اگه اینو میفرمایید خوبه :
البته به قیمتش هم بستگی داره.
تا جایی که من دیدم،بسیار شیکه. و کانفیگ بسیار ساده ای هم داره.
بنده تا حدودی اطلاعات دارم... در حد امکان در خدمتم.دوستان تو این تاپیک در باره خرید مودم مشاوره هم میدین؟
اگه اینو میفرمایید خوبه :
البته به قیمتش هم بستگی داره.
تا جایی که من دیدم،بسیار شیکه. و کانفیگ بسیار ساده ای هم داره.
بنده تا حدودی اطلاعات دارم... در حد امکان در خدمتم.دوستان تو این تاپیک در باره خرید مودم مشاوره هم میدین؟
سلام دوستان.من ميخوام يه مودم وايرلس بخرم.قيمتش هم زير 100 باشه.لطفا در انتخاب مودم راهنمايي كنيد.
فقط وایرلس یا وایرلس چهار پورت؟
دليل ويرايش : اينجا پست دادم كه مناسب تر بود كسي مي تونه كمك كنه؟
[کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Reza82N; 06-06-2009 at 13:25.
سلام
یک مورم پورشه دارم ولی نمیتونم از طریق usb به اینترنت وصل بشم
سیستم مودمو میشناسه ولی به اینترنت وصل نمیشه
porsche dsl-911
فکر کنم درایورش مشکل داره
با lan مشکلی نیست
میخوام با 2کامپیوتر کار کنم
سلام به همگی بزرگان.
من از 2 روز پیش یهویی چراغ اینترنت مودمم خاموش شده و هر کاری که کردم نتونستم درستش کنم. تمام حالتها رو چک کردم و هیچ فایده ای نداشت و 3 تا دستگاه دارم که 2 تا وایر لس هست و کار نمیکنه باهاش (لپ تاپ هام) فقط تونستم pc رو وصلش کنم اونم نه با pppoe یا pppoa و با bridge وصل شدم و حتی وقتی با این دستگاه وصل میشم هم چراغ اینترنتم خاموشه و اون 2 تا دستگاهم ول معطلن! نمدونم یهو چه اتفاقی واسش افتاده اما عجیبه! مدل مودم هم d-link dsl 2640u هستش. (با اینکه ربطی نداره ولی واسه اطلاع دقیق تر: ) pc ویستا داره و 2 تا لپ تاپ هم یکی ویستا و اون یکی xp هستش (از اول هم همین ویندوزها بودن و مشکلی هم نبود) ممنون میشم کمکم کنید.
نام تاپیک : معرفی مودم های Adsl
دوستان سلام
میشه چند تا از مودمهای adsl2+ ای که پروتکل PPPoE رو پشتیبانی میکنن بهم معرفی کنید؟
ترجیحا برندهای معروف و با پشتیبای خوب باشه.
Last edited by BLACK-BLACK; 03-07-2009 at 10:44.
سلام:
من يك مودم asus-am602 خريدم ميخواستم ببينم ميشه ازش براي ارسال و دريافت فكس استفاده كنم؟
آخه من قبلا dialup داشتم و مودم گيگا استفاده ميكردم و ازش براي ارسال و دريافت فكس هم استفاده ميكردم.
ميخواستم ببينم با مودم هاي ADSL هم ميشه اينكارو كرد.
با تشكر
فکر نمیکنم با مودم adsl بشه ولی مشه که از اسپلیتر یه سیم بکشی به فکس مودم و هم adsl استفاده کنی هم فکس بفرستی.
سلام:
يك سوال ديگه داشتم:
مودم رو اگه خاموش نكنم بهتره يا اگه خاموش كنم.
آخه از يكي شنيدم اگه مودم زياد خاموش روشن بشه خراب ميشه
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)