راستی راستی 15 روز دیگه طول می کشه؟
فكر كنم اين نهنگ هاي خليج فارس كابل ها رو گاز زدن و اينترنت كشور ما رو بهم ريختن![]()
باز دمت گرم که نصف حداقل سرعت دانلود داری
من اگه همون نصف سرعتمم داشتم خوب بود فعلا
من الان اصلا نمیتونم دانلود کنم
یه فایل 5 مگی دیروز 20 دقیقه طول داد دانلود کنه
من قبلا اونو 1 دقیقه ای میگرفتم حالا شده 20 دقیقه
ای خدا تو بگو ما از دست این مسولا چی کار کنیم؟
دیگه دارم کفری میشم
وقتی وقت انتخابات میشه ملت میشن مردم غیور شهید پرور موقع جواب دادم میشه همه در میرن
همه واسه جیب خودشون اومدن
فکر کنم یه جورایی حرف خودم رو تکرار کردی نه ؟ شما به پست قبلی من دقت کنی میبینی که منم همینو گفتم .
در مورد قدرتمند بودن ، من نمیدونم شما از کی صحبت میکنی ، من زمانی رو سراغ ندارم که تو ایران قدرت در دست ملت بوده باشه ، چون توانایی استفاده از این قدرت رو نداشتن .
تازه تو این سالهای اخیر مردم دارن از لحاظ تفکر سیاسی رشد میکنن .
من هم امروز سومین روزه که نتونستم هیچ چیز دانلود کنم ، تا الان دو تا فیلم 720p زده بودیم تو رگ !
در مجموع وضعیت اینترنت در ایران وقتی درست میشه که سایر مسائل مملکت هم درست بشه .
------------
سایت هایی مثل RapidShare اصلا باز نمیشه ولی سایر سایت ها با سرعت نسبتا خوبی (با توجه به وضع موجود) میشه باز کرد .
Last edited by StormWielder; 13-12-2008 at 23:10.
این یک ماهی فیبر نوری قطع شده برای من یکسال گذشت !!!!
پیر شدم .....
باورتون نمیشه ؟
اینم عکسم :
![]()
اگه اکانت رپید دارید و داره حیف میشه از پ-ر-و-ک-س-ی استفاده کنید.
تا اینا به کابلها چسب میزنن شما با پ-ر-و-ک-س-ی دانلود کنید.
اگه دوران فتحعلی شاه که قدرت داشتیم به بعد ، پادشاهانی که میومدن لایق بودن و یا همون دستورات دکتر مصدق ( اگه درست گفته باشم ) انجام میشد ، الان داشتیم با کشور های اروپایی رقابت میکردیم ...فکر کنم یه جورایی حرف خودم رو تکرار کردی نه ؟ شما به پست قبلی من دقت کنی میبینی که منم همینو گفتم .
در مورد قدرتمند بودن ، من نمیدونم شما از کی صحبت میکنی ، من زمانی رو سراغ ندارم که تو ایران قدرت در دست ملت بوده باشه ، چون توانایی استفاده از این قدرت رو نداشتن .
تازه تو این سالهای اخیر مردم دارن از لحاظ تفکر سیاسی رشد میکنن .
برای منکه دیشب به طور کلی اینترنت قطع بود ...
داداش من از وی پی ان استفاده میکنم اما بازم سرعتم همونه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)