اینارو چه جوری میشه رو گوشی اوورد. لطفا واسه یه کاربر مبتدی توضیح بدید.آقا من هر چی گشتم تو note pade ویندوزم اصلا فرمت vkp نداره.لطفا یکی کمکم کنه t650 R8BC004
اینارو چه جوری میشه رو گوشی اوورد. لطفا واسه یه کاربر مبتدی توضیح بدید.آقا من هر چی گشتم تو note pade ویندوزم اصلا فرمت vkp نداره.لطفا یکی کمکم کنه t650 R8BC004
Last edited by oghtapost; 03-02-2011 at 20:42.
این اموزش:
در ضمن برای فرمت های جدا گانه بزار روی All File و بعد انتهای اسم .VKP قرار بده!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
K800 R8BF003
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدفعلا دانلود نکنید تا لینکا عوض شن... هر وقت عوض کردم همینجا میگمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by s.hidden; 28-01-2009 at 23:20.
sasuke جان من وقتی یه پچ نصب میکنم بعدی شو که نصب میکنم پچ اولی از بین میره.راهنمایی کنید.
چرا کسی منو راهنمایی نمیکنه؟
هر پچی رو که میریزم میره رو پچ قبلی و اونو پاک میکنه.
مشکل از کجاست؟
به دلیل اینکه شاید پتچ های که استفاده کردید همشون یک عکس مشترک رو حذف کرده بودند یا پتچ ها مشکل داره ببینید گوشی شما t650 و خیلی مشکلات احتمالی داره برای همین به k770 تبدیل کنید خیلی خیلی بهتره در ضمن پتچ های بیشتری هم داره!
دوستان از همگی شرمنده که کم میام فعالیتم کم شده منتظر این هست که adsl ام وصل بشه دوباره فعالیتی بیش از پیش را از خودم نشون می دم!![]()
برای k550i
چه فریموری!؟
سلام.
من تازه وارد هستم و اطلاعاتم خیلی کمه.
می خوام آیکون های گوشیم رو عوض کنم.
در ضمن گوشیم این امکان رو داره ((k800))
میشه مراحل کار و چیز هایی که من نیاز دارم رو بهم بگین ؟
مثلا چه نرم افزار هایی یا چه سخت افزار هایی باید داسته باشم؟
آیا به باکس یا اینجور چیزا نیاز دارم ؟
سلام:
بر روي k510 r4ea031 ميشه از اينها نصب كرد؟
اگه ميشه براي گوشي من هم بزاريد.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)