معذرت میخوام . خطای دید بود .
میرم تو محل خودمون
شاد باشید
فقط جهت اطلاع به عرضتون برسونم شارژره من هم داغ میکنه 1000تا و فکر کنم این امر در اکثر شارژرها و لپ تاب ها طبیعی است
معذرت میخوام . خطای دید بود .
میرم تو محل خودمون
شاد باشید
فقط جهت اطلاع به عرضتون برسونم شارژره من هم داغ میکنه 1000تا و فکر کنم این امر در اکثر شارژرها و لپ تاب ها طبیعی است
Last edited by panteaaa55; 05-12-2008 at 05:29.
بینشان جان من خیلی روی این بحسی که شما فرمودید حساس بودم و هستم و حتی زنگ هم زدم به گارانتی (زیگرات) کارشناسش گفت این یه امر طبیعی هستش و نگران نباشید حالا نمیدونم بازم دوستان نظرشون بگن ممنون میشیم در این رابطه شارژر
وقتی لپ تاپ رو به برق میزنم اگه شارژ باتری صددرصد هم باشه بازم نور صفحه زیاد میشه! کسی میدونه دلیلش چیه؟
دلیلشو من نمیدونم اما برای منم همینجوریه. خوب شما میتونین کمش کنید فکر نکنم مشکل ساز باشه به اون صورت
دوست عزیز این مورد به میزان شارژ باتری مربوط نیست.بلکه به تنظیمات DELL QuickSet مربوط میشه. در کل دو مورد تنظیمات برای مدیریت توان وجود داره.یکی زمانیه که آداپتور به لپتاپ وصل نیست(Running on Batteries) که طبیعتا برای صرفه جویی در مصرف باتری بهتره برایتنس صفحه،زمان خاموش شدن صفحه،زمان خاموش شدن هارددیسک و ... پایینتر باشه.دومی زمانیه که آداپتور به لپتاپ وصله(Plugged in) ،در این حالت نیاز نیست برایتنس صفحه پایین باشه و میتونید از حداکثر روشنایی استفاده کنید. تمام موارد فوق هم در DELL QuickSet/Power Management Wizard و هم در Control Panel/Power Options قابل تغییره.![]()
دوستان ممنونم
این دیویدی ریکاوری رو چجوری باید درست کنم؟ الان که من یکی دوتا برنامه نصب کردم بازم میشه ریکاوری گرفت؟
فقط یه نکته هم بگم که احتمالا همتون میدونین:
هروقت میخواین با لپ تاپ کار کنین، اگه اون اطراف پریز برق بود، لپ تاپ رو بزنید به برق چون وقتی شارژ صددرصد باشه، باتری از مدار خارج میشه و کار نمیکنه و به
اصطلاح Idle میشه و در نتیجه عمرش بیشتر میشه. حتما میدونین که در این حالت باید هر 1 ماه یه بار از خود باتری هم استفاده کنید تا باتری صدمه نبینه.
نکته ی بعد هم اینه که اول شارژر رو به برق بزنید بعد به لپ تاپ وصل کنید، چون من چند باری که وصل کردم، هر دفعه جرقه زد! احتمالا عجله میکنم اینجوری میشه.
Last edited by amanofnoname; 05-12-2008 at 18:56.
ممنون smoking جان اتفاقا من هم3 ماه پیش با گارانتی زیگورات گرفتم
ولی بقیه مثل اینکه از گفتن اینکه شارژرشون در حد انفجار داغ میشه ترس دارن و هیچ کس وقتی این صحبت پیش میاد چیزی نمی گه ولی نباید این همه داغ بشه
تایید میشه
درسته . اما میدونی چون این شارژرا چینی هستش احساس میکنم کیفیت کافی نداشته باشه البته خاطر نشانتون عرض کنم که جنس درجه 1 چینه ولی چون من از لحاظ استاندارد خیلی سرم میشه استاندارد این شارژرهارو پایین میدونم
من یکی از دوستام Mac داره کیف کردم وقتی دیدم شارژر لپتاپش مثل شارژر گوشیه نوکیاست یعنی براحتی شارژ میشد و لازم نبود یه وسیله سنگینی مثل یکیه من توی کیفش بذاره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)