تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 77 اولاول ... 7891011121314152161 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 765

نام تاپيک: مانیتورهای aoc مادیران

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزيز پس زمينه سفيد در عكسها و لبه لبه شدن كناره ها در تصاويري كه حالت پرسپكتيو دارند نشان از اديت شدن تصوير است و معلوم نيست تصوير متعلق به چه برندي ميباشد!

دوست عزيز من كه يادم نمياد جائي از t220 دفاع كرده باشم.بحث بر سر مشكل مانيتور AOC موجود در ايران هست. فرمايش شما مبني بر اينكه تمام مانیتورایی که با برند سامسونگ ، الجی و ... تو بازار وجود داره پنلشون از نوع TN هست که مشکل backlight bleeding رو دارن كاملا درسته، موضوع بر سر كم بودن ميزان اين مشكل در برندهاي مختلفه.
    در موردخاصيت DCR هم عرض كنم كه شما كافيه در زمينه هاي تيره بطور مثال در اتوكد و يا گوگل ارث از اين خاصيت استفاده كنيد تا متوجه محو شدن اعداد و حروف كه داراي رنگ روشن هستند بشويد.
    در ضمن t220HD با قيمت 400 دلار داراي تيونر تلويزيون و ورودي AV/s-video ميباشد.
    شما لطف كردي و تعداد متنابهي عكس از حالتهاي مختلف مانيتور AOC قرار دادي ، مجددا تقاضا ميكنم از پس زمينه مشكي هم عكسي قرار بدهيد.
    ممنون

edvin عزيز مطمئنا شما بهتر از من ميدوني كه مشخصا lg w228f در طول 2 الي 3ماه گذشته حدود 80000 تومان در ايران افت قيمت داشته و از 385000 به 302000 رسيده.
    و اميدوارم اين رو هم قبول داشته باشي كه قيمتها در ايران بالاتر از قيمتهاي جهاني ميباشد.
    قيمت جهاني اين مدل از AOC در حدود 230000 هزار تومان ميباشد وهنگامي كه وارد ايران ميشود نه گمرك نه عوارض و نه ماليات شامل حالش نميشود و مقدار 5000 تومان هم پائين تر از قيمت جهاني در ايران ارائه ميشود؟
    مطمئن باشيد كه كيفيت دستگاههاي وارد شده به ايران با ديگر كشور ها يكي نيست.
    دوست عزیز دقت کنین خواهشااا!!! آدرس منبع رو تو پست قبلیم زدم، مگه میشه یه سایت معتبر عکسارو اادیت کنه؟!!!!! فقط از صفحه نمایش عکس گذاشته این سایت ، در اصل تصویر دست نبرده ، پرسپکتیو هم خوب به خاطر زاویه ی ای که عکسو گرفتن هست. دوم اینکه میدونم که تینر داره t220HD در ضمن هنوز وارد ایران نشده و معلوم نیست کی وارد میشه!
    اینم از پس زمینه ی مشکی 2230
    Last edited by amir645; 16-01-2009 at 21:38.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

بازم آدرس سایتو میذارم که مطمئن بشید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد زاویه ی دید اینطور نوشته این سایت:
    The pictures below show clearly the problems of the TN panel at various viewing angles. Whilst the frontal view is still acceptable, the colours pale increasingly at side angles. From below, the image can hardly be recognised. From above looking down onto the screen, the contrast and saturation are lost, but the image remains recognisable. Overall, the viewing angle is not impressive, but for a TN panel it is also not unusual.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مانیتور من سامسونگ 2232 bw هست (22 اینچ ) و این مشکل سفیدی در تصویر مطلق سیاه هم خیلی در این مانیتور به چشم میاد!!!

من شاید بخوام مانیتور رو عوض کنم و از aoc خیلی خوشم اومده .چند سوال:

در عکس ها دیدم که این مانیتور پهناش زیاد هست(البته از نزدیک ندیدم) دوست عزیز amir645 لطفا در مورد زیبایی و ابعاد و پهنای این مانیتور صحبت کنید( چون مانیتوری که الان دارم(2232 bw ) ظاهر خیلی خوبی داره و خیلی هم نازک هست )

من میخوام xbox 360 رو با پورت hdmi مسقیم به aoc وصل کنم. در اینباره که مشکلی نیست و نیاز نیست که براش تبدیل بخرم؟؟

کلا در مورد میزان رضایت خودتون از مانیتور aoc و همچنین در مورد کیفیت و عملکردش هم نظر بدید؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست خوبم گفته بودند:edvin عزيز مطمئنا شما بهتر از من ميدوني كه مشخصا lg w228f در طول 2 الي 3ماه گذشته حدود 80000 تومان در ايران افت قيمت داشته و از 385000 به 302000 رسيده.و اميدوارم اين رو هم قبول داشته باشي كه قيمتها در ايران بالاتر از قيمتهاي جهاني ميباشد.قيمت جهاني اين مدل از AOC در حدود 230000 هزار تومان ميباشد وهنگامي كه وارد ايران ميشود نه گمرك نه عوارض و نه ماليات شامل حالش نميشود و مقدار 5000 تومان هم پائين تر از قيمت جهاني در ايران ارائه ميشود؟مطمئن باشيد كه كيفيت دستگاههاي وارد شده به ايران با ديگر كشور ها يكي نيست.

فرمايشات شما دقيقا صحيح و مورد قبوله . اگه كسي با 300هزار تومان يه مانيتور خوب بخوات و امكانات ديگه اي نياز نداشته باشه من همين w228f رو بهش پيشنهاد ميكنم بخاطر زاويه ديد و كيفيت مطلوبش اما اگه در نظر بگيره 230هزار تومان هزينه كنه و بازم كيفيت خوب و امكانات نياز داشته باشه من AOC رو نسبت به LG و سامسونگ هاي 22 اينچ هم رديف خودش ترجيح ميدم . من خودمو كوچكتر از اساتيدي ميدونم كه در اين جمع حاضر هستن اما دوست دارم با تجربه كوچيك 13ساله خودم بگم با اكثر مانيتورهاي مدل الجي و سامسونگ كار كردم وانواعي از اونارو براي مشتري خريد و تست كردم . بازم ميگم اين AOC نياز به گذر زمان داره تا مزايا و معايب خودشو بروز بده فعلا هم سري اولش خوب در اومده و اصفهان كم كم داره با سامسونگ و الجي پيش ميره يه سري از همكاران هم براي منزل 2230 خريدن و راضي بودن و تا كنون گزارش خرابي و مرجوعي ندادن . شخصا هم دو مورد آخري رو تست كردم مورد اشكال داري نديدم . دوشنبه هم يه مورد ديگه خريد دارم ايندفه ميزارمش زير ميكروسكوپ.
    Last edited by _edvin_; 25-01-2009 at 15:24.

5. این کاربر از _edvin_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بچه ها در مورد کیفیت samsung t200 نظری ندارین ؟ سفارش دادم هنوز دستم نرسیده با اینحال هنوزم دل چرکیم ! کیفیتش به t1900 و lg 2284f میرسه ؟
    لطفا به همه سؤالاتم جواب بدین
    ممنون

دوست عزیز نگران نباش T200 که شما سفارش دادی نسبت به T1900 از تراکم پیکسل بیشتری برخورداره . واضح تر بگم تراکم پیکسل T200 همانند مانیتور های 22 اینچ 1050*1680 هستش . از نظر میلی ثانیه و کنتراست دقیقا مثل T1900 . مانیتور 2284f زاویه دید بهتری نسبت به این دو مدل داره. T1900 الان مونتاژ داخلیه و اون دوتا مستقیم وارداتی هستن.

7. این کاربر از _edvin_ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeedtahami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Inferno

9 بخریم یا نخریم؟

دوستان آخرش چیکار کنیم بخریم این مانیتورو یا نه ؟ بریم سراغ همون lg وسامسونگ خودمون؟
    نظر آخرتون چیه ؟ کلا مانیتور خوبیه ؟ با این قیمت,کیفیتش خوبه ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مانیتور من سامسونگ 2232 bw هست (22 اینچ ) و این مشکل سفیدی در تصویر مطلق سیاه هم خیلی در این مانیتور به چشم میاد!!!

من شاید بخوام مانیتور رو عوض کنم و از aoc خیلی خوشم اومده .چند سوال:

در عکس ها دیدم که این مانیتور پهناش زیاد هست(البته از نزدیک ندیدم) دوست عزیز amir645 لطفا در مورد زیبایی و ابعاد و پهنای این مانیتور صحبت کنید( چون مانیتوری که الان دارم(2232 bw ) ظاهر خیلی خوبی داره و خیلی هم نازک هست )

من میخوام xbox 360 رو با پورت hdmi مسقیم به aoc وصل کنم. در اینباره که مشکلی نیست و نیاز نیست که براش تبدیل بخرم؟؟

کلا در مورد میزان رضایت خودتون از مانیتور aoc و همچنین در مورد کیفیت و عملکردش هم نظر بدید؟

دوست عزیز در مورد زیبایی aoc 2230 باید بگم که طراحی ساده و در عین حال شیک و مدرنی داره اما بازم این بر میگرده به سلیقه هر کس، من به شخصه از ظاهرش راضیم. در مورد کیفیتش هم راضیم و مناسب فیلم دیدن و گیمه. اندازه صفحه که همانند 2232 خودتون 22 اینچه. کلا ابعادش اینه: 510 x 220 x 406 mm
    از نظر پهنا شاید فقط نیم سانت از مانیتور خودتون پهنتر باشه.برای وصل کردن به xbox360 نیازی به تبدیل ندارین و مشکلی هم نداره. من کاملا ازش راضیم و مدیا پلیرش خیلی قابلیت جالبی داره و هر جا که بخواین میتونین بدون کامپیوتر فیلم ببینین!!!
    Last edited by amir645; 17-01-2009 at 21:55.

10. این کاربر از amir645 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام . منمیخواستم مانیتور بگیرم . (lg1952tq یا t1900 )اما از وقتی که 2230fm را دیدم دو دل شدم .
    لطفا راهنمایی کنید . در اینکه امکانات 2230fm از اون دو تا بیشتره شکی نیست اما میخواستم بدونم از نظر کیفیت و طول عمر هم به اون دو تا میرسه یا نه ؟
    با تشکر.

12. این کاربر از shukhimikoni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mba2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

دوستان عزیز سلام 2 تا سئوال داشتم اول اینکه داخل box ال سی دی 2230fm چه چیزایی موجود هست (محتویات جعبه)
    سوال دوم اینکه لطفا 2230fm را با w2252TQ و W2252s مقایسه کنید چون تقریبا توی یک رنج هستند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    اصفهان

9

دوست عزيز مانيتورهاي lg اون مدلهايي كه ساخت كره و اندونزي هستند مانيتورهاي خوبي در اومده. 2252 دو مدل داره 2252s كه 5 ميلي ثانيه و فقط ورودي آنالوگ داره و مدل 2252tq كه 2 ميلي ثانيه و dvi هم داره هر دو هم ساخت اندونزي هستند . تنها ايرادي كه ميتونم بهش بگيرم اينه كه زاويه ديدشون كمه و ورودي ديگه اي هم ندارن. براي اين دو مدل زاويه ديد افقي و عمودي170 * 170 نوشته ولي شخصا با تست ديدم كه يه مقدار كمتر از اين حرفاس. مانيتور aoc مخصوصا بالاترين مدلش 2230fm با اينكه زاويه ديدش160 * 170 است به نظر من بهتر و واقعي تر مياد. شما در نظر بگير چه ورودي هايي براي كار با مانيتور نياز داري اتخاب برات راحت تر ميشه. گارانتي هر سه هم كه يكيه.
    ممنون ميشم ساير دوستان در اين مورد نظر بدن . البته نه از روي اعداد و ارقام و يا شكل ظاهر ي . دوستاني كه 2252 دارن و يا تست كردن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •