنه.
    3- از طریق شبکه به راحتی انتقال پیدا می کنه فقط کافی که از map drive و sharing ایتفاده کرده باشید.
    4- سیستم عامل ناول رو هم می تونه آلوده کنه..
    5- چون با اجرای فایلها خود رو در Tmp های ویندوز می اندازه و بعد از همونجا تمام برنامه های مقیم در حافظه رو آلوده می کنه به سرعت در سیستم پخش می شه.
    6-به راحتی شبکه های ناول یا ویندوز را از کار می اندازد.
    اگه کسی راه حل فوری برای اون داره حتما بگه. نصب دوباره ویندوز هیچ فایده ای نداره مگر اینکه تمام اطلاعات قابل باز شدن در ویندوز (از فایل اجرایی گرفته تا xml,...) را پاک کنید.
    سلام
    ممنون دوست عزیز که بررسی کردیدو نتایجه کارتون رو گذاشتید.
    من که فکر میکنم ویروسه سالیتی خودش رو به یه ویروسه دیگه چسبونده (Append کرده) بعد همراه کسترشه اون ویروس گسترش پیدا میکنه.
    من هم همین مشکل رو داشتم با hakaglan !
    سالیتی خودش رو به هاکاگلان که یه کرمه چسبونده بود و همراهه اون تمامه شبکه ما رو آلوده کرد.
    پیشنهاد میدم دنباله اون ویروسه اول بگردید!
    موفق باشید.

پروفشنال farhad resalati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    MATRIX

پيش فرض

دوست عزیز مایکروسافت هیچ راه حلی رو نگفته بود اسمش رو هم نگفته بود ؟ویروسی که میگی با چه نامی شناخته میشه ؟آنتی ویروس ها اصلا شناساییش میکنند و با چه نامی ؟virut ها هم کارهای مشابه سالیتی انجام میدن- شما با آخرین Pattern سیستم رو اسکن کردی ؟(تو Safe mod) اگه شبکه هستین از سرور مطمِئن شروع کنید ضمن اینکه قبلش سیستم هارو از شبکه خارج کنید تک تک نیز جداگانه سیستم هارو چک کنید تحت شبکه نباشند در آخر پیشنهاد میدم در اورژانس مطرح کنید
    Last edited by farhad resalati; 07-05-2009 at 13:32.

داره خودمونی میشه sargeras's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

با اجازه آقا picher دوست عزیز -
    علتش این هست pattern مربوط به Spyware رو دانلود نکردی میتونی از مسیر زیر دانلود کنی و لذت ببری
    این هم آدرس :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من این فایل را دان کردم . کجا باید کپیش کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

یه سوال از آقای picher داشتم:
    من کامپیوتر رو با Trend Micro اسکن کردم یه ویروس میشناسه به نام Mal_Otorun2 و خودش میگه که clean کرده ولی بعد از تموم شدن اسکن باز هم پیداش میکنه !!؟؟!
    با چی بکشمش؟

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

یه سوال از آقای picher داشتم:
    من کامپیوتر رو با Trend Micro اسکن کردم یه ویروس میشناسه به نام Mal_Otorun2 و خودش میگه که clean کرده ولی بعد از تموم شدن اسکن باز هم پیداش میکنه !!؟؟!
    با چی بکشمش؟
    سلام

دلیل اینه که ویروس تو حافظه است.

بعضی وقتا انتی ها نمیتونن ویروس ها رو از تو حافظه بیرون بندازن.

اگر از روش گفته شده در پست یک استافده میکنید سیستم رو بعد از scan ریست کنید و دوباره جستجو رو انجام دهید.

در اینجور مواقع اگر براتون امکان داره از کسپر استافده کنید.

یه مورده دیگه وقتی به شما tren Micro این پیام رو میده شما میتونید با بریدی به مسیری که میگه ویروس

اونجاست و ویروس رو با unlocker یا یه سیستم عامل لایو از بین ببیرید.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Lordaeron

پيش فرض

راستی آقای picher اون فایل pattern رو تو کدوم پوشه tren micro بزارم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •