این تاپیک اطلاعات زیادی می ده
مثلا بازی RE3 یکی از ترسناک ترین بازی هاست .
یا Dead space می تونه بازی ترسناک تری باشه .
سرگرم کننده هم هست .
این تاپیک اطلاعات زیادی می ده
مثلا بازی RE3 یکی از ترسناک ترین بازی هاست .
یا Dead space می تونه بازی ترسناک تری باشه .
سرگرم کننده هم هست .
هه هه!
تو بازی ماریو وقتی که با غول آخرش باید میجنگیدی! بنده زهله ترک شدم به مدت یه ماهی نتونستم بخوابم!×!!!!×!
![]()
منم تو doom 3 خیلی ترسیدم تا وسطاش با ترینر رفتم ولی دیگه نه جرات ادامه داشتم نه اینکه دلم میومد بازی رو ول کنم واسه همینم با ترینر رفتم که الان پشیمونم گند زدم به بازی
غول آخر سونیکم منو خیلی ترسوند یادش به خیر!!!!!!!!!!!
من بیشتر در سری بازی های سایلنت هیل ترسیده بودم...مخصوصا قسمت سوم که
تو یه اتق میری یه اینه هستش در قفل میشه و کل اتاق خونی میشه
وای عجب وحشتی کردم...عوض حال کردم خفن.
یادش بخیر![]()
من اصلا بازی ترسناک رو بازی تمیکنم بس میترسم.یه بار یه قلطی کردم روئین تن بازی میکردم .اصلاانتظارش رو نداشتم.توی حال و هوای خودم بودم تو کتابچه راهنماش نوشته بود نمیدونم عینکتو بزن منم زدم یهو یه جنازه جلوم با طرض خیلی فجیه ظاهر شد.وایییییییییییی چقدر ترسیدم.وایییییییییییییی
تو بازی gears of war از اون قوله که کور بود اسمش kortol بود نمیدونم دقیق یکدفعه با قیافه ی وحشتناکش با سرعت زیاد میومد طرفت وله ولوردت میکرد خوبه کور بود والا دیگه هیچی
بيستمين بازي پر ترفدار با نظر سنجي جهاني از مردمSilent Hill 2 بوده هست.اگه در شب بازي كنيد از ترس سكته ميزنيد
از اول تا آخر Dead space.سرعت موس هم خیلی کمه.گیم بلی سختی هم داره که هر کی میاد آدم می ترسه.هیچکدوم هم مثل آدم نمیان.یا از بنجره ها میان بیرون یا خودشونو به مردن میزنن و یهو زنده میشن.نور بردازی عالی ی هم داره.سایه ها هم میترسونن.داری تو یه جای نیمه تاریک رد میشی یهو یک سایه میبینی.بر میگردی میبینی یه جن بشتته
Last edited by m.r.s; 19-08-2009 at 21:22.
اون قدیم مدیم ها که بازی رزیدنت اویل 2 اومده بود همون اولاش اونجا که از یه راه روی تنگ رد میشی ودست های زامبی ها از پنجره میزنه بیرون میگیرتت!
همیشه با اینکه میدونستم اونجا چی میشه بازم میترسیدم!
من تو بازی re4 تو مرحله اخرش وقتی با اون یارو که لباس نظامی داره(اسمش یادم نیست) مبارزه تن به تن میکرد خیلی حال کردم داشتم از دلهره و هیجان میترکیدم.هی باید یه دکمه جدید رو میزدم تا یه حرکت خفن انجام بده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)