دوستان زمان ورود اپراتور سوم به شبكه مشخص شده؟
دوستان زمان ورود اپراتور سوم به شبكه مشخص شده؟
ما نفهمیدیم این دولتیه یا خصوصی ؟ فکر نمیکردم اینهمه بامبول دربیاد .... اینطور که معلومه رفت برا سال 90
رفت و شیش !
اگه اتصالات باشه که ماله امارات هست و منم بعید میدونم به این زودی بذارن بیاد ..............
مساله ای که خیلی مهمه ولی اینجا کسی بهش اشاره نمی کنه اینه که آیا این اپراتور باید از 0 شروع به نصب bts کنه یا ماجرا جور دیگه ایه؟
با این رقابتی که هست و دید حرفه ای که شرکت اتصالات داره فکر کنم بالافاصله بعد از کسب مجوز،، شروع به نصب سریع bts و تجهیزات میکنند و کمتر از 9 ماه بعد از مجوز شروع به دادن سیمکارت میکنه.
فکر کنم پاییز امسال سیکارتهاش رو بده.
به این زودی ؟
چرا که نه؟ این همراه اول ما ها رو بد عادت کرده نمیدونیم اپراتورهای حرفه ای جهان چه طور با هم رقابت میکنن و این رقابت چقدر توی بازدهیشون تاثیر داره. یه چشمشو داریم توی ایرانسل میبینیم.
من مطمئنم اگر عوامل خارجی شرکت سنگ اندازی براش نکنند حتی زودتر از پاییز سیمکارت بده.
یه خبر هم براتون دارم که برای هر کدوم از مشترکان این اپراتور بین 1 تا 2 مگابیت پهنای باند کلی که شامل اینترنت هم میشه در نظر گرفته شده که حالا با واقعیت و اجرا چقدر فاصله داره خدا میدونه!
راستش رو بخواین من 4 سالی میشه که در حسرت adsl هستم اما متاسفانه مرکز تلفن ما که در مرکز تهران قرار داره با بی تفاوتی اقدامی برای نصب تجهیزات لازم انجام نمیده و من دیگه از adsl قطع امید کردم و مدت هاست به امید اپراتور سوم و دریافت خدمات data شرکت هستم.
Last edited by PC; 24-03-2009 at 00:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)