بله - میتونی این کار رو بکنی (به انگلیسی البته) ... اصلاً contacts به همین معنا و واسه همین کاره دیگه ..
//
برای انجام این کار هم پست بالایی من رو ببین.
بله - میتونی این کار رو بکنی (به انگلیسی البته) ... اصلاً contacts به همین معنا و واسه همین کاره دیگه ..
//
برای انجام این کار هم پست بالایی من رو ببین.
سلام - سال نو مبارک
من قبلا"در آیتونز 9 برای آیپاد کلاسیکم Playlist ساخته و موزیکها و فیلمهایم را دسته بندی کرده و در فولدرهایی گذاشته بودم. حالا هم میخواهم مثلا" در فولدر موزیکم یک فولدر دیگه ای بسازم و موزیکهای دیگری را بریزم توش( قبلا" اینکار را کرده ام) ولی حالا نمیشه . یعنی در واقع روشش را فراموش کرده ام. لطفا" راهنمایی کنید
من شاید درست متوجه سوال نشدم .. یعنی میخوای توی حافظه دستگاه فولدر در فولدر ایجاد کنی؟ .. یا اینکه میخوای از طریق آیتونز توی یه پلی لیست یه پلی لیست دیگه ایجاد کنی فرضاً؟
میخوام توسط آیتونز توی یه پلی لیست چند تا فولدر درست کنم که توی فولدرها ، فایلهای موسیقی ( تراکها ) رو بریزم. مثلا" :
توی پلی لیست Muzic سه تا فولدر Rock - Pop - Classic درست کنم . توی فولدر Classic باز هم دو تا فولدر بنامهای بتهوون و موتزارت درست کنم و توی هر کدومش چند تا تراک از یک آلبوم بریزم. قبلا" اینکار رو کرده ام و الان ساختار آیتونزم همینطوره ولی حالا که میخوام اضافه کنم ( مثلا" فولدر چایکوفسکی ) یادم رفته و نمیتونم انجام بدم !!!!!!
همم .. من دیده ام که مثلاً فولدرهایی بسازی و بعد توی این فولدرها پلی لیست بذاری. (یعنی به هدف اینکه مدیریت بهتری روی پلی لیست هات داشته باشی) .. همین رو می خوای؟
بله . دقیقا" . عرض کردم که قبلا" اینکار را کرده ام حالا میخوام به همون ساختار یک فولدر دیگه ای اضافه کنم ولی فراموش کرده ام و نمیتونم.
والا ساختن فولدر رو که بلدی .. از منوی فایل گزینه new folder .. حالا اگه روی اون فولدر کلیک کنی تا highlight بشه و بعد دوباره new folder رو بزنی، یه subfolder توی اون فولدر درست می کنه ... طریقه انتقال پلی لیست و اینا هم که بلدی، کافیه بکشی شون توی اون.. همین رو منظورته؟
آره ولی به این سادگی که میگی نیست !!
توی آیتونز وقتی از منوی File گزینه New Folder را انتخاب کنی ، توی Play List آیتونز ، یک فولدر جدید درست میشه. حالا آیپاد را به کامپیوتر وصل میکنی و در آیتونز ظاهر میشه . مشکل من انتقال این فولدر به آیپاده . اون روش بگیر و بکش به آیپاد ، را امتحان کردم جواب نمیده .
پس من راهی به نظرم نمی رسه؛ شرمنده ..
اگه خودت مشکل زبان نداری که بهتر، اما اگه خواستی سوال رو در فوروم هایی مثل ilounge.com که خوراکشون بحث های مربوط به آیپاد هستش مطرح کنی، بگو تا سوالش رو به انگلیسی برات بنویسم ..
دوست من دقیقا یه خورده واضح تر بگی میتونم کمکت کنم ! ...
شما میخوای یه فولدر رو تو ایتونز ادد کنی بعد تو یه پلی لیست بریزی ؟ ...
اگه این هست شما وقتی یه فولدر از اهنگ که مثلا یه البوم هست رو تو ایتونز هست رو ادد میکنی اسم البوم رو سرچ میکنی بعد با ctrl همه رو مارک میکنی و میکشی تو اون پلی لیست جدید که تو ایتونز ساختی بعد ایپاد رو که وصل کردی ازتو ایتونز میری تو ایپاد قسمت music جلوی اون پلی لیست جدید تیک میزنی بعد سینک میکنی تیکه اخرو باید حتما انجام بدی ...
این روش کلی هست حالا من نمیدونم کجاش رو مشکل داری بگو اینجا بهت کمک میکنم ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)