سلام. من چجوری با این فونیکس گوشی رو از ورژن31 به30دانگرید کنم؟؟؟؟؟
سلام. من چجوری با این فونیکس گوشی رو از ورژن31 به30دانگرید کنم؟؟؟؟؟
با فونیکس نمیشه.
ولی به احتمال زیاد با باکس جف میشه:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
براي فلش گوشي بهتره از روش زير استفاده كنيد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
من یه سوال داشتم که البته میدونم ربطی به این تاپیک نداره ولی از دوستان خواهش میکنم اگه کسی میدونه جواب بده من چند روز پیش یه تاپیک دیدم به اسم فلش کردم گوشی به صورت دستی حالا هرچی که میگردم پیداش نمیکنم چون و اقعا خیلی بهش نیاز دارم ممنون میشم از دوستان بگند که اون تاپیک تو کدوم قسمت هستش؟
با تشکر
يعني چي به صورت دستي؟
شما دقيقا چيكار مي خوايد بكنيد؟
فلش؟ گوشيتون چه مشكلي داره؟
من نمیدونم به صورت دستی یعنی چه ولی مطمئنم که این تاپیک رو یه جایی تو همین سایت دیدم !گوشی من 5200که دیشب یهو هنگ کرد و خاموش شد بعد که روشنش کردم کاملا همه چیز بالا اومد و روشن شد ولی بلافاصله خاموش شد. از دیشب تا حالا هر کاری میکنم فقط اون کلمه nokia رو مینویسه بعد هم صفحه چند بار سفید و ابی میشه و دوباره خاموش میشه یه دفعه دیگه هم این جوری شد دادم درستش کردند و یارو میگفت ویروسی شده فلش کردم. حالا میخواستم خودم این کارو بکنم ولی نمیدونم چه جوری بدی گوشیمم اینه که نه سیم رابط داره نه سی دی!(دست دومه)
سی دی که نمی خواد.
فقط یه کابل رابط میخواد که تهیه کنید و با روش همین تاپیک یا بهتر از اون با روش تاپیک زیر:
گوشی را فلش کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام اقا سرعت من 26.4 خواهشن یه لینک مستقیم بزارید از خود نرم افزار که قابلیت resum هم داشته باشه.
با تشکر
از اين نرم افزار لينك مستقيم ندارم.
ولي مي تونيد از لينكي كه براي باكس جف گذاشتم استفاده كنيد.
نرم افزارش قوي تره و حجمش هم كمتره.
سلام!
آقا من از یه جا که یادم نیست فایل ورژن 31 n82 را دانلود کردم.
داخل فایل RAR شده 3تا فایل هست:
RM313_31.0.016_009_uda_5.fpsx
RM-313_31.0.016_PR.C0R
RM-313_31.0.016_PR.v08
این فایلها را وقتی در فینیکس کپی میکنم نمیبیندشان. فکر میکنم شاید مال باکس جف باشه. اگه اینطوره لطفا بگید برای فینیکس از کجا فریمور 31 n82 را بگیرم؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)