کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کسی کمک نمیکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یه مشکل بزرگ پیدا کردم! راستش من بعد از مدتها ویندوزم رو عوض کردم چون کامپیوتر رو اساسی ارتقا دادم. ویندوز 7 اونهم 64 بیت نصب کردم. حالا وقتی می خوام دوباره company of heroes رو نصب کنم اولش یه نوار لودینگ میاره و تا آخر میره و بعدش هیچی نمیشه! آیا ربطی به ویندوز داره؟ یا خود DVD مشکل داره؟ در ضمن
من خودم تا نسخه 2.601 اپدیت کردم و نمی تونم برات اپ کنم و فکر نکنم کس دیگه ای اینجا بازیش کنه
کل تمام محتویات دو DVD رو تو یه پوشه کپی کن و دوباره بازی رو نصب کن
با سلام
اینجانب نیز به فایل های reliccoh.exe و udro.dll ارجیتال نیاز دارم جهت آپدیت بازی و نصب پچ ها.
حتی حاظر هستم به کسی که این دو فایل را به اینجانب می دهد مبلغ 10،000 تومان بدهم.
با تشکر
ورژت الان من 2.500.0 می باشد.
البته باید بگویم که تغییراتی در رجیستری دادم، چون قبلا error 10242 رو می دیدم ولی با راهتمایی های لینک زیر الا error جدید عکس زیر را میبینم.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طبق بررسی های انجام شده اینجانب نیاز به فایل reliclCOH.exe ارجینال جهت برطرف شدن Error بالا می باشم.
با تشکر
Last edited by yosofweb; 01-06-2011 at 14:53.
این هم اون دو تا فایل
فقط لازم به ذکره موقع نصب اپدیتها حتما باید درایوی که بازی رو نصب کردید به انداره 10 گیگ فضای خالی داشته باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درود
مشکل با فایل شما حل شد.
واقاً ممنون عزیزم، من چند سالی هست که کلا با آپدیت این بازی مشکل داشتم. چون می خواستم آنلاین این بازی رو انجام بدم، می بایست با آخرین پچ آپدیت می کردن و امروز این تلسم چند ساله شکسه شد.
هر کاری کردم نشد که نشد می گه کد قدیمیه حالا چی کار کنم
یه شات ازش بزار یا بنویس کدوم شماره سریال رو نوشتی
آقا لطفا یه نفر ایمیج جدید بزاره همه ایمیجهای قبلی پاک شده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)