سلام
هاي Intel Atom پردازنده هايي تک هسته اي کوچک با مصرف بسيار کم و کارآيي پايين براي مصارف معمولي هستند. يعني براي مثال يک پردازنده Core 2 duo 2Ghz حدود 5 برابر يک پردازنده Atom 1.6Ghz کارآيي داره.اما اين پردازنده به سبب کوچک بودن و دماي پاييني که دارند و مصرف کمي که دارند(زمان بيشتري نسبت به لپتاپهاي معمولي بدون نياز به شارژ مجدد کار مي کنند و مصرف باطري کمي دارند نياز به سيستم خنک کننده بزرگي ندارند) براي ساخت لپ تاپهاي کوچک و کارهاي خيلي معمولي مثل Office بکار مي رن.
البته در سري جديد اون که هنوز به بازار نيومده با نام Intel Atom 2 هنوز معلوم نيست چه تحولاتي صورت گرفته باشه. کارآيي اون حدود 3/1 کارآيي Core Duo و يه کم بيشتر Celeron (تقريبا مي شه گفت 2/1 برابر) هست.يک Atom 1.6 در حد 2Ghz سلرون مي تونه باشه اما به سبب Cache Memory بيشتر روانتر کار ميکنه. سلرون واقعا افتضاحه اونم واسه لپ تاپ چون هم سرعتش کمه و هم مصرفش نسبت به Atom بالاست. پس اصلا توصيه نميشه.Windows Vista و 7 هم روش نصب ميشه

شما که جواب منا ندادید ولی تو آدرس پایین میتونید درباره آتم اطلاعاتی بدست بیارید
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میتونید ببینید که مصرف بسیار پایینی داره ولی خوب به نسبت میزان کش هم پایین تره
در رابطه با بازیهایی که عرض کردید با توجه به این که این ناناز از چیپست GMA 950 به عنوان گراف استفاده میکنه این مشخصاتا پیدا کردم
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشاهده میکنید که گراف این ناناز یکم از geforc fx 5200 بهتره.
در رابطه با سوال دوست عزیزم lvlr24 فکر کنم کوچک بودن LCD بستگي به کارتون داره و اگه بخواين کارهاي مختلفي ويرايشي که نياز به دقت زياد چشم داره انجام بديد خوب يه کم اذيتتون مي کنه.جدا از این که من شنیدم lcd هرچی کوچیکتر باشه کیفیتش بالاتره
ولی برای فیلم دیدنفکر نکنم مشکل خواصی داشته باشه((فقط از صفحه فاصله بگیر بخاطر چشمتون میگم))
در آمريکا بعنوان يک دفترچه ياداشت با قابليتهاي بالا ازش استفاده ميشه.
این اطلاعاتا تو این یک هفته بدست آوردم امیدوارم کمکتون کنه.