برش دارن جاش يه ترم بزارن دانشجو خودشو نشون بده اگه نتونست بازم نگرش دارن بهش فرصت بدن بابا گناه داره به خدا!
در كل برش دارن بهتره!![]()
برش دارن جاش يه ترم بزارن دانشجو خودشو نشون بده اگه نتونست بازم نگرش دارن بهش فرصت بدن بابا گناه داره به خدا!
در كل برش دارن بهتره!![]()
من با برداشتن كاملش مخالفم ... ترجيح ميدم يكم راحتتر بشه رفتن به دانشگاه
چون بعضي از مسائلي كه واسه جوونا پيش مياد به دليل اينه كه داشگاه قبول نميشن بعد ديگه تكليفشونو نميدونن
فضايه دانشگاه به خوديه خود باعث ميشه كه از لحاظ فرهنگي خيلي شخص رشد كنه پس به همين خاطر بايد راحت رفت دانشگاه
اما اگه ميخوان سخت بگيرن تويه دانشگاه سخت بگيرن كه سطح فرهنگ جوونا بالا بره
حذف سهمیه که دور از ذهنه، سهمیه شاهد،جانبازان،مناطق،...
کنکور فعلی از هیچ نظر، نه عدالت داره نه حق و حقوق توش مفهوم داره،وقتی یک اقلیت دینی با رتبه تک رقمی غیر مجاز بشه، همین سهمیه دختر پسر، خوش به حال پسراست مثلا،البته باز هم تعداد دختر ها بیشتره اما وقتی حق برابر نیست چه فایده
کنکور فعلی ما بار علمی نداره فقط طوری طرح ریزی میشه که نتونی جواب بدی،به هر حال سوال طوری سخت بشه که در زمان،بسیاری نتونن جواب بدن و این راه انتخاب برتر ها از سایرین نیست
ریشه ی نظام آموزشی ایران هر وقت درست بشه، کنکور دیگه دفترش بسته خواهد شد
من تو نظر سنجی اشتباه رای دادم نمیدونم میشه درستش کرد یا نه.
من مخالفم چون بازار کار فعلی کشش این همه فارغ التحضیلو نداره.
ولی با چند مرحله ای شدنش موافقم.
احمق که نیستم با دست های خودم خودمو بد بخت کنم بگم برش دارین
...
اینو مطمئن باشید هر اتفاقی ممکنه بیفته اما کنکور هرگز حذف نخواهد شد.حتی اگه تاثیرش کمتر بشه بازم به هیچ وجه کنکور حذف نمیشه
سلام
بچه ها بلاخره چی شد ؟
یکی از دوستام میگفت کنکور 90 تعطیل
دیوونه شدیم به خدا
یکی مارو روشن کنه
THANX
بعضی ها هم تست زدنشون بده ولی درس خودندنشون خوبه اونا چه گناهی کردن؟
این جوری یه کسی که نمره هاش همش 10 12 هست میره 5 10 ملیون میده سوالا رو میخره
آرزو بر جوانان عیب نیست
سال 90 قطعی تصویب شد که ور میدارن
یعنی چی ؟
پس هر کی دوست داره میتونه بره هر دانشگاهی که دلش بخواد ؟
یکم توضیح بدید ( لطفا )
مثلا پسر عموی من که به صورت داوطلب آزاد دیپلم گرفته چطور میتونه بره دانشگاه ؟ اصلا میتونه بره یا نه ؟
یا خودم که سال دیگه درسم تموم میشه و دیپلم میگیرم چطور میرم دانشگاه ؟
THANX
در اینکه کنکور در این جا حذف نمیشه موافقم.به نظرم هم اصلاح پذیری،دوره یکم.اما اگراصلاح میشد و اصولی انجام میشد،می تونست معیار سنجش باشه،درباره معیار سنجش نبودن هم دلیل دارم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)