تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 11 از 29 اولاول ... 78910111213141521 ... آخرآخر
نمايش نتايج 101 به 110 از 282

نام تاپيک: مشاوره خرید Acer Aspire One

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    از این 100تا پست قبلی که بگذریم اصلا این لپتاب قابل ارتقا هست چون من یه مطلب خوندم درباره این که نسل جدید سی پی یو های اتم از اینتل با سرعت پردازش 2 مگا و 2.1مگا هرتز تو راهه در ضمن این دوستمون خودشا کشت چنتا عکس واسش بزارید .
    دوست عزیز من عکس از دسکتاپ پیدا نکردم ولی از دلو رودش خیلی چیزا پیدا کردم اینم آدرسش
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از babak_m008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

بازم سلام
    دوستانی که واردن یه توضیح کامل درباره سی پس یو اتم بدن بازم میگم توضیح کامل آیا این سی پی یو دو هسته ایه یا تک هسته ای تفاوت اون با سلرون و همچنین با core duo یا core 2 duo چقده ؟ اگه بخایم مقایسه کنیم در حد چند سلرونه؟چه برنامه هایی رو باهاش مشکل داره آیا تا حالا کسی ویندوز 7 یا ویستا روش نصب کرده؟ یکی از دوستان گفت بازیهایی مثل بازي وارکرفت و جي تي آ5 را به راحتی جواب میده با این حساب گرافیکش باید در حد 128 pc باشه نه؟ در حملو نقل آسیب نمیبینه؟تو سایت کیمیا انلاین زده 345 تومان با گارانتی سازگار آیا هارد این سیستم 120یا 160؟ قابلیت ارتقا رم.سی پی یو . هارد را داره؟ خسته شدم این همه سوال پرسیدم یه با معرفت پیدا بشه جواب بده دستشا از راه دور میبوسم.

4. این کاربر از babak_m008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام . این لپ تاپ به شدت چشم منو گرفته و میخوام که بخرمش
    اما چند تا سوال مهم داشتم
    اولا اینکه کیفیت فیلم دیدن توش چطوریه
    یعنی فیلم های با کیفیت بالا ( مثل فیلم هایی که رو دی وی دی ناین خورده ) رو راحت و روان اجرا میکنه ؟
    بعدشم واسه کار های طراحی وب و همچنین کارهای فتوشاپی مناشب یا نه ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    هاي Intel Atom پردازنده هايي تک هسته اي کوچک با مصرف بسيار کم و کارآيي پايين براي مصارف معمولي هستند. يعني براي مثال يک پردازنده Core 2 duo 2Ghz حدود 5 برابر يک پردازنده Atom 1.6Ghz کارآيي داره.اما اين پردازنده به سبب کوچک بودن و دماي پاييني که دارند و مصرف کمي که دارند(زمان بيشتري نسبت به لپتاپهاي معمولي بدون نياز به شارژ مجدد کار مي کنند و مصرف باطري کمي دارند نياز به سيستم خنک کننده بزرگي ندارند) براي ساخت لپ تاپهاي کوچک و کارهاي خيلي معمولي مثل Office بکار مي رن.
    البته در سري جديد اون که هنوز به بازار نيومده با نام Intel Atom 2 هنوز معلوم نيست چه تحولاتي صورت گرفته باشه. کارآيي اون حدود 3/1 کارآيي Core Duo و يه کم بيشتر Celeron (تقريبا مي شه گفت 2/1 برابر) هست.يک Atom 1.6 در حد 2Ghz سلرون مي تونه باشه اما به سبب Cache Memory بيشتر روانتر کار ميکنه. سلرون واقعا افتضاحه اونم واسه لپ تاپ چون هم سرعتش کمه و هم مصرفش نسبت به Atom بالاست. پس اصلا توصيه نميشه.Windows Vista و 7 هم روش نصب ميشه

شما که جواب منا ندادید ولی تو آدرس پایین میتونید درباره آتم اطلاعاتی بدست بیارید
    کد:
    میتونید ببینید که مصرف بسیار پایینی داره ولی خوب به نسبت میزان کش هم پایین تره
    در رابطه با بازیهایی که عرض کردید با توجه به این که این ناناز از چیپست GMA 950 به عنوان گراف استفاده میکنه این مشخصاتا پیدا کردم
    کد:
    مشاهده میکنید که گراف این ناناز یکم از geforc fx 5200 بهتره.
    در رابطه با سوال دوست عزیزم lvlr24 فکر کنم کوچک بودن LCD بستگي به کارتون داره و اگه بخواين کارهاي مختلفي ويرايشي که نياز به دقت زياد چشم داره انجام بديد خوب يه کم اذيتتون مي کنه.جدا از این که من شنیدم lcd هرچی کوچیکتر باشه کیفیتش بالاتره
    ولی برای فیلم دیدنفکر نکنم مشکل خواصی داشته باشه((فقط از صفحه فاصله بگیر بخاطر چشمتون میگم))
    در آمريکا بعنوان يک دفترچه ياداشت با قابليتهاي بالا ازش استفاده ميشه.
    این اطلاعاتا تو این یک هفته بدست آوردم امیدوارم کمکتون کنه.

7. 2 کاربر از babak_m008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اینم چیزی که میخاستید.

البطه این عکسها از مدل 10.1" ایسر اسپایر 1

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام دوست من ببخشيد من يه کم تحقيق کردم در مورد سي پي يو هم ممنونم!
    در مورد بقيه من با چشم خودم يه ويديو تو يوتوب ديدم !اگه دقت کرده باشه وقتي تسک منيجر ويندوز رو بياري(همون طور که بلدي جهت ياداوري ميگم ) اگه بري تو سربرگ پرفومنس ميتوني از کارکرد سيپي يو و همچينين چند يا تک هسته اي بودن اطلاع پيدا کني!
    تو اين ويدويو در ويندوز ايکس پي اين نت بوک همون پرفورمنس رو آورده بود و قشنگ مانند کور تو دو ها دو هسته داشت!
    در کل برو تو يوتوب و فقط بنوسي acer apire one و هر جي خواستي پيدا کن معمولا 99% اين ويديو ها واقعيت دارند و تبليغ زياد ندارند حتي ميتوني وين ويست و سون رو هم روش ببيني!
    همچنين فيلم وين دوز سون رو هم ديدم ولي اون کجت سي پي يو متر بيشتر رو آخرا بود در شرايط مختلف!
    يا علي!

پروفشنال hosseingrami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

يه سوال هم داشتم مدل 10 اينچ که دوست خوبم عکسشم هم گذاشتند چه فرقي با اين داره؟
    دارند اينجا؟قيمتش چنده؟
    در مورد تفاوت سخت و نرم افزاري و قيمت نسخه لينوکس و ويندوز چي؟
    کلا تو همه مدلاش؟

داره خودمونی میشه hadsern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض .net. java

من صددرصد میخرمش اگه ادیتور جاوا مث نت بینزو سانو ساپورت کنه.ایا میکنه؟
    میشه باهاش c# کار کرد؟

داره خودمونی میشه hadsern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض net.

کللن net. رو ساپورت میکنه؟
    عمره این نت بوک تا چند سال میتونه باشه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

متاسفانه این cpu از تکنولوژی 2هستهای برخوردار نیست
    کد:
    پردازنده هايي تک هسته اي کوچک با مصرف بسيار کم و کارآيي پايين براي مصارف معمولي هستن

البطه این قسمتی از یک فیلمه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •